E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δύσκολο να παραιτηθείς από το μόνο πράγμα που επιθυμείς»: Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης που σκοτώθηκε στο Μεσολόγγι

Μπροστά στα μάτια της κόρης της το φρικτό δυστύχημα - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/9/2023 | 17:25

«Δύσκολο να παραιτηθείς από το μόνο πράγμα που επιθυμείς»: Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης που σκοτώθηκε στο Μεσολόγγι

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της 50χρονης που διαμελίστηκε καθαρίζοντας κρεατομηχανή σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, και μάλιστα μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης είναι η τελευταία ανάρτηση που έκανε η αδικοχαμένη 50χρονη γυναίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσεις λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο. Όπως είχε γράψει στην αλβανική γλώσσα: «Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς, αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς».

Η ανάρτηση:

lubiana8172

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών, προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου μέσα στο οποίο έχασε την ζωή της η 50χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της. Στην συνέχεια, επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην μηχανή του κρέατος και το χέρι της.


Κλείσιμο
Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα της. «Στις 9 την πήραν να πάει για δουλειά και στις 10 ήρθε το μαντάτο» είπε σε άτομο του περιβάλλοντός της. Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. «Καθάριζαν η κόρη της μπροστά και η μητέρα στην κουζίνα. Το κορίτσι κάποια στιγμή άκουσε φωνές. Έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε στο protothema.gr συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με άτομα που τη γνώριζαν, δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 21:00, όταν η γυναίκα με την κόρη της, που εργάζονταν στην καθαριότητα καταστημάτων, πήγαν στο κρεοπωλείο για να κάνουν τη δουλειά τους.


Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η γυναίκα καθάριζε τη μηχανή, όταν από κάποιο λάθος, τα μαλλιά της πιάστηκαν, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ολοκληρώθηκε με μεγάλη δυσκολία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

«Βγήκε η κόρη της στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”» αναφέρουν άτομα που βρίσκονταν εκεί. Ένας περαστικός μπήκε στο κατάστημα και διαπίστωσε τη φρίκη που είχε συμβεί. Το κορίτσι στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί μπροστά στα μάτια της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Η ίδια και ο 10χρονος αδερφός της, από χθες τα ξημερώματα βρίσκονται σε συγγενικό σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

Προανακριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Μεσολογγίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέος Πάπας ο Ρόμπερτ Πρεβόστ ‑ Θα ονομαστεί Λέων `ΙΔ

Κόσμος Χτες
Αυτός είναι ο νέος Ποντίφικας μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας

Ιταλία: Ο νέος Πάπας στο Δωμάτιο των Δακρύων για να φορέσει τα λευκά άμφια

Κόσμος Χτες
Το “Habemus Papam” αναμένεται να ακουυστεί σε λίγο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου της Ρώμης

Στο νοσοκομείο η Βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα

Κόσμος Χτες
Ανησυχία για την κατάστασή της

Habemus Papam: Λευκός καπνός στο Βατικανό

Κόσμος Χτες
Εκλέχθηκε νέος Πάπας

Επίθεση του Πακιστάν στην Ινδία με drones – Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζαμού

Κόσμος Χτες
Οι πακιστανικές δυνάμεις εξαπολύουν νέα επίθεση κατά ινδικών στόχων

Επετεύχθη συμφωνία ΗΠΑ και Βρετανίας για τους δασμούς ‑ Τι περιλαμβάνει

Κόσμος Χτες
Η συμφωνία θα περιλαμβάνει δισεκατομμύρια δολάρια αμερικανικών εξαγωγών προϊόντων

Σύγχυση στο Βατικανό: Βγήκε λευκός καπνός χωρίς να έχει εκλεγεί νέος Πάπας

Κόσμος Χτες
Ο λευκός καπνός καταγράφηκε από κάμερα ενώ το πλήθος κόσμου στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου βρέθηκε να απορεί καθώς δεν υπήρχε... νέος Πάπας

Εγκαύματα έπαθαν 12 υγειονομικοί στο «Ελπίς» ‑ Τι συνέβη στο χειρουργείο

Ελλάδα Χτες
Καθαρίστρια ακρωτηριάστηκε στον «Ευαγγελισμό»

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο με την 38χρονη πριν την έκρηξη – Αγχωμένη και αμήχανη πριν βάλει τη βόμβα

Ελλάδα Χτες
Είναι νευρική, ντυμένη στα μαύρα, ενώ στο αριστερό της χέρι κρατάει μια άσπρη σακούλα κι ένα μαύρο σακίδιο, μέσα στο οποίο βρίσκεται η βόμβα

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 36χρονος ‑ «Πληρώθηκα για να μεταφέρω τη βόμβα από την Αθήνα»

Ελλάδα Χτες
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για μια υπόθεση που φαίνεται ότι έχει πολλές προεκτάσεις...

Μπιλ Γκέιτς: «Δεν θα πεθάνω πλούσιος»

Κόσμος Χτες
Δεσμεύθηκε να δωρίσει σχεδόν όλη την περιουσία του έως το 2045

Πόσο μπορεί να διαρκέσει η διαδικασία για την εκλογή του Πάπα

Κόσμος Χτες
Μαύρος καπνός εμφανίστηκε και το πρωί της Πέμπτης (8/5) από την καπνοδόχο της Καπέλα Σιξτίνα, ένδειξη ότι ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη ψηφοφορία των καρδιναλίων είχε αποτέλεσμα στην εκλογή του νέου Πάπα