LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανοιξαν το φράγμα στον Πάμισο και βρήκαν στο ποτάμι το αυτοκίνητο της ληστείας των ΕΛΤΑ

Τον περασμένο Ιούλιο τρεις ένοπλοι δράστες, με βαρύ οπλισμό είχαν καταφέρει να αποσπάσουν 135.000 ευρώ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/9/2023 | 13:48

Ανοιξαν το φράγμα στον Πάμισο και βρήκαν στο ποτάμι το αυτοκίνητο της ληστείας των ΕΛΤΑ

Ένα μεγάλο όχημα τύπου SUV αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι στον ποταμό Πάμισο. Όλα συνέβησαν όταν οι υπεύθυνοι του ΓΟΕΒ αποφάσισαν να ανοίξουν το φράγμα προληπτικά για να αντιμετωπίσουν τα καιρικά φαινόμενα.

Τότε, στο ύψος της Τριόδου, από την πτώση της στάθμης των υδάτων του ποταμού αποκαλύφθηκε το όχημα μάρκας Nissan Qashqai. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και το αυτοκίνητο ανασύρθηκε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συγκεκριμένο όχημα που βρέθηκε στον ποταμό Πάμισο την περασμένη Τρίτη, ήταν αυτό το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛΤΑ της Μεσσήνης στα τέλη του περασμένου Ιουλίου.

Screenshot_86

Screenshot_87

Τότε τρεις ένοπλοι δράστες, με βαρύ οπλισμό είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 135χιλ ευρώ, αμέσως μετά την άφιξη της χρηματαποστολής και να διαφύγουν χωρίς να συλληφθούν. Μετά την τελευταία εξέλιξη, εικάζεται ότι οι δράστες έφυγαν προς την περιοχή της Τριόδου και από εκεί μέσω παράδρομων προς τον Άρι, όπου έριξαν το αυτοκίνητο στον Πάμισο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με άλλο όχημα με τη βοήθεια και συνεργών τους. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τις αρχές.
Screenshot_86
Screenshot_87

Να σημειωθεί τέλος, ότι και στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου , ότι είχε ξανανοίξει το φράγμα για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων είχε βρεθεί και η κλεμμένη χάλκινη προτομή του Παπαφλέσσα που είχε κλαπεί από το Μανιάκι το 2022.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Νέα Αριστερά» (ΝΑΡ) το όνομα των «11»

Πολιτική 04.12.2023
Σε εξέλιξη η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι «6 συν 6» και η «Ομπρέλα» στο Σεράφειο

Ελληνικό: Νέο κρούσμα fake γuμνών φωτογραφιών μέσω τεχνητής νοημοσύνης σε σχολείο

Ελλάδα 04.12.2023
Η 14χρονη δεν έχασε στιγμή και αμέσως απευθύνθηκε στη διευθύντρια του σχολείου.

Μυστήριο με τον απανθρακωμένο άνδρα στο Μενίδι

Ελλάδα 04.12.2023
Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, αρνούνται την αυτοχειρία οι συγγενείς

Βίντεο ‑ ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας με τον τράπερ: Η στιγμή της ανατίναξης ATM

Ελλάδα 04.12.2023
Τα μέλη της σπείρας φορούσαν λευκές φόρμες εργασίας με κουκούλες

Παρέμβαση του Αρειου Πάγου για τον μέχρι θανάτου βιασμό σκύλου στην Αράχωβα

Ελλάδα 04.12.2023
Σοκ από τις λεπτομέρειες της φρικτής κακοποίησης του

Καλάθι Χριστουγέννων: Αυτά είναι τα 8 προϊόντα που θα περιέχει

Οικονομία 04.12.2023
Ξεκινά 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 3 Ιανουαρίου

Όλη η δράση του τράπερ και της συμμορίας που «ξάφριζε» ΑΤΜ

Ελλάδα 04.12.2023
Έκαναν επίδειξη πλούτου στα social media

Πασίγνωστος τράπερ σε συμμορία που χτυπούσε ΑΤΜ

Ελλάδα 04.12.2023
«Ξεπλεναν» τα χρήματα σε μουσικά βίντεο κλιπ τραπ

Μεξικό: Μητέρα ηρωίδα σκοτώθηκε για να σώσει την 5χρονη κόρη της από τα σαγόνια του καρχαρία

Κόσμος 04.12.2023
Μια 26χρονη γυναίκα πέθανε από επίθεση καρχαρία καθώς κολυμπούσε με το πεντάχρονο παιδί της έξω από μια παραλία του Μεξικού.