E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτοκίνητο με 92χρονο οδηγό «μπούκαρε» σε λαϊκή στην Εύβοια ‑ «Πάτησε γκάζι και μπήκε μέσα, θα μας σκότωνε»

Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες πέντε πολίτες και ένα 3χρονο παιδί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/9/2023 | 12:20

Αυτοκίνητο με 92χρονο οδηγό «μπούκαρε» σε λαϊκή στην Εύβοια ‑ «Πάτησε γκάζι και μπήκε μέσα, θα μας σκότωνε»

Σε σοκ βρίσκονται ακόμα οι παραγωγοί, αλλά και οι πολίτες που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη λαϊκή αγορά του Αλιβερίου στην Εύβοια, όταν είδαν ξαφνικά να περνά μπροστά τους ένα αυτοκίνητο και να «στουκάρει» σε πάγκους, με οδηγό έναν... 92χρονο.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν η παράσυρση και ο τραυματισμός 5 πολιτών κι ενός 3χρονου παιδιού.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου (30/09) όταν πλήθος κόσμου έκανε τα ψώνια του στη λαϊκή αγορά. Τότε, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος για άγνωστο λόγο «μπούκαρε» στην περιοχή όπου ήταν στημένοι οι πάγκοι με τα προϊόντα και τραυμάτισε συνολικά 6 άτομα.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται ότι, αρχικά είχε γίνει λόγος για έναν 80χρονο οδηγό, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το ΑΤ Αλιβερίου είναι 92 ετών.

Γυναίκα από το Αλιβέρι που έκανε τα ψώνια της την ώρα εκείνη δήλωσε στο evima.gr: «Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είδα ξαφνικά ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος να τρέχει με τρελή πορεία, να πατάει γκάζι και να μπαίνει μέσα στο χώρο που γίνεται η λαϊκή στο Αλιβέρι. Από θαύμα σώθηκα, έκανα στην άκρη και μπήκα κάτω από έναν πάγκο. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν για τα ψώνια τους στη λαϊκή. Ο ηλικιωμένος παρέσυρε όποιον έβρισκε μπροστά, χωρίς να πατάει φρένο, και τραυμάτισε πέντε άτομα, μεταξύ αυτών ένα παιδάκι τριών χρονών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο ηλικιωμένος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από την Αστυνομία, για να διαπιστωθεί αν ήταν μεθυσμένος.

23b25f1f-5652-4e2e-aa98-682695ceee76

628ba648-cc22-4717-b80e-bef0d427cd20

ee38bb5b-142b-46fe-a86a-1120f137af44

f7be216b-c7c5-42d7-8f89-ae1dff3266f6

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: Ζέστη με σκόνη και τοπικές βροχές, υποχωρεί η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Καιρός 09.05.2025
Έως 32 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, η πρόγνωση της ΕΜΥ

Mε πολλαπλά εγκαύματα νοσηλεύεται η 15χρονη – Πώς προκλήθηκε η έκρηξη στο διαμέρισμα του Νέου Κόσμου

Ελλάδα 09.05.2025
Η ανήλικη βρισκόταν εντός του χώρου τη στιγμή της έκρηξης

Πανικός σε σχολικό λεωφορείο στη Ρόδο: Φωτιά ξέσπασε εν κινήσει με 80 μαθητές

Ελλάδα 09.05.2025
«Κατεβείτε έξω, θα εκραγεί το λεωφορείο», φώναζε ο οδηγός

Ο Νίκος Πλακιάς ανάρτησε Λουίς Ενρίκε: «Απάντησε στο ερώτημα πώς γίνεται να είναι όρθιος ένας γονιός που έχασε το παιδί του»

Ελλάδα 09.05.2025
Ο Νίκος Πλακιάς κοινοποίησε την συγκινητική συνέντευξη του Λουίς Ενρίκε, για την αδικοχαμένη κόρη του, Χάνα.

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τον Λευκό Πύργο ‑ Έκαναν γκράφιτι με κίτρινα γράμματα

Ελλάδα 09.05.2025
To γκράφιτι έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή

Παπάς ήταν πληροφοριοδότης για ληστεία ηλικιωμένης στη Δράμα για 650€ ‑ Η οργή των δραστών και η κατάθεση του θύματος

Ελλάδα 09.05.2025
Η δράση του ιερέα αποκαλύφθηκε έξι χρόνια μετά την εισβολή των ληστών σε σπίτι στο Περιθώρι Δράμας το 2019

Μετς: Παραμένει το θρίλερ με τον απανθρακωμένο άνδρα

Ελλάδα 09.05.2025
Βρέθηκε και κουτάλι δίπλα στο καμινέτο

Κλιμακώνεται η ένταση στο Κασμίρ: Πακιστάν και Ινδία αλληλοκατηγορούνται για επιθέσεις με drones

Κόσμος 09.05.2025
Δεκατρείς άμαχοι νεκροί και περίπου 50 στρατιώτες στην Ινδία από πακιστανικά πυρά

Γιατί ο νέος Πάπας διάλεξε το όνομα Λέων ‑ Η άγνωστη ιστορία και οι κρυφοί συμβολισμοί

Κόσμος 09.05.2025
Ο καρδινάλιος από το Σικάγο των ΗΠΑ, μέχρι πριν από μερικές ώρες Ρόμπερτ Πρέβοστ, επέλεξε το όνομα Λέων 14ος και στο πρώτο του μήνυμα στα ιταλικά – τα ισπανικά (καθώς έχει καταγωγή από το Περού) αλλά όχι και στα αγγλικά, μίλησε για παγκόσμια, ουσιαστική ειρήνη και συμπερίληψη

Νέος Πάπας ο Ρόμπερτ Πρεβόστ ‑ Θα ονομαστεί Λέων `ΙΔ

Κόσμος Χτες
Αυτός είναι ο νέος Ποντίφικας μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας