E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βισκαδουράκης: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού μου

Ο γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του

Δημοσίευση 29/9/2023 | 17:07

Βισκαδουράκης: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού μου

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών προχώρησε την Παρασκευή ο ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης.

Οπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες.

Ο γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του αλλά και σε άλλους πλημμυροπαθείς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Το πρωί της Παρασκευής, όπως είπε ο ηθοποιός, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τράπεζα στον Παλαμά Καρδίτσας, με πολίτες που είδαν τα χρήματά τους να κάνουν «φτερά» να ζητούν απαντήσεις.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα των αποζημιώσεων είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται με χρέη στην εφορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατάγεται από τον Βλοχό Καρδίτσας και είχε περιγράψει πως σώθηκε η οικογένειά του από τα ορμητικά νερά. 

«Παρακαλούσα τον πεθερό μου να φύγει από τον Βλοχό. Πήγαν στον Παλαμά και εκεί στις 3:00 το πρωί χτύπησε το 112 και πήγαν σε ένα ύψωμα για να σωθούν από τα ορμητικά νερά. Δεν τους έχει μείνει τίποτα, έχουν καταστραφεί».

«Έπεσε το πλίθινο σπίτι και ένας περαστικός με μια βάρκα φόρτωσε τη γιαγιά 95 χρονών, μπρούμυτα. Τα αγαπάνε τα σπίτια τους, τα χωράφια τους, τις αποθήκες τους. Αγαπάνε τον τόπο τους. Εύχομαι εμείς οι νέοι να αγαπήσουμε τους τόπους, γιατί η Ελλάδα είναι όμορφη», σημείωσε.

Μάλιστα ο ηθοποιός είχε κοινοποιήσει στο προσωπικό του προφίλ στο instagram σοκαριστικά στιγμιότυπα από την κακοκαιρία Daniel που έπληξε την περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.