E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βισκαδουράκης: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού μου

Ο γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του

Δημοσίευση 29/9/2023 | 17:07

Βισκαδουράκης: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού μου

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών προχώρησε την Παρασκευή ο ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης.

Οπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες.

Ο γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του αλλά και σε άλλους πλημμυροπαθείς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Το πρωί της Παρασκευής, όπως είπε ο ηθοποιός, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τράπεζα στον Παλαμά Καρδίτσας, με πολίτες που είδαν τα χρήματά τους να κάνουν «φτερά» να ζητούν απαντήσεις.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα των αποζημιώσεων είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται με χρέη στην εφορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατάγεται από τον Βλοχό Καρδίτσας και είχε περιγράψει πως σώθηκε η οικογένειά του από τα ορμητικά νερά. 

«Παρακαλούσα τον πεθερό μου να φύγει από τον Βλοχό. Πήγαν στον Παλαμά και εκεί στις 3:00 το πρωί χτύπησε το 112 και πήγαν σε ένα ύψωμα για να σωθούν από τα ορμητικά νερά. Δεν τους έχει μείνει τίποτα, έχουν καταστραφεί».

«Έπεσε το πλίθινο σπίτι και ένας περαστικός με μια βάρκα φόρτωσε τη γιαγιά 95 χρονών, μπρούμυτα. Τα αγαπάνε τα σπίτια τους, τα χωράφια τους, τις αποθήκες τους. Αγαπάνε τον τόπο τους. Εύχομαι εμείς οι νέοι να αγαπήσουμε τους τόπους, γιατί η Ελλάδα είναι όμορφη», σημείωσε.

Μάλιστα ο ηθοποιός είχε κοινοποιήσει στο προσωπικό του προφίλ στο instagram σοκαριστικά στιγμιότυπα από την κακοκαιρία Daniel που έπληξε την περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τεράστια περιουσία άφησε πίσω της η Σαμάρα του «The Ring» που έζησε τους τελευταίους μήνες άστεγη

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η μητέρα της Ντέιβι Τσέις ζήτησε να οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας της κόρης της, καθώς η ηθοποιός δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Ο Τζάστιν Μπαλντόνι ζητά απόρριψη ή μείωση του αιτήματος των 8 εκατ. δολαρίων της Μπλέικ Λάιβλι

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός είχε αξιώσει από το δικαστήριο σχεδόν 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και άλλα 540.000 δολάρια για λοιπές δαπάνες - ποσά που η αντίπαλη πλευρά χαρακτηρίζει εξωπραγματικά

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε παλιά φωτογραφία με τη Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Οικογένεια» έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του

Η Αντέλ σε πολυτελές γιοτ στη Σαρδηνία ‑ Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στη θαλαμηγό μαζί με τον Τομ Φορντ

Θοδωρής Αθερίδης: Τι απάντησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο ηθοποιός επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Facebook, τοποθετούμενος για τη θύελλα που ξέσπασε μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον υπουργό Χρυσοχοΐδη για τις συλλήψεις στην υπόθεση της Marfin.

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λαμπέρη» στην επίδειξη Haute Couture της Dolce & Gabbana στη Σικελία

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η 56χρονη σταρ κέντρισε τα βλέμματα όλων φορώντας εφαρμοστό χρυσό στράπλες φόρεμα του οίκου, στολισμένο με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.

Η πρώτη κοινή selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον και ένα από τα παιδιά της

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη επιχειρηματίας μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους δίπλα στη λίμνη, με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

H εμφάνιση της Jennifer Lopez στη Σικελία που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Tabloid 14.07.2026
Η JLo ήταν το αδιαμφισβήτητο αστέρι της πρώτης σειράς στην επίδειξη Alta Moda των Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα, ενώ η Léonie Cassel άνοιξε την πασαρέλα υπό το βλέμμα της Monica Bellucci.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια στις Μαλδίβες με έκπληξη από τον σύντροφό της στην παραλία

Tabloid 14.07.2026
Η γνωστή μοντέλο γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με τον σύντροφό της

Καμπούρη & Κατσαρίδης: Ποια αινιγματική ατάκα άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το «Πρωινό»

Tabloid 14.07.2026
Οι δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα ανέβασαν κοινό βίντεο στο Instagram, με μια ατάκα που πυροδότησε εικασίες για κοινή τηλεοπτική επιστροφή.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της σκυλίτσας του Αρίθας

Tabloid 14.07.2026
Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ανοιχτά την οδύνη του για την απώλεια της Αρίθας και αποκάλυψε τις ευθύνες που αποδίδει στον κτηνίατρό της.