E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του στην Σκιάθο

Σήμερα, 29 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχαιρετά την πολυαγαπημένη μάνα του, Ουρανία Σουλτάνη.

Δημοσίευση 29/9/2023 | 10:56

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του στην Σκιάθο

Στη Σκιάθο έφτασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον κουμπάρο του, για την κηδεία της μητέρας του. Ο «Ντάνος» συνόδευσε τη σορό της στη Σκιάθο με το πρώτο πρωινό πλοίο από τον Βόλο.

Στο λιμάνι τον περίμεναν οι συγγενείς και φίλοι του, όπως και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία έφτασε αεροπορικώς στο νησί.

Συντετριμμένος και ντυμένος στα μαύρα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδευσε τη σορό της μητέρας του στην εκκλησία της Παναγίας της Λημνιάς.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, με τον κόσμο ωστόσο, να βγαίνει στον δρόμο, από όπου περνούσε η σορός για να την αποχαιρετήσει.

Η μητέρα του «Ντάνου», Ράνια Αγγελοπούλου, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδινε και έφυγε από τη ζωή.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν την άφησε να βρεθεί ούτε στον γάμο του γιου της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στην εντατική από την Πέμπτη, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Μάλιστα η κατάσταση της υγείας της ήταν τόσο σοβαρή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν έτοιμος την ώρα που ντυνόταν γαμπρός, για το χειρότερο ενδεχόμενο.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε story που δημοσίευσε, κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz 06.02.2026
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid 06.02.2026
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social 06.02.2026
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid 06.02.2026
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz 06.02.2026
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός

Survivor spoiler: Ο αδελφός του Gio μπαίνει στο ριάλιτι

Media 06.02.2026
Πέντε νέοι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Αγιο Δομίνικο, μεταξύ των οποίων ο «Baby Gio»!

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στα γαλλικά Grammy

Tabloid 06.02.2026
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Hotter than ever η Kim Kardashian με μια πετσέτα στο μπούστο ‑ Το εξώφυλλο που άναψε φωτιές

Tabloid 06.02.2026
Πηγή κοντά στο περιβάλλον της δήλωσε στο «Us Weekly» ότι «αισθάνεται έτοιμη να ξαναμπεί στον κόσμο των ραντεβού»

Νίκος Μουτσινάς: Το «αγκάθι» στις συζητήσεις του με το Star – η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

TV Buzz 06.02.2026
Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε ρεπορτάζ για την πορεία των συζητήσεων του Νίκου Μουτσινά με το Star

Timothée Chalamet: Τον τσάκωσαν! Το βίντεο ντοκουμέντο με την ηθοποιό ‑ Απάτησε την Kylie;

Tabloid 06.02.2026
Ποια ειναι η γαλλο-ρουμάνα ηθοποιός Anamaria Vartolomei