E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του στην Σκιάθο

Σήμερα, 29 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχαιρετά την πολυαγαπημένη μάνα του, Ουρανία Σουλτάνη.

Δημοσίευση 29/9/2023 | 10:56

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του στην Σκιάθο

Στη Σκιάθο έφτασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον κουμπάρο του, για την κηδεία της μητέρας του. Ο «Ντάνος» συνόδευσε τη σορό της στη Σκιάθο με το πρώτο πρωινό πλοίο από τον Βόλο.

Στο λιμάνι τον περίμεναν οι συγγενείς και φίλοι του, όπως και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία έφτασε αεροπορικώς στο νησί.

Συντετριμμένος και ντυμένος στα μαύρα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδευσε τη σορό της μητέρας του στην εκκλησία της Παναγίας της Λημνιάς.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, με τον κόσμο ωστόσο, να βγαίνει στον δρόμο, από όπου περνούσε η σορός για να την αποχαιρετήσει.

Η μητέρα του «Ντάνου», Ράνια Αγγελοπούλου, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδινε και έφυγε από τη ζωή.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν την άφησε να βρεθεί ούτε στον γάμο του γιου της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στην εντατική από την Πέμπτη, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Μάλιστα η κατάσταση της υγείας της ήταν τόσο σοβαρή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν έτοιμος την ώρα που ντυνόταν γαμπρός, για το χειρότερο ενδεχόμενο.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε story που δημοσίευσε, κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έπιασαν ζευγάρι «στα πράσα» σε άσεμνες πράξεις μέσα σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Ένα παράνομο ζευγάρι που φέρεται να επιδιδόταν σε άσεμνες πράξεις μέσα σε αυτοκίνητο, στο κλειστό πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στην περιοχή Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης, έγινε αντιληπτό από πολίτες οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, καταγράφοντας παράλληλα το περιστατικό σε βίντεο.

«Παρουσιάστηκαν ως λογιστές»: Η Εβίτα Βαρελά μιλά για τους απατεώνες που άρπαξαν 20.000 ευρώ από τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Πώς την προσέγγισαν και την έπεισαν ότι η ίδια δικαιούται επιστροφή φόρου

Κατερίνα Βρανά: «Περνάω δύσκολα οικονομικά, χρειάζομαι βοηθό γιατί το βράδυ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η γνωστή stand-up comedian ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που έφερε στη ζωή της η σχεδόν θανατηφόρα περιπέτεια υγείας

«Της αρέσουν οι κακοποιητές!»: Aγριο κράξιμο στην Τέιλορ Σουίφτ γιατί κάλεσε τον Μπραντ Πιτ στον γάμο της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Εξοργισμένοι είναι οι χρήστες των social media γιατί η Σουίφτ στήριξε τον ηθοποιό εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την Αντζελίνα Τζολί

Adele – Η αλήθεια πίσω από την απώλεια των 45 κιλών: «Δεν ξεκίνησα για να αδυνατίσω»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Adele αποκάλυψε πώς έχασε περίπου 45 κιλά, τι είπε για τη γυμναστική και το άγχος μετά το διαζύγιό της

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Mel C: Η σχέση της με το Robbie Williams και η κατάθλιψη

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Mel C μίλησε για την κατάθλιψη, τη μοναξιά και τα σύντομα ειδύλλια με Robbie Williams και J από τους 5ive

Θοδωρής Φέρρης: Γιατί σταμάτησε τη συναυλία του και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό;

Social Χτες
Ο τραγουδιστής έκανε απρόσμενη παύση στη συναυλία του στην Κοζάνη για να σχολιάσει την εμφάνισή του με χαρακτηριστικό αυτοσαρκασμό.

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής στον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο παρουσιαστών επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με ένα νέο ποιοτικό μαγκαζίνο, ωστόσο το όνομα της εκπομπής παραμένει ακόμα μυστικό.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε 80 ετών ‑ δείτε τι έγραψε η σύζυγός του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Τζένιφερ Φλάβιν συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram για τα γενέθλια του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παντρεύεται ο γιος του Απόλλωνας – Η πρόταση γάμου και οι προετοιμασίες

Tabloid Χτες
Η γυναίκα που μπαίνει στην οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη και το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας τους