E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αχιλλέας Μπέος: Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο ‑ Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια

«Ρε δεν ντρέπονται οι πολιτικοί που περιμένουν μια καταστροφή για να κάνουν αντιπολίτευση;» πρόσθεσε ο δήμαρχος Βόλου

Δημοσίευση 29/9/2023 | 10:09

Αχιλλέας Μπέος: Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο ‑ Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια

Σε 20 ημέρες εκτίμησε το πρωί της Παρασκευής ο Αχιλλέας Μπέος ότι θα έχει καθαρίσει η πόλη του Βόλου από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών μετά την κακοκαιρία Elias.

Παράλληλα είπε ότι περιμένει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά «να πάρει μαζί του και τον Τάιλερ, να πιάσουν τα φτυάρια».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περιπου γιατί υπάρχουν σημαντικές βλάβες και αυτά δεν γίνονται πό τη μια μέρα στην άλλη. Το νερό έχει επανέλθει κατά 65% το νερό. Δεν θα πιουν, όμως, ακόμα γιατί οι αγωγοί γέμισαν ξανά λάσπες. Είναι χλωριωμένο αλλά πρέπει να πάρουμε τις αναλύσεις».

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ η κακοκαιρία Elias «είναι χειρότερη από την κακοκαιρία Daniel γιατί έρεξιε πολύ νερό. Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα, κατέβαιναν τα νερά από τα βουνά, Παναγία βοήθα».

«Δεν είναι ώρα για κλάματα και μουρμούρα. Σηκώνουμε τα μανίκια με πρώτο εμένα να δουλέψουμε» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την αποστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στη συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης ότι θα επισκεφθεί τον Βόλο, είπε «να έρθει το συντομότερο αλλά να πάρει τον Τάιλερ και όχι τον τέιλορ τον ράφτη για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει».

Απαντώντας στην κριτική που γίνεται για τους λόγους που οδήγησαν στην νέα καταστροφή στον Βόλο μέσα σε 20 ημέρες, ο δήμαρχο της πόλης υποστήριξε ότι «με τα μούτρα είχαμε πέσει και είχαμε καθαρίσει την πόλη. Τα ρέματα είχαν γεμίσει με εκατομμύρια τόνους πέτρες, χώματα φερτά υλικά. Η ευθύνη πάντως δεν είναι δική μου αλλά της περιφέρειας».

Κατά τον ίδιο «υπάρχουν δύο στάδια για να επιστρέψει ο Βόλος: Το πρώτο είναι να καθαρίσουμε μπάζα και πέτρες και να έχει νερό η πόλη και μετά θα ξεκινήσουν οι αποκαταστάσεις».

Στο κλείσιμο της συνέντευξης σχολίασε: «δεν το πήραν χαμπάρι οι πολιτικοί; Περιμένουμε να γίνει μια καταστροφή για να κάνουνε αντιπολίτευση; Ρε δεν ντρέπονται λίγο. Πρέπει να σταματήσει αυτό».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: Ζέστη με σκόνη και τοπικές βροχές, υποχωρεί η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Καιρός 09.05.2025
Έως 32 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, η πρόγνωση της ΕΜΥ

Mε πολλαπλά εγκαύματα νοσηλεύεται η 15χρονη – Πώς προκλήθηκε η έκρηξη στο διαμέρισμα του Νέου Κόσμου

Ελλάδα 09.05.2025
Η ανήλικη βρισκόταν εντός του χώρου τη στιγμή της έκρηξης

Πανικός σε σχολικό λεωφορείο στη Ρόδο: Φωτιά ξέσπασε εν κινήσει με 80 μαθητές

Ελλάδα 09.05.2025
«Κατεβείτε έξω, θα εκραγεί το λεωφορείο», φώναζε ο οδηγός

Ο Νίκος Πλακιάς ανάρτησε Λουίς Ενρίκε: «Απάντησε στο ερώτημα πώς γίνεται να είναι όρθιος ένας γονιός που έχασε το παιδί του»

Ελλάδα 09.05.2025
Ο Νίκος Πλακιάς κοινοποίησε την συγκινητική συνέντευξη του Λουίς Ενρίκε, για την αδικοχαμένη κόρη του, Χάνα.

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τον Λευκό Πύργο ‑ Έκαναν γκράφιτι με κίτρινα γράμματα

Ελλάδα 09.05.2025
To γκράφιτι έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή

Παπάς ήταν πληροφοριοδότης για ληστεία ηλικιωμένης στη Δράμα για 650€ ‑ Η οργή των δραστών και η κατάθεση του θύματος

Ελλάδα 09.05.2025
Η δράση του ιερέα αποκαλύφθηκε έξι χρόνια μετά την εισβολή των ληστών σε σπίτι στο Περιθώρι Δράμας το 2019

Μετς: Παραμένει το θρίλερ με τον απανθρακωμένο άνδρα

Ελλάδα 09.05.2025
Βρέθηκε και κουτάλι δίπλα στο καμινέτο

Κλιμακώνεται η ένταση στο Κασμίρ: Πακιστάν και Ινδία αλληλοκατηγορούνται για επιθέσεις με drones

Κόσμος 09.05.2025
Δεκατρείς άμαχοι νεκροί και περίπου 50 στρατιώτες στην Ινδία από πακιστανικά πυρά

Γιατί ο νέος Πάπας διάλεξε το όνομα Λέων ‑ Η άγνωστη ιστορία και οι κρυφοί συμβολισμοί

Κόσμος 09.05.2025
Ο καρδινάλιος από το Σικάγο των ΗΠΑ, μέχρι πριν από μερικές ώρες Ρόμπερτ Πρέβοστ, επέλεξε το όνομα Λέων 14ος και στο πρώτο του μήνυμα στα ιταλικά – τα ισπανικά (καθώς έχει καταγωγή από το Περού) αλλά όχι και στα αγγλικά, μίλησε για παγκόσμια, ουσιαστική ειρήνη και συμπερίληψη

Νέος Πάπας ο Ρόμπερτ Πρεβόστ ‑ Θα ονομαστεί Λέων `ΙΔ

Κόσμος Χτες
Αυτός είναι ο νέος Ποντίφικας μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας