E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρας πήγε με στομαχόπονο στο νοσοκομείο και οι γιατροί έβγαλαν από το έντερό του 60 αντικείμενα

Είναι διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση

Δημοσίευση 29/9/2023 | 09:02

Ανδρας πήγε με στομαχόπονο στο νοσοκομείο και οι γιατροί έβγαλαν από το έντερό του 60 αντικείμενα

Ένας άνδρας που έπασχε από στομαχόπονο για δύο χρόνια σόκαρε τους γιατρούς που ανακάλυψαν ότι είχε καταπιεί οικιακά αντικείμενα, από κουμπιά μέχρι ακουστικά.

«Κατά τη διεξαγωγή μιας ακτινογραφίας, βρήκαμε μενταγιόν, αλυσίδες, παξιμάδια, ακουστικά και πολλά άλλα αντικείμενα μέσα στο στομάχι», δήλωσε ο δρ. Αζμέρ Σάιν Κάλρα, διευθυντής του νοσοκομείου «Moga Medicity» στην Παντζάμπ της Ινδίας.

Ο 35χρονος ασθενής πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί του έκαναν υπέρηχο και ακτινογραφία και ανακάλυψαν πως ο πόνος του οφειλόταν σε περίπου 60 μικρά οικιακά μη βρώσιμα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων μενταγιόν, αλυσίδες, παξιμάδια, μπουλόνια, ακουστικά και παραμάνες, μαγνήτες, κουμπιά πουκάμισου και φερμουάρ.

Οι γιατροί διέγνωσαν στον 35χρονο μια πάθηση ψυχικής υγείας όπου ο πάσχων «καταπίνει αναγκαστικά αντικείμενα που δεν είναι τροφή», σύμφωνα με την κλινική του Κλίβελαντ.

Η ασθένεια είναι πιο συχνή μεταξύ των μικρών παιδιών, των εγκύων γυναικών και των ατόμων με ψυχιατρικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης ιδιαίτερα της διαταραχής του φάσματος του αυτισμού, των διανοητικών αναπηριών ή της σχιζοφρένειας.

Σύμφωνα με το Jam Press, οι συγγενείς του ασθενούς δεν γνώριζαν το πρόβλημα.

«Αφού είχε φάει αιχμηρά αντικείμενα, υπήρχαν σοβαρά τραύματα στο στομάχι του», είπε ο γιατρός ο οποίος τον χειρούργησε.

Ο ασθενής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τριών ωρών για την αφαίρεση των αντικειμένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυρκαγιά στα Βασιλικά του δήμου Θέρμης – Ενεργοποιήθηκε το 112

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Στην περιοχή της φωτιάς εντοπίζονται διάσπαρτες κατοικίες

Τραγωδία στον Πειραιά: O ιατροδικαστής μιλά για αναθυμιάσεις από κλιματισμό και κινητήρα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ο πατέρας του 28χρονου ανακάλυψε τα δύο νεαρά άτομα νεκρά - Εικόνες και βίντεο από το σημείο

Μέσι εκτός προπόνησης πριν τον ημιτελικό: Τι συμβαίνει με τον αρχηγό της Αργεντινής;

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο Λιονέλ Μέσι απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας ενόψει του ημιτελικού Μουντιάλ με την Αγγλία, αν και τα πρώτα μηνύματα εμφανίζονται καθησυχαστικά για τη συμμετοχή του.

Φωτιά σε διαμέρισμα στα Ανω Πατήσια: Πόσες δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή της λεωφόρου Ηρακλείου με την οδό Λασκαράτου.

Τι προβλέπει το νέο προσχέδιο για το Κυπριακό που διέρρευσε λίγες μέρες πριν την επέτειο της εισβολής

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η βρετανική Independent αποκάλυψε προσχέδιο που απομακρύνεται από το κλασικό ομοσπονδιακό μοντέλο, με «δημιουργική ασάφεια» που αφήνει κάθε πλευρά να ερμηνεύει τη λύση διαφορετικά.

Δεν πυροβόλησα στον αέρα αλλά προς τον τοίχο για εκφοβισμό, είπε ο ένας αστυνομικός που προφυλακίστηκαν για τον θάνατο του 20χρονου στο Αργος

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
«Δεν είχα πρόθεση να τον τραυματίσω» υποστήριξε ο ένας αστυνομικός - Για πυροβολισμό στον αέρα επέμεινε ο δεύτερος αστυνομικός

Μακάβρια ανακάλυψη στον Πειραιά: Βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο σε γκαράζ

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Δύο νέοι άνθρωποι, 28 και 27 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί σε σταθμευμένο όχημα σε γκαράζ κατοικίας στην οδό Μήλου στον Πειραιά, με τα αίτια θανάτου να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Γιατί οι Γάλλοι φοβούνται την εθνική τους γιορτή – Τι έχει συμβεί κάθε φορά που έρχεται η 14η Ιουλίου

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Από την Πτώση της Βαστίλης έως την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, η 14η Ιουλίου είναι μια ημερομηνία-σταθμός γεμάτη αίμα και ιστορία.

Φοιτητικά ενοίκια 2026: Ποιες περιοχές της Αθήνας έχουν εκτοξευθεί και πού μπορείς να βρεις κάτι οικονομικό

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Κέντρο και Ζωγράφου καταγράφουν τις υψηλότερες τιμές ενοικίων στην Αθήνα, με studio να φτάνουν τα 440 ευρώ, καθώς η έλλειψη μικρών διαμερισμάτων πιέζει χιλιάδες φοιτητικές οικογένειες.

Απίστευτο θαύμα στους Καταρράκτες του Νιαγάρα: Έπεσε από 52 μέτρα και επέζησε – Το συγκλονιστικό βίντεο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό επιβίωσης κατέγραψαν οι αρχές του Καναδά, με τον τραυματία να διακομίζεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Απολογούνται σήμερα οι δύο 42χρονοι για τον εμπρησμό στη Marfin, οι φωτογραφίες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση

Ελλάδα 14.07.2026
Την ίδια ώρα, ενώπιον της βρετανικής Δικαιοσύνης οδηγείται σήμερα και η 46χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στον φονικό εμπρησμό

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένος μουσικός της ελληνικής ροκ σκηνής – Ποιος ήταν ο Γιώργος Λαγογιάννης

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ο 47χρονος πληκτράδες και session μουσικός έδωσε μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του.