E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λαμία: Ξεσπά η κόρη του καρκινοπαθή που Ρομά ξυλοκόπησαν σε βενζινάδικο ‑ «Κανείς δεν τους κάνει τίποτα»

Προσπάθησαν να τον πατήσουν και με το αυτοκίνητο - Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες, αναζητούνται άλλοι δύο

Δημοσίευση 29/9/2023 | 08:19

Λαμία: Ξεσπά η κόρη του καρκινοπαθή που Ρομά ξυλοκόπησαν σε βενζινάδικο ‑ «Κανείς δεν τους κάνει τίποτα»

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα;» λέει και ξεσπά η κόρη του θύματος που είναι καρκινοπαθής και έπεσε θύμα ληστών σε πρατήριο βενζίνης, στην είσοδο της Λαμίας.

Η άγρια ληστεία έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (21/9) σε πρατήριο. Το θύμα της επίθεσης είναι ο πατέρας της ιδιοκτήτριας του βενζινάδικου. Οι δράστες είναι νεαροί Ρομά και επιτέθηκαν στον άνδρα όταν αυτός αρνήθηκε να τους βάλει δωρεάν καύσιμα, αφού είχαν ξαναβάλει και ποτέ δεν είχαν δώσει τα χρήματα, σύμφωνα με ό,τι είχαν... υποσχεθεί, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Ένας από τους Ρομά πήρε την αντλία να βάλει μόνος του και όταν ο άνθρωπος του πρατηρίου πήγε να τον εμποδίσει, κατέβηκαν όλοι μαζί και του επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα. Η κάμερα δεν κατέγραψε όλα τα χτυπήματα που δέχτηκε ο άτυχος άνδρας, ωστόσο η επίθεση ήταν τέτοια που χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα σε πρόσωπο και κεφάλι.

Επίσης, οι δράστες προσπάθησαν να τον πατήσουν και με το αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρουν. Να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που υπέστη τον ξυλοδαρμό ειναι καρκινοπαθής, ενώ όπως κατήγγειλε του πήραν και ένα φάκελο με ένα σεβαστό ποσό που είχε στο πρατήριο. Οι δράστες έριξαν και «καρατιές» στον άνδρα.

Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες, αναζητούνται άλλοι δύο

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τη ληστεία εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους δράστες, ηλικίας 19 και 16 ετών, ενώ συνελήφθη ένας ακόμη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Παράλληλα, αναζητούνται οι δύο ανήλικοι συνεργοί τους που είναι αδέλφια, ηλικίας 17 και 16 ετών.

Στο μεταξύ, εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή τους. Την τελική Απόφαση καλείται να την πάρει μέσα σε 10 ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Τι λέει η κόρη του ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών και θύματος της επίθεσης

Η Τζουλιάνα Μπαλάν, κόρη του θύματος, μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News για ό,τι συνέβη. «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα; Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί δύο φορές για ληστεία και καταστροφή περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή. Ήταν με αναστολή έξω. Όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα μαζί τους. Κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Πού είναι η δικαιοσύνη εδώ; Ο πατέρας μου έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και δεν έπρεπε να χτυπηθεί καθόλου το κεφάλι του λόγω της υγείας του και έτσι μπορεί να επιδεινωθεί» είπε.

«Τις προάλλες είχαμε περιστατικό που είχαν έρθει και είχαν βάλει το αυτοκίνητό τους μπροστά στις αντλίες και αν δεν τους βάζαμε δωρεάν καύσιμο δε θα το έπαιρναν από εκεί. Τον έβριζαν και φώναζαν ότι θα τον σκοτώσουν» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως «κατεβαίνουν τέσσερα άτομα και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Αυτό που ένοιαζε τον πατέρα μου ήταν να μην τον χτυπήσουν στο πρόσωπο γιατί ήταν καρκινοπαθής. Έκαναν στροφή, πήγαν από την άλλη πλευρά και έβριζαν και έκαναν την πρώτη απόπειρα να τον πατήσουν με το αμάξι. Γκαζώνει πάρα πολύ και ευτυχώς ο πατέρας μου πρόλαβε και πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο», ενώ, όπως ανέφερε, οι συγκεκριμένοι είχαν κάνει «σύστημα» το τελευταίο διάστημα τις επισκέψεις στο βενζινάδικο όποτε τους τελείωνε η βενζίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία: Πατέρας εκτέλεσε σύζυγο και γιο ‑ «Τους ξεφορτώθηκα»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Τα θύματα είναι μια 52χρονη γυναίκα και ένας 24χρονος άνδρας

«Μπαμ» από τον Παναθηναϊκό: Έντυσε στα πράσινα τον Φαλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο Γάλλος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Γαλλία ζητά τη βοήθεια των ειδικών του καύσωνα – «Ας δούμε πως οργανώνονται οι χώρες όπως η Ελλάδα»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η συζήτηση στη Γαλλία επεκτείνεται ακόμη και στον τρόπο ένδυσης στους χώρους εργασίας

Μουντιάλ 2026: Γκανέζος πνευματιστής… έλυσε τα μάγια που έκανε στον Κέιν

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Είναι ξανά... ελεύθερος ο επιθετικός της Αγγλίας

Τέλος η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή για τα Προσφυγικά

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα, εκπρόσωποι της κοινότητας γνωστοποίησαν ότι, ύστερα από συζήτηση αποφασίστηκε η διακοπή της κινητοποίησης αυτής της μορφής

Η 43χρονη εμπρήστρια για την φωτιά στην Κερατέα: «Θόλωσα γιατί φώναζαν τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Οι αρχές εκτιμούν ότι προκάλεσε δύο διαφορετικές εστίες φωτιάς

Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Συγκλονισμένη είναι η Λέσβος από τον θάνατο 36χρονης γιατρού του νοσοκομείου Μυτιλήνης, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της

Τραγωδία στην Τουρκία: 70χρονος Έλληνας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ‑ Ψάχνουν τα αίτια

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δύο ακόμη θανάτους τουριστών στην συγκεκριμένη πόλη

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε κατάστημα, έκλεψε μία ισιωτική και έφυγε σαν κυρία – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Θεσσαλονίκη: Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλοπής καταγράφηκε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για τον θάνατο της 36χρονης γιατρού

Ελλάδα 24.06.2026
«Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι από την απώλεια αυτή, οι γιατροί της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής αλλά και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του ΓΝ Μυτιλήνης», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση

Ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε πως ο Τζέφρι Έπσταϊν ήθελε από την αρχή να τον εκβιάσει

Κόσμος 24.06.2026
«Δεν με εκβίασε ποτέ», ανέφερε, «όμως φαινόταν πως οδηγούνταν σε αυτή την κατεύθυνση»

Το viral βίντεο της Δόμνας Μιχαηλίδου με το πιτόγυρο στο χέρι

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Με τη χιουμοριστική λεζάντα: «Η αληθινή επιστροφή από Αίγινα»