E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μια μαγική νύχτα από τον Ρυθμό 94.9 με τον Γιώργο Σαμπάνη και guest τον Δημήτρη Μπάση!

Δημοσίευση 28/9/2023 | 16:32

Μια μαγική νύχτα από τον Ρυθμό 94.9 με τον Γιώργο Σαμπάνη και guest τον Δημήτρη Μπάση!

Προχθές το βράδυ, οι ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, βρέθηκαν σ’ ένα μαγικό και άκρως δυναμικό Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» με τον Γιώργο Σαμπάνη και καλεσμένο του τον μοναδικό Δημήτρη Μπάση!

Το βράδυ της Τρίτης 26ης Σεπτεμβρίου αποτέλεσε «Ώρα μηδέν» για το 40ό Exclusive Live Event του «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» καθώς ο ανεπανάληπτος Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε στη σκηνή της αίθουσας Vmax Sphera των Village Cinemas του The Mall Athens και με καλεσμένο του τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση μας ξεσήκωσαν και μας συγκίνησαν ερμηνεύοντας τεράστιες επιτυχίες!

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η μαγική οικοδέσποινα και ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 Γιώτα Τσιμπρικίδου, υποδέχτηκε στη σκηνή του «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» τον υπερ-ταλαντούχο Γιώργο Σαμπάνη! Ο «γεννημένος» καλλιτέχνης, ερμήνευσε μουσικά κομμάτια από την προσωπική του γκάμα, μας αποκάλυψε το «μυστικό» της επιτυχίας αλλά και την πηγή της έμπνευσης του για τις αμέτρητες δημιουργίες!

Στη συνέχεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η πολύ-αναμενόμενη μουσική «συνύπαρξη» του Γιώργου Σαμπάνη με τον «μεγάλο» καλεσμένο του, Δημήτρη Μπάση! Οι δύο ερμηνευτές «συναντήθηκαν», για 1η φορά στην ιστορία, στη σκηνή του «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» καθηλώνοντας το κοινό, τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, με ένα συγκλονιστικό ντουέτο αλλά και μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή όπως το «Ψίθυροι καρδιάς» και το «Η ζωή»!

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 πραγματοποίησε μια ακόμη «καινοτόμα» και μαγική συνάντηση δυο καλλιτεχνών από διαφορετικά ρεπερτόρια, αποδεικνύοντας και πάλι ότι… «η μουσική είναι μια»!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στη συγκλονιστική εξομολόγηση της καλεσμένης της: «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

Tabloid 03.05.2024
Καμία άλλη επισήμανε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου με την Χριστίνα Βίδου να την σφίγγει στην αγκαλιά της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της ‑ Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Tabloid 03.05.2024
Η μητέρα μου είναι μπλεγμένη σε αυτό, γράφει η τραγουδίστρια στο Instagram

Επικός πιτσιρικάς «ξενέρωσε» με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο ‑ «Μου έφυγε η όρεξη τώρα»

Παράξενα 03.05.2024
Πριν καν φτάσει στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα... απογοητεύτηκε ένας πιτσιρικάς στο λιμάνι του Πειραιά μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Ευρώπης

Media 03.05.2024
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τεράστια νίκη με το τελικό 4-2 επί της Αστον Βίλα και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Tabloid Χτες
Το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε η παρουσιάστρια