E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγουδίστρια έμεινε με τα εσώρουχα στη σκηνή

Το μήνυμα που ήθελε να στείλει

Δημοσίευση 28/9/2023 | 15:14

Τραγουδίστρια έμεινε με τα εσώρουχα στη σκηνή

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια Raye έβγαλε τα ρούχα της πάνω στη σκηνή και έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της θέλοντας να στείλει ηχηρό μήνυμα για τη δυσμορφία του σώματος.

Η 25χρονη βρισκόταν στη σκηνή του Royal Albert Hall την Τρίτη για μια ζωντανή ηχογράφηση άλμπουμ, όταν άρχισε να βγάζει τα ρούχα της κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του τραγουδιού της, Body Dysmorphia.

Έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει με την πάθηση της ψυχικής υγείας - όπου ανησυχείς έντονα για την εμφάνισή σου - με τους στίχους της να λένε: «Πεινάω τόσο πολύ, που δεν μπορώ να κοιμηθώ / Αλλά ξέρω ότι αν φάω / Τότε θα είμαι στο μπάνιο γονατιστή».

Μπροστά στο πλήθος που την επευφημούσε, η Raye έβγαλε τον κορσέ και το παντελόνι της και έμεινε μόνο με το λευκό σουτιέν και το εσώρουχό της. Παρέμεινε με τα εσώρουχα όπου ερμήνευσε και το επόμενο τραγούδι της, Ice Cream Man, ένα κομμάτι που αναφέρεται στη σeξουαλική επίθεση.

@soph24pi3 body dysmorphia live in london one of the powerful woman i know #orchestra #raye #royalalberthall #london #fyp ♬ original sound - soph

Αναφερόμενη στην εμπειρία της με ανάρτησή της στο Instagram μετά το τέλος του σόου, η Raye έγραψε: «Το σόου ολόκληρης της καριέρας μου, δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό. Χάνω το μυαλό μου αναλογιζόμενη αυτό το σόου, και ναι, δημοσιεύω τις κριτικές γιατί πήραμε 5αστέρια σε όλους τους τομείς», έγραψε αρχικά για να συνεχίσει κατενθουσιασμένη: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι η πραγματική μου ζωή. Η πόλη μου με είδε για τον καλλιτέχνη που πραγματικά θέλω να γίνω και θα συνεχίσω να προσπαθώ να γίνω».

Η Raye είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη της με τη δυσμορφία του σώματος, όταν είχε ερωτηθεί «τι βλέπεις όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη;» με την ίδια να απαντά: «Δεν ξέρω. Είναι μια εμπειρία πολύ 50/50. Ίσως πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν. Μερικές φορές κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες "αυτό είναι ωραίο" ή "αυτό είναι καλό", και μετά μερικές φορές νιώθεις το αντίθετο. Αλλά αυτό είναι εντάξει, είναι απλώς μέρος της ζωής και νομίζω ότι είναι κάτι που δουλεύω πολύ σκληρά. Δεν νομίζω ότι είναι καλό να περνάς πολύ χρόνο στον καθρέφτη, γιατί θα αρχίσεις να βλέπεις όλα τα ελαττώματα. Χρησιμοποιώ τη μουσική ως θεραπεία για να προσπαθώ να επεξεργάζομαι πράγματα».

Στο άλμπουμ My 21st Century Blues η τραγουδίστρια θίγει στους στίχους της τη χρήση ουσιών, την επίθεση και τη σeξουαλική βία και το άγχος, ενώ στο παρελθόν εξήγησε γιατί δεν ήθελε να αποφύγει τα «δύσκολα» θέματα.

Μιλώντας στη MailOnline είχε πει: «Θέλω απλώς να είμαι μια γυναίκα που συζητά άβολα θέματα για τα οποία δεν μιλάμε, όλα αυτά είναι πράγματα με τα οποία πάλεψα στο σκοτάδι και στη σιωπή. Ελπίζεις γράφοντας για αυτά τα τραγούδια και βγάζοντάς τα στον κόσμο, απλά ελπίζεις ότι ο κόσμος θα τα ακούσει και θα τα συσχετίσει επίσης. Είναι φάρμακο με το οποίο μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα αρκετά επώδυνο συναίσθημα. Για μένα είναι πολύ δυναμωτικό και ελπίζω να είναι φάρμακο για όποιον άλλον το χρειάζεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.