E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτά τα red flags τείνεις να αγνοείς σε μια σχέση, σύμφωνα με το μήνα που γεννήθηκες

Ο μήνας γέννησής σου θα σου πει τις τοξικές συμπεριφορές που ανέχεσαι

Δημοσίευση 3/10/2023 | 00:18

Αυτά τα red flags τείνεις να αγνοείς σε μια σχέση, σύμφωνα με το μήνα που γεννήθηκες
Elements

Ιανουάριος

Παρόλο που η σαφής επικοινωνία είναι κάτι σημαντικό για εσάς, τείνετε να προσελκύετε άτομα που δεν είναι τόσο συνεπή ή ξεκάθαρα, επειδή γνωρίζουν ότι είστε ώριμοι και επιεικής και ξέρουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από αυτό.

Φεβρουάριος

Αγνοείτε τα ψέματά των άλλων. Παίρνετε τις λέξεις στα σοβαρά γιατί σπάνια λέτε κάτι που δεν εννοείτε και πιστεύετε ότι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, αν και σας απέδειξαν ότι δεν είναι.

Μάρτιος

Αγνοείτε τον εγωισμό. Είστε άτομο που δίνει και φροντίζει, και επειδή δεν περιμένετε πολλά σε αντάλλαγμα, τείνετε να προσελκύετε αυτούς που παίρνουν πολύ περισσότερα από όσα δίνουν και δε βλέπετε πάντα πόσο εγωιστές είναι πραγματικά.

Απρίλιος

Αγνοείτε την αδιαφορία. Δε δέχεστε όταν κάποιος που σας αρέσει δεν ανταποδίδει τα συναισθήματά σας και συνεχίζετε σαν να είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα. Βρίσκετε συνεχείς δικαιολογίες για την έλλειψη προσπάθειας επειδή δε θέλετε να παραδεχτείτε στον εαυτό σας ότι απλώς δε σας θέλουν.

Μάιος

Αγνοείτε πώς μπορούν σιγά σιγά να σας απομακρύνουν από τους φίλους και την οικογένειά σας. Όταν είστε σε μια σχέση, τείνετε να τα δίνετε όλα και είστε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτό το άτομο. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι μπορεί να το εκμεταλλευτούν και να σας απομακρύνουν από τους φίλους και την οικογένειά σας, επειδή ανησυχείτε πάντα ότι μπορεί να ζηλεύουν που δεν περνάτε πολύ χρόνο μαζί τους.

Ιούνιος

Αγνοείτε τη φήμη τους. Ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι σας προειδοποιούν ή σας λένε ότι αυτό το άτομο είναι απατεώνας, ψεύτης ή απλώς τοξικός, εξακολουθείτε να τους δίνετε μια ευκαιρία και ένα κλειδί για την καρδιά σας, επειδή πιστεύετε ότι μπορείτε να αναδείξετε το καλύτερο σε αυτούς. Επίσης, τους συγχωρείτε για τα ίδια λάθη ξανά και ξανά.

Ιούλιος

Αγνοείτε πόσο απόμακροι είναι. Είστε ένα άτομο που λαχταρά την οικειότητα, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, και μερικές φορές προσελκύετε ανθρώπους που κάνουν την οικειότητα να φαίνεται αδύνατη επειδή είναι πάντα τόσο κλειστοί ή συναισθηματικά μη διαθέσιμοι. Αλλά με κάποιο τρόπο παραμένετε επειδή είστε πολύ υπομονετικοί και πιστεύετε ότι τελικά αυτό το άτομο θα ανοίξει και θα σας δώσει την οικειότητα που χρειάζεστε.

Αύγουστος

Αγνοείτε όλα όσα θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στο να είστε με αυτό το άτομο. Από μακριές αποστάσεις, θρησκευτικές διαφορές, έως συναισθηματική μη διαθεσιμότητα. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το εμπόδιο, θα το αγνοήσετε εντελώς και θα προσπαθήσετε να είστε με αυτό το άτομο γιατί όταν αγαπάτε κάποιον, δεν τα παρατάτε μέχρι να πάρετε αυτό ακριβώς που θέλετε.

Σεπτέμβριος

Αγνοείτε τα δικά σας συναισθήματα. Μπορεί να βρεθείτε σε μια σχέση με κάποιον που δε σας αρέσει πραγματικά ή για τον οποίο δεν έχετε έντονα συναισθήματα, αλλά είστε μαζί του μόνο και μόνο επειδή δε θέλετε να είστε μόνοι και μερικές φορές αυτό σας κάνει δυστυχισμένους. 

Οκτώβριος

Αγνοείτε την παρεμβατικότητα. Θέλουν να μάθουν τον κωδικό πρόσβασής σας και παρακολουθούν συνεχώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δουν ποιον ακολουθήσατε και ποιες φωτογραφίες σας άρεσαν. Μπορεί να σας φανεί ως "ενδιαφέρον" στην αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου προκαλεί προβλήματα εμπιστοσύνης και περιττό δράμα. Είστε πάντα πολύ ανοιχτοί και στοργικοί με τον σύντροφό σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να ξεπεράσει τα όριά του επειδή του το επιτρέπετε.

Νοέμβριος

Αγνοείτε πόσο χειριστικοί είναι οι άλλοι. Ξέρετε ότι έχουν τη συνήθεια να σας λένε ψέματα και το κάνουν να ακούγεται σαν να φταίτε εσείς. Ξέρετε ότι πάντα σας κατηγορούν για τα δικά τους μειονεκτήματα, αλλά συνεχίζετε να σκέφτεστε ότι ίσως περνούν μια κακή μέρα ή περνούν δύσκολες στιγμές, επειδή δεν αφήνετε τους ανθρώπους να φύγουν τόσο εύκολα και προσπαθείτε πάντα να «τους διορθώσετε».

Δεκέμβριος

Αγνοείτε πόσο ανήμποροι και συνεξαρτημένοι είναι, και αυτό οφείλεται κυρίως επειδή κάπως αυτό θέλετε. Σας αρέσει να αισθάνεστε απαραίτητοι και ότι ο σύντροφός σας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε εσάς τις περισσότερες φορές, αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να βασίζεται σε εσάς και να σας χρησιμοποιεί. Δεν μπορείτε να πείτε όχι σε κάποιον που αγαπάτε και βάζετε πάντα τις ανάγκες του πάνω από τις δικές σας, επομένως τείνετε να προσελκύετε άτομα που καταχρώνται το αίσθημα ευθύνης σας και εκμεταλλεύονται την ευγενική σας καρδιά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή η παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ είναι τέλεια για την άνοιξη

Style 02.05.2024
Αλλωστε, η ζωή είναι πολύ μικρή για βαρετά νύχια!

Η βιταμίνη που σβήνει τα σημάδια της γήρανσης

Body+Mind 02.05.2024
Νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα

Xάσε 5 κιλά μέχρι το καλοκαίρι με αυτή την εύκολη διατροφή

Body+Mind Χτες
Μια αποτελεσματική μέθοδος, η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου σχεδίου διατροφής χωρίς υπερβολές

Aυτό το παντελόνι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό ανοιξιάτικο στυλ

Style Χτες
Αυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που θα χρειαστείς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι!

Σε αυτά τα coffee shops θα βρεις το καλύτερο χαρμάνι καφέ

Eat + Drink Χτες
5 μέρη για τέλειο καφέ στην Αθήνα!

Οι καλύτερες και χειρότερες συνήθειες για την υγεία των ματιών

Body+Mind Προχτές
Αυτό που κάνουμε καθημερινά επηρεάζει την όρασή μας

Καλεσμένη σε γάμο: Oι χρυσοί κανόνες στο ντύσιμο

Style Προχτές
Πέρα από το αυτονόητο, πως δεν φοράς λευκά

3 θεραπευτικές χρήσεις που έχει το μέλι

Body+Mind Προχτές
Δεν είναι χρήσιμο μόνο ως τροφή

Πού ακριβώς μας βοηθούν οι μάσκες ύπνου;

Body+Mind Προχτές
Έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα ματιών ως μέρος της νυχτερινής σας ρουτίνας;