E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλκης Κούρκουλος: Αυτή είναι κούκλα τραγουδίστρια σύντροφός του

Μια όμορφη και τρυφερή σχέση ζουν ο Αλκης Κούρκουλος και η ...

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/9/2023 | 12:01

Αλκης Κούρκουλος: Αυτή είναι κούκλα τραγουδίστρια σύντροφός του

Πολύ διακριτικά και σε χαμηλούς τόνους, οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας και, παρόλο που ο ηθοποιός τιμά με την παρουσία του την όμορφη σύντροφό του στις εμφανίσεις της αποφεύγουν να δίνουν τροφή για σχόλια.

 Είναι πολύ ερωτευμένοι και αρκετά βράδια τα περνούν παρέα, ωστόσο δεν θέλουν να χαλάσουν αυτή την όμορφη σχέση αλλάζοντας κάτι.

kourkoulsos-stathopoulou-(10).jpg

Ο φιλικός κύκλος τους είναι αρκετά μεγάλος και απαρτίζεται από πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ηθοποιοί και μουσικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρκετά νεότερή του Δήμητρα Σταθοπούλου στέκεται πολύ διακριτικά στο πλευρό του Αλκη Κούρκουλου, γι' αυτό και η σχέση τους είναι πολύ ισορροπημένη. Χωρίς να «πνίγουν» ο ένας τον άλλον, ακολουθούν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και με κάθε ευκαιρία βρίσκουν κοινό ελεύθερο χρόνο για να είναι μαζί. Ανταλλάσσουν απόψεις για τα επαγγελματικά τους, ενώ στη σχέση τους κυριαρχούν η τρυφερότητα και το πραγματικό ενδιαφέρον.

Οι πληροφορίες της Realnews λένε ότι η όμορφη τραγουδίστρια λατρεύει τις βόλτες με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του ηθοποιού, ο οποίος έχει τη φήμη του ατίθασου, του ασυμβίβαστου και του καθόλου «δήθεν» ηθοποιού. Αν και γιος ενός από τους μεγαλύτερους σταρ του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, του Νίκου Κούρκουλου, δεν έχει «πατήσει» πάνω σε αυτή την τεράστια αναγνωρισιμότητα. Σε όλη τη διαδρομή του, δύσκολα ανοιγόταν και ποτέ δεν μιλούσε δημόσια για την προσωπική του ζωή. Μέχρι στιγμής, ο τίτλος του αμετανόητου εργένη τού ανήκει, καθώς, παρόλο που έχουν γίνει γνωστές αρκετές σχέσεις του, δεν έχει φτάσει μέχρι τον γάμο. Η Δήμητρα Σταθοπούλου έχει τελειώσει το Τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ ξεκίνησε να εμφανίζεται επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Η ερμηνεύτρια με τη ζεστή φωνή έχει πολλές και σημαντικές συνεργασίες στο μουσικό βιογραφικό της. Την πρωτοακούσαμε στο πλευρό των Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Χατζηνάσιου και στη συνέχεια πλάι στον Δημήτρη Μητρο- πάνο, στον Γιάννη Κότσιρα και στον Γιώργο Νταλάρα. Το καλοκαίρι έκανε live εμφανίσεις με τον Δημήτρη Μπάση και τον Κώστα Μακεδόνα, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το τραγούδι «Νύχτες Σαββάτου». Αγαπά το περπάτημα κα ι της αρέσει να γνωρίζει νέες γωνιές της Αθήνας στον ελεύθερο χρόνο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz 15.02.2026
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid 15.02.2026
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz 15.02.2026
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid 15.02.2026
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid 15.02.2026
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid 15.02.2026
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο