E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σετ περιποίησης νυχιών για αρχάριους

Δημοσίευση 26/9/2023 | 19:58

Σετ περιποίησης νυχιών για αρχάριους

Το μυστικό για όμορφα και ανθεκτικά νύχια είναι η υβριδική στυλοποίηση. Με αυτήν, τα νύχια σας θα δείχνουν φανταστικά, ενώ η πλάκα θα προστατεύεται από πιθανές μηχανικές ζημιές. Για να το επιτύχετε αυτό, χρειάζεστε ένα σετ για νύχια. Σε αυτό θα βρείτε εργαλεία που διευκολύνουν τη δουλειά και βοηθούν στη διαδικασία της περιποίησης της πλάκας νυχιών και των γύρω περιοχών. Μπορείτε επίσης να το συναρμολογήσετε μόνοι σας. Ελέγξτε ποια αντικείμενα είναι απαραίτητα για να κάνετε μανικιούρ και τι πρέπει να περιλαμβάνει το σετ για νύχια, ώστε να απολαμβάνετε εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμη και για αρκετές εβδομάδες!

Ποια εργαλεία πρέπει να περιλαμβάνονται στο σετ περιποίησης νυχιών για αρχάριους;

Στο κιτ υβριδικού μανικιούρ για αρχάριους, ένα απαραίτητο εργαλείο είναι η λάμπα. Χωρίς αυτήν, δεν είναι δυνατή η σωστή σκλήρυνση του βερνικιού. Είναι ένα βασικό αξεσουάρ σε κάθε σετ νυχιών. Στην αρχή της περιπέτειας σας με την διακόσμηση νυχιών, θα είναι κατάλληλη, για παράδειγμα, η λάμπα Semilac 24W/48 LED.

Ένα άλλο σημαντικό εργαλείο στο σετ υβριδικού μανικιούρ είναι το νάιλ φάιλ. Αξίζει να έχετε τουλάχιστον δύο είδη: ένα με μέτρια κόκκωση για το κόψιμο και το διαμορφωμένο νύχι, και ένα με λεπτή κόκκωση για την λείανση των παρανυχιδίων και την απαλή επεξεργασία της πλάκας. Στο σετ νυχιών πρέπει επίσης να περιλαμβάνονται και πολιρίστες μπλοκ. Χρησιμεύουν για την λείανση της επιφάνειας των νυχιών πριν από την εφαρμογή της υβριδικής βάσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μπλοκ για την ματ πλάκα ή την επεξεργασία της φυσικής πλάκας.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας σας στο υβριδικό μανικιούρ, χρήσιμα εργαλεία μπορεί να είναι επίσης τα αρθρωτά κουζινέτα ή οι τσιμπίδες για τα παρανύχια. Με αυτά, μπορείτε να επεξεργαστείτε προσεκτικά τον περιβάλλον πολυτρόπου νυχιού. Τα ανοιχτά παρανύχια θα σας επιτρέψουν να φτάσετε το βερνίκι πιο κοντά στον πολύτροπο, κάτι που θα καθιστά την ανάπτυξη λιγότερο ορατή. Ένα σετ υβριδικού μανικιούρ μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πολλά άλλα πρόσθετα αξεσουάρ, αλλά τα παραπάνω αναφερόμενα αποτελούν τα απολύτως απαραίτητα, χωρίς τα οποία η δημιουργία μανικιούρ στο σπίτι είναι σχεδόν αδύνατη. Πριν ξεκινήσετε την περιπέτειά σας, βεβαιωθείτε ότι είστε καλά προετοιμασμένοι!

Σετ περιποίησης νυχιών με τα κατάλληλα καλλυντικά.

Τα υβριδικά βερνίκια είναι καλλυντικά που, όταν χρησιμοποιούνται, επιτρέπουν την επίτευξη ενός επαγγελματικού αποτελέσματος στη διακόσμηση ακόμη και αν το κάνουμε για πρώτη φορά. Η ποικιλία των χρωμάτων τους είναι τόσο μεγάλη ώστε κάθε λάτρης των νυχιών θα βρει κάτι που της ταιριάζει. Η βάση, από την άλλη, βελτιώνει την πρόσφυση στην πλάκα του νυχιού, ενώ το τελικό κότσι δίνει την κατάλληλη σκληρότητα και φινίρισμα στο μανικιούρ.

Κατά τη διαδικασία διακόσμησης των νυχιών, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη χρήση του καθαριστικού. Χρησιμοποιείται για το αφήσιμο της πλάκας του νυχιού πριν από την εφαρμογή της βάσης, αλλά και για την αφαίρεση του διασπορικού στρώματος (κολλώδους ουσίας) μετά τον πολυμερισμό του βερνικιού στη λάμπα. Αυτός είναι ο τελικός βήμα, που δίνει λάμψη στα νύχια και τα καθιστά έτοιμα για προβολή στον κόσμο.

Εάν είστε αρχάρια και δεν ξέρετε ποιο βερνίκι να επιλέξετε για αρχή, μια εξαιρετική επιλογή μπορεί να είναι το βερνίκι One Step Hybrid. Είναι ένα πολυλειτουργικό προϊόν 3 σε 1 που συνδυάζει τις λειτουργίες της βάσης, του χρωματικού βερνικιού και του top. Χάρη σε αυτό, η διαδικασία βάψιμο των νυχιών γίνεται πολύ γρήγορη και απλή, ενώ το αποτέλεσμα μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Ένα τέτοιο βερνίκι μπορείτε να το βρείτε, για παράδειγμα, σε ένα έτοιμο σετ υβριδικού μανικιούρ Semilac One Step Hybrid 15W/24 με επιλογή χρώματος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση Χτες
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!