E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ ‑ Ομολόγησε ο γιος του 65χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Αρτα

«Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι»

Δημοσίευση 26/9/2023 | 15:28

Σοκ ‑ Ομολόγησε ο γιος του 65χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Αρτα

Ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβαν να πάρουν κατάθεση από τον 38χρονο που αγνοείτο από την περασμένη Τετάρτη μαζί με τον 65χρονο πατέρα του, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή Άνω Σεργούλα της ορεινής Φωκίδας, καθώς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διαπληκτίστηκε μαζί του και τον σκότωσε χτυπώντας τον με πέτρες!

Το γεγονός ότι ο 38χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν έχει καλά- καλά συνειδητοποιήσει πού βρίσκεται, κάνει τους αστυνομικούς να μην βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να περιμένουν το πόρισμα της νεκροτομής στη σορό του 65χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής. Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι ο θάνατός του επήλθε πριν από τουλάχιστον τρία 24ωρα, όμως η σορός έχει αποσυντεθεί και φέρει ίχνη από δαγκωματιές άγριων ζώων κι έτσι είναι δύσκολο να εξακριβωθεί οπτικά η αιτία του θανάτου.


Πάντως, ο γιος του που τελεί σε σύγχυση φέρεται να είπε με ακατάληπτα λόγια ότι καυγάδισε με τον πατέρα του, ήρθαν στα χέρια και τον χτύπησε με τις πέτρες. Το πτώμα του άτυχου 65χρονου βρέθηκε σε έναν δασικό δρόμο της περιοχής, ενώ ο 38χρονος φέρεται ότι περιπλανήθηκε τις τελευταίες ημέρες με το αυτοκίνητό τους μάρκας Peugeot, ώσπου έμεινε από βενζίνη και κατέφυγε πεζός στο ποιμνιοστάσιο όπου ζήτησε τροφή και νερό από τους κτηνοτρόφους.


Νωρίτερα, τον είχε δει ένας βοσκός να οδηγεί αιμόφυρτος το αυτοκίνητο στην περιοχή του Δαφνοχωρίου. Στην συγκεκριμένη περιοχή της Φωκίδας είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες τα τελευταία 24ωρα, καθώς στο τμήμα μεταξύ Σεργούλας και Μαραθιά είχε εντοπιστεί για τελευταία φορά το στίγμα του κινητού του 38χρονου, ενώ αυτό του κινητού του πατέρα του είχε χαθεί από την Πέμπτη. Οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 38χρονο πώς βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, αν χάθηκαν και πώς επιβίωσαν όλες αυτές τις ημέρες χωρίς τροφή και νερό, όμως εκείνος δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος γιος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τετάρτης στην επαρχιακή οδό Τυμφρηστού – Καρπενησίου, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς τη Λαμία και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας έχοντας υποστεί ρωγμώδες κάταγμα. Εκεί πήγε το ίδιο μεσημέρι ο πατέρας του που τον παρέλαβε μετά το εξιτήριο και ξεκίνησαν για την επιστροφή τους στην Άρτα με τον 38χρονο να φέρει κολάρο στο λαιμό. Όμως, από τότε τα ίχνη τους χάθηκαν και οι αναζητήσεις παρέμεναν άκαρπες ως το πρωί της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναπαράσταση της δολοφονίας στη Σύρο: Τι αποκάλυψαν οι καταθέσεις του ζευγαριού

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες - το ζευγάρι οδηγήθηκε χωριστά στο σπίτι και οι καταθέσεις τους δεν παρουσίασαν ουσιαστικές αντιφάσεις, ενισχύοντας το σενάριο της ληστείας.

Καλλιθέα: Η αιμόφυρτη έγκυος κάλεσε μόνη της το 100 – Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η 37χρονη βρισκόταν στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και κατάφερε αιμόφυρτη να καλέσει μόνη της την Αστυνομία – Ο δράστης εντοπίστηκε πεζός στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο λουόμενοι δαγκώθηκαν από ψάρι μέσα σε τρεις ημέρες στην Ιταλία – Ποιο είδος κρύβεται πίσω από τα περιστατικά

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο 76χρονος έχασε πολύ αίμα και νοσηλεύτηκε, ενώ ο 55χρονος Ελβετός χρειάστηκε ράμματα – Οι ειδικοί στρέφουν τις υποψίες τους στο γουρουνόψαρο (Balistes capriscus).

CL‑415: Γιατί η Ελλάδα έστειλε τα πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Ισπανία και όχι στη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας rescEU καθορίζει πού στέλνονται τα μέσα - η Ελλάδα είχε ήδη συνδράμει τη Γαλλία με επίγειες δυνάμεις.

ΗΠΑ και Βρετανία σχεδιάζουν διεθνή συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ – Έρχεται διάσκεψη στο Λονδίνο

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται συνάντηση υψηλού επιπέδου με υπουργούς Αμυνας και στρατιωτικούς διοικητές, ενώ ο Νετανιάχου θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο την Τρίτη.

Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Ισπανία και Γαλλία: «Πέρα από τις δυνατότητες κατάσβεσης»

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Πάνω από 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, η Ισπανία κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Γαλλία εκκένωσε ολόκληρη τη χερσόνησο Cap Ferret.

Καιρός: Η αστάθεια συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο ‑ Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση θερμοκρασίας προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σαουδαραβικά πλήγματα κατά Χούθι στην Υεμένη – Στόχος λιμάνι και νησί

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο συνασπισμός υπό σαουδαραβική ηγεσία έπληξε εγκαταστάσεις στη Χοντάιντα και στο νησί Καμαράν ως αντίποινα για επιθέσεις σε εμπορικά πλοία.

Ποια ήταν η σχέση της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο με το ζευγάρι που τη μαχαίρωσε θανάσιμα

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Αποφασίστηκε νέα αυτοψία και αναπαράσταση στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα

Νέα απάτη μέσω Viber: Το μήνυμα «Temu» που αδειάζει λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Επιτήδειοι υπόσχονται αποδοχές έως 500 ευρώ ημερησίως για να αποσπάσουν προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία ανυποψίαστων χρηστών.

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

Ελλάδα Χτες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο