E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το νέο espresso brand `LEGIT` που ξεχώρισε στο Athens Coffee Festival

Ο LEGIT COFFEE είναι η νέα πρόταση espresso των Καφεκοπτείων Λουμίδη για τους επαγγελματίες του κλάδου της καφεστίασης

Δημοσίευση 26/9/2023 | 10:38

Το νέο espresso brand `LEGIT` που ξεχώρισε στο Athens Coffee Festival

Το απόλυτο φλιτζάνι espresso που συνδυάζει τέλειο σώμα, γεύση και άρωμα. Αυτό υπόσχεται το νέο espresso brand LEGIT που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Athens Coffee Festival 2023 και που σχεδιάστηκε προσεκτικά από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, αποκλειστικά για την B2B HO.RE.CA. αγορά.

Ο LEGIT COFFEE είναι μια νέα φρέσκια πρόταση στον κόσμο το espresso

Τα προϊόντα του προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας από διάφορα μέρη του κόσμου, διαφορετικές ποικιλίες και μεθόδους επεξεργασίας. Το καβούρδισμα τους είναι πάντα ήπιο, μελετημένο και σταθερό, αναδεικνύοντας τα αρώματα και τις γευστικές νότες κάθε κόκκου καφέ ξεχωριστά.

Η γκάμα των προϊόντων LEGIT COFFEE περιλαμβάνει τρία χαρμάνια espresso  σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις & προτιμήσεις της γευστικής παλέτας του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή και παράλληλα να αποδίδουν γευστικά στοιχεία από σοκολάτα, πραλίνα, ξηρούς καρπούς και απαλές νότες φρούτων. Επιπλέον, προσφέρει μια ξεχωριστή σειρά speciality single origin espresso που εναλλάσσεται 4 φορές τον χρόνο ανάλογα με την περίοδο συγκομιδής κάθε χώρας -harvest cycle project.

Ο LEGIT COFFEE καλύπτει τις επιθυμίες των σύγχρονων Ελλήνων coffee lovers και παράλληλα προσφέρει στους επαγγελματίες της HO.RE.CA. ένα πραγματικά αξιόλογο και αξιόπιστο προϊόν και μια ολιστική πρόταση που συνδυάζει άριστης ποιότητας προϊόντα, ασυναγώνιστη γεύση, εκπαιδευτικά προγράμματα, state-of-the-art εξοπλισμό, καθοδήγηση και άμεση υποστήριξη μετά την πώληση.

Ο Βασίλης Λουμίδης, Director of Coffee των Καφεκοπτείων Λουμίδη δήλωσε: «Πιστεύουμε στη δύναμη του νέου espresso brand LEGIT και συνολικά στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επαγγελματίες του κλάδου της καφεστίασης. Το εμπορικό πλάνο μας είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και στοχεύουμε πρωτίστως σε επιλεγμένες, ποιοτικές συνεργασίες με επαγγελματίες της HORECA που έχουν παρόμοια ολιστική φιλοσοφία με αυτή του LEGIT. Είμαστε σίγουροι πως επαγγελματίες και καταναλωτές θα αγαπήσουν τον espresso LEGIT όσο και εμείς!»

Η δημιουργία του LEGIT COFFEE εντάσσεται στο πλάνο συνεχούς εξέλιξης και εμπλουτισμού της προϊοντικής γκάμας των Καφεκοπτείων Λουμίδη αποκλειστικά για επαγγελματίες, βάσει μελέτης των  αναγκών της αγοράς και των καταναλωτών.

 

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Εκλεκτούς καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Χαλκίδα, Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», Θεσσαλονίκη «Mediterranean Cosmos» δίκτυο Χονδρικής Πώλησης και e-shop.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση Προχτές
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!