E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλέλια Ρένεση: Έχουμε χωριστεί σε φυλές ‑ Η ανάρτηση για τις «θλιβερές πόλεις»

«Τα ζευγάρια κάνουν παρέα με ζευγάρια, οι γονείς με άλλους γονείς, οι μόνοι με άλλους μόνους»

Δημοσίευση 25/9/2023 | 12:40

Κλέλια Ρένεση: Έχουμε χωριστεί σε φυλές ‑ Η ανάρτηση για τις «θλιβερές πόλεις»

«Δεν υπάρχει πια ζύμωση, δεν υπάρχει πιπέρι και αλάτι, καμιά όμορφη πολυχρωμία, παρά μόνο εκ του ασφαλούς μονοπάτια, γιατί έχουμε και δουλειές»

«Οι πόλεις μπορούν να γίνουν πολύ θλιβερές όταν τους πιάνει το σουκού…» γράφει σε ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση, με την ηθοποιό να σχολιάζει πως «Έχουμε χωριστεί σε φυλές. Τα ζευγάρια κάνουν παρέα με ζευγάρια, οι γονείς με άλλους γονείς, οι θείες με άλλες θείες, οι μόνοι με άλλους μόνους στο καλύτερο σενάριο, οι μη έχοντες χρήματα με τους ομοίους τους, οι έχοντες με τους ομοίους τους… οι οπαδοί με τους αντίστοιχους οπαδούς, οι κομματολάγνοι με τους ομοίους, οι καλλιτέχνες με καλλιτέχνες, οι καθαρίστριες με τις καθαρίστριες…».

Η ανάρτησή της έχει ως εξής:

«Κατά μονάς:

Τα σουκού, οι αργίες, τα ρεπό, εκεί που η πόλη δείχνει να ησυχάζει λίγο, είναι και βάλσαμο και φαρμάκι για κάποιους. Τους χωρίς οικογένεια, χωρίς φίλους, χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς χρήματα… υπάρχει ένα μούδιασμα στα πόδια και μια ακαθόριστη αγωνία στα μάτια για το πού θα ξοδευτούν τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα. Οι πιο πολλοί βουλιάζουν μέσα σε καναπέδες καταπίνοντας αλκοολικά σειρές και ταινίες, άλλοι καθαρίζουν τα σπίτια τους μανιακά, μπας και φύγει η μαυρίλα, άλλοι κάνουν μοναχικές βόλτες στα πάρκα και στα σοκάκια με πρόφαση ίσως να πάρουν τσιγάρα ή μια μπίρα αποφεύγοντας κάθε είδους βλέμμα μήπως και προδοθεί η ερημιά.

Έχουμε χωριστεί σε φυλές. Τα ζευγάρια κάνουν παρέα με ζευγάρια, οι γονείς με άλλους γονείς, οι θείες με άλλες θείες, οι μόνοι με άλλους μόνους στο καλύτερο σενάριο, οι μη έχοντες χρήματα με τους ομοίους τους, οι έχοντες με τους ομοίους τους… οι οπαδοί με τους αντίστοιχους οπαδούς, οι κομματολάγνοι με τους ομοίους, οι καλλιτέχνες με καλλιτέχνες, οι καθαρίστριες με τις καθαρίστριες…

Δεν υπάρχει πια ζύμωση, δεν υπάρχει πιπέρι και αλάτι, καμιά όμορφη πολυχρωμία, παρά μόνο εκ του ασφαλούς μονοπάτια, γιατί έχουμε και δουλειές.

Οι πόλεις μπορούν να γίνουν πολύ θλιβερές όταν τους πιάνει το σουκού…

Ανακατευτείτε μωρέ, ανοίξτε παραπέρα τα φτερά. Είναι βαρετό να καθρεφτίζεσαι συνέχεια στα ίδια κάτοπτρα… αν όχι αυτοκτονικό. Να ζήσουμε με όλα τα χρώματά μας. Και να θυμόμαστε πως τη στιγμή που έχουμε στιγματίσει ταυτότητα σε χρώματα, πλαίσια και σχήματα, είναι η αρχή του τέλους μας.

Φτου ξελευθερία!».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Tabloid 09.05.2025
«Ένας θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία»

Ιωάννα Τούνη: Δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της και ξεσπά – «Ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα, εγώ συνεχίζω»

TV Buzz 09.05.2025
Η Ιωάννα Τούνη δίνει απαντήσεις μετά τα νέα επικριτικά σχόλια που έφτασαν σε διαδικτυακές της σελίδες

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μαζί με τα χρήματα κατέθεσα στο ΑΤΜ και ένα.....»

Celebrity Stories 09.05.2025
Με πήρε ο διευθυντής και μου είπε ότι χάλασε το μηχάνημα από τις 5 η ώρα το απόγευμα.

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Celebrity Stories 09.05.2025
Ένας λοιπόν θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία.

Συνατσάκη: «Σταυρώνει» το Πρωινό για τις δηλώσεις περί σεξεργατριών – Η ανάρτηση κόλαφος

Celebrity Stories 09.05.2025
«Δείξτε μετά στη νοικοκυρά μάνα πώς να φτιάξει ντολμαδάκια ενώ...»

Ξεσπά η Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση revenge porn: «Το σώμα μου είναι δικό μου»

Celebrity Stories 09.05.2025
Πώς απαντά στα αρνητικά σχόλια μετά την εξομολόγησή της

Όταν ο Πάπας Λέων ΙΔ` συνάντησε τον Θανάση Βέγγο

Celebrity Stories 09.05.2025
Την απίστευτη ιστορία της συνάντησης του σημερινού Πάπα Λέοντα ΙΔ` με τον Θανάση Βέγγο τη δεκαετία του `90 στην Κολομβία

Μαρία Κορινθίου: Συγκινεί για την επιλόχειο κατάθλιψη – «Είναι ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι…»

Celebrity Stories 09.05.2025
«Δεν το κατάλαβα καν, νόμιζα ότι όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμένα»

Αριελ Κωνσταντινίδη: «Είμαι ελεύθερη γυναίκα που ορίζω τον χώρο και το σώμα μου, δεν υπάρχει μπαμπάς»

Tabloid 09.05.2025
«Δεν λέω ψέματα, ευθαρσώς το λέω πως για αυτό το παιδί θα είμαι μαμά και μπαμπάς»