E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ταινίες στην τηλεόραση: Μια εβδομάδα με πολλές καλές ταινίες

Από 25/9 έως και 1/10

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 25/9/2023 | 00:19

Ταινίες στην τηλεόραση: Μια εβδομάδα με πολλές καλές ταινίες
@imdb.com

Mission Impossible 2 - The Longest Ride - The Last Duel - Miss Peregrine's Home For Peculiar Children - Snatch - Signs - Terminator Genisys

Δευτέρα 25/9

Mission Impossible 2 (ΣΚΑΪ) 22.20

Η δεύτερη ταινία του δημοφιλούς franchise με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise. Ο πράκτορας της IMF Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει, σύμφωνα με τη νέα του αποστολή, να βρει και να καταστρέψει έναν φονικό ιό με το όνομα “Χίμαιρα”. Έτσι, θα έρθει αντιμέτωπος με μια διεθνή ομάδα τρομοκρατών, αρχηγός της οποίας είναι ένας πρώην πράκτορας της IMF, ο οποίος έχει στα χέρια του και το αντίδοτο του ιού που έχει το όνομα “Βελλεροφόντης”. Στην προσπάθεια του να βρει τους τρομοκράτες, ο Χαντ θα συνεργαστεί με τη Νία, μια ικανή και όμορφη κλέφτρα. Υπό τις οδηγίες του “αφεντικού” του και με τα περιθώρια του χρόνου να στενεύουν, ο υπερπράκτορας θα πρέπει να πάρει πίσω ή να καταστρέψει τον ιό πριν αυτός προκαλέσει τον όλεθρο.

Τρίτη 26/9

The Longest Ride (Open Beyond) 21.00

Μια ρομαντική κομεντί που αποδυκνεί για ακόμα μια φορά ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Ο Λουκ, ένας πρώην πρωταθλητής γητευτής ταύρων που θέλει να κάνει την επιστροφή του, και η Σοφία, μια φοιτήτρια που ονειρεύεται να τα καταφέρει στον καλλιτεχνικό κόσμο της Νέας Υόρκης, ζουν τον έρωτα τους, αλλά οι δρόμοι που θέλουν να ακολουθήσουν δυσκολεύουν το μεταξύ τους μέλλον. Ο δρόμος τους θα διασταυρωθεί με αυτόν του γηραιού Άιρα, του οποίου οι αναμνήσεις από την αγαπημένη του επί δεκαετίες εμπνέουν το ζευγάρι.

Τετάρτη 27/9

The Last Duel (Star) 23.00

To all - star cast του Ridley Scott σε μια επική\ μονομαχία. 14ος αιώνας, κατά μέσα του Εκατονταετούς Πολέμου. Ο Ζαν ντε Καρούζ είναι ένας αξιοσέβαστος ιππότης, διάσημος για τη γενναιότητά του και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο πεδίο της μάχης. Ο Ζακ Λε Γκρι είναι ένας νορμανδός ακόλουθος, του οποίου η ευφυΐα και η ευφράδεια τον καθιστούν έναν από τους πλέον αξιοθαύμαστους ευγενής στα δικαστήρια. Όταν η σύζυγος του Καζούρ, η Μαργκερίτ, δέχεται βίαιη επίθεση από τον Λε Γκρι, μια κατηγορία την οποία εκείνος αρνείται, εκείνη δεν δέχεται να παραμείνει σιωπηλή και κατηγορεί ευθέως τον κακοποιητή της, μια πράξη απαράμιλλου θάρρους που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η επακόλουθη μονομαχία μέχρι θανάτου θέτει τη μοίρα και των τριών στα χέρια του Θεού.

Πέμπτη 28/9

Miss Peregrine's Home For Peculiar Children (Open Beyond) 21.00

Μια εξαιρετική ταινία από τον Tim Burton. O Τζέικ ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες μέρος ακολουθώντας το αίνιγμα που του έδωσε ο παππούς του. Εκεί θα βρεθεί σε έναν διαφορετικό κόσμο με ανθρώπους με παράξενες δυνάμεις, με τον Τζεικ να πρέπει να αποφασίσει πως τι θέση θα πάρει σε διαμάχη που έρχεται.

Παρασκευή 29/9

Snatch (Mega) 01.20

Παρασκευή και μια ταινία αργά δεν είναι κάτι το δύσκολο, πόσο μάλλον αν είναι το εξαιρετικό φιλμ του Guy Ritchie. O Franky Four Fingers, γνωστός κλέφτης διαμαντιών, ολοκληρώνει στο Λονδίνο τα πάρε-δώσε για το τελευταίο του απόκτημα. Δυστυχώς, κάνει το μοιραίο λάθος: πέφτει στην παγίδα του σκοτώστρα, Boris The Blade. Στο μεταξύ, ο Τurkish και ο Τommy, δύο συνέταιροι στο… ανοργάνωτο έγκλημα, θέλουν να πιάσουν την καλή με έναν στημένο πυγμαχικό αγώνα. Λίγο πριν τον αγώνα, μένουν χωρίς παίκτη. Υπαίτιος, ο One-Punch Mickey, ιρλανδός τσιγγάνος που με μια μπουνιά μπορεί να σε στείλει στον άλλο κόσμο. Όταν τελικά ο Mickey δέχεται να παίξει εκείνος στον αγώνα, νομίζουν ότι το πρόβλημά τους λύθηκε, η περιπέτεια, όμως μόλις τώρα αρχίζει.

Σάββατο 30/9

Signs (ΣΚΑΪ) 23.00

Όταν η γυναίκα του πεθαίνει σε τροχαίο δυστύχημα, ο πάστορας Γκράχαμ Ες παραιτείται από το λειτούργημά του και επιστρέφει στην αγροτική ζωή, μαζί με τα δυο μικρά παιδιά του και τον νεαρό αδελφό του, στην επαρχία Μπακς της Πενσιλβάνια. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με ένα ανεξήγητο φαινόμενο, όταν τεράστιοι γεωμετρικοί σχηματισμοί, ακτίνας 150 μέτρων, εμφανίζονται μέσα στα χωράφια του. Το μυστήριο συνεχίζεται και, ανίκανοι να αντιδράσουν, παρακολουθούν τη ραγδαία εξάπλωσή του σε διάφορα σημεία στον πλανήτη. Φάρσα ή σημάδια εισβολής από κάτι απόκοσμο; Το ταξίδι για την ανακάλυψη της αλήθειας και της επανάκτησης της πίστης του Γκράχαμ μόλις αρχίζει…

Κυριακή 1/10

Terminator Genisys (Alpha) 00.15

Τον ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζονται συστάσεις. Στα πρόθυρα μιας νίκης στον πόλεμο επί του Skynet, το 2029, ο Τζον Κόνορ στέλνει τον έμπιστο του υπολοχαγό Κάιλ Ρις πίσω στον χρόνο, ώστε να σώσει τη ζωή της μητέρας του και να διασφαλίσει την ίδια του την ύπαρξη. Αλλά αυτό που θα βρει στην απέναντι πλευρά, είναι κάτι το απροσδόκητο. Βρίσκει τη Σάρα Κόνορ ορφανή από τα 9 της από έναν Εξολοθρευτή και μεγαλωμένη από έναν άλλον Εξολοθρευτή, προγραμματισμένο να την προστατεύει. Αυτός ο Εξολοθρευτής την εκπαιδεύει να συναντήσει το πεπρωμένο της, το οποία αυτή ακατάβλητα πασχίζει να απορρίψει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρλεκιν: Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα και ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας με ψευδώνυμο

Paper 27.04.2024
Τα Αρλεκιν μας αποχαιρετούν: H ιστορία των πιο πετυχημένων βιβλίων περιπτέρου

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

TV Σειρές 27.04.2024
Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper Προχτές
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης

O Γιάννης Καραγιάννης έχει δισκάδικο σε ταράτσα και μας υποδέχεται για τη Record Store Day

Rec Mode 21.04.2024
Record Store Day: Η γιορτή που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι επιστρέφει και πάλι στις 20 Απριλίου

Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

Σινεμά 20.04.2024
Μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές 18.04.2024
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την