E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σαρκώδη χείλη και πράσινες ματάρες! Οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου είναι καλλονές και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Κι όμως δεν είναι δίδυμες!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/9/2023 | 18:59

Σαρκώδη χείλη και πράσινες ματάρες! Οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου είναι καλλονές και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

H Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι οι δύο μονάκριβες κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου. Το πρώην μοντέλο-παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz στα 90s ωστόσο το διαζύγιό τους δεν ήταν καθόλου «βελούδινο».

Το 2012 πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι οι κόρες τους. Η Εύη Αδάμ έχει στενή σχέση και με τις δύο κόρες της και όπως είχε τονίσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, νιώθει περισσότερο μαμά παρά φίλη για τη Νεφέλη και τη Δανάη.

«Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί», δήλωσε η 50χρονη χαρακτηριστικά.

Η Δανάη Λιβιεράτου αναπολεί το καλοκαίρι με την ωραιότερη φωτογραφία
Πριν λίγες ώρες η Δανάη Λιβιεράτου, δημοσίευσε στο Instagram μια #TBT φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την αδερφή της, Νεφέλη κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου και δείχνουν πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

Τα δύο κορίτσια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και με την μητέρα τους, και στηρίζουν η μία την άλλη σε κάθε δυσκολία. Τα δύο χρόνια που τις χωρίζουν καθώς και τα διαφορετικά ενδιαφέροντα δεν αποτελούν εμπόδιο στο να έχουν μια υπέροχη σχέση και πλέον μοιάζουν τόσο πολύ που εύκολα θα μπορούσε κάποιος να νομίζει ότι είναι δίδυμες.

«Είτε είναι ώρα για solarium είτε για φωτογραφίες με μαυρισμένο δέρμα», έγραψε η Δανάη Λιβιεράτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Νεφέλη

Η σχέση της Δανάης με τον Pablo Miller και οι υπέροχες φωτογραφίες τους



Η Δανάη Λιβιεράτου ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Pablo Miller, τον γοητευτικό μουσικό που βλέπουμε συχνά στις αναρτήσεις της στο Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι προχωράει με σταθερούς αλλά γρήγορους ρυθμούς και δεν είναι τυχαίο πως αδερφή της Δανάης, Νεφέλη, έχει πολύ καλή σχέση με τον νεαρό καλλιτέχνη.

Το ίδιο ισχύει και για την μαμά της, Εύη Αδάμ η οποία πριν λίγους μήνες μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φετινό καλοκαίρι Δανάη και Pablo βρέθηκαν στη Μύκονο οι δυο τους όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz 15.02.2026
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid 15.02.2026
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz 15.02.2026
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid 15.02.2026
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid 15.02.2026
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid 15.02.2026
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο