E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτό είναι το «κολαστήριο» της 22χρονης στον Βόλο – «Δεν είχαμε δει ποτέ το κορίτσι» λένε οι γείτονες

Σε αυτή την μονοκατοικία στις Αλυκές, η 22χρονη βίωνε βασανιστήρια επί δύο ολόκληρα χρόνια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/9/2023 | 18:41

Αυτό είναι το «κολαστήριο» της 22χρονης στον Βόλο – «Δεν είχαμε δει ποτέ το κορίτσι» λένε οι γείτονες

Στη δημοσιότητα έρχονται εικόνες από το «κολαστήριο» της 22χρονης γυναίκας και του 2,5 ετών παιδιού της, στον Βόλο. Σε αυτή την μονοκατοικία στις Αλυκές, η 22χρονη βίωνε βασανιστήρια επί δύο ολόκληρα χρόνια από τον 28χρονο σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη.

Τις φωτογραφίες δημοσιεύει η ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, μεταδίδοντας και τις μαρτυρίες γειτόνων του ζευγαριού, αλβανικής καταγωγής.

Δείτε φωτογραφία από το σπίτι κολαστήριο

Volos_spiti__3_

Volos_spiti__2_

Volos_spiti__1_


«Δεν την βλέπαμε ποτέ την γυναίκα. Ξέραμε ότι εδώ μένει ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά δεν είχαμε δει ποτέ αυτό το κορίτσι. Απορούσαμε όλοι τι γινόταν μέσα σε αυτό το σπίτι, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε» λέει μία γυναίκα.

Ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω, σαν κουκουλωμένη

Μία άλλη γειτόνισσα εξομολογείται: «Την έβλεπα πολύ σπάνια. Μόνο μέχρι τον κήπο έβγαινε. Δύο ή τρεις φορές αυτά τα χρόνια. Όχι παραπάνω. Και μου έκανε εντύπωση διότι ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Σαν κουκουλωμένη. Δεν την είδα ποτέ έξω από την αυλή του σπιτιού να κυκλοφορεί, να ψωνίζει. Και δεν είχα δει και το παιδί ποτέ».

Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της, έναν άνθρωπο σκληρό ο οποίος δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά γιατί ποτέ δεν της επέτρεψε επαφή με κάποιον άνθρωπο.

Την ξυλοκοπούσε γιατί δεν ήθελε κορίτσι

Ενδεικτικό της αγριότητας του 28χρονου η πληροφορία που μεταφέρει το gegonota.news ότι είχε ξυλοκοπήσει την 22χρονη και όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού τους επειδή δεν ήθελε κορίτσι!

Όταν γεννήθηκε το παιδί, μητέρα και βρέφος ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου. Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί και ο 28χρονος δεν επέτρεπε στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι.

Η αρχή του τέλους για την αδιανόητη περιπέτεια της 22χρονης ήρθε το βράδυ της Πέμπτης όταν κινητοποιήθηκε η γειτονιά μετά τα ουρλιαχτά της 22χρονης ύστερα από έναν νέο ξυλοδαρμό.

Τον σταμάτησαν οι γείτονες

Οι γείτονες πήγαν έξω από το σπίτι και χτυπούσαν τις πόρτες, ενώ κάλεσαν την αστυνομία με τον 28χρονο όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν επρόκειτο για απειλή, να ανοίγει την πίσω πόρτα για να το σκάσει. Οι γείτονες, όμως, τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι είδαν μητέρα και κόρη να είναι σαν ένα ανθρώπινο κουβάρι. Η μητέρα που είχε πάρει αγκαλιά το παιδί της ήταν μέσα στα αίματα και με σημάδια που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η 22χρονη δεν ήξερε ελληνικά και με τη βοήθεια ενός ομοεθνή της εξήγησε σε γιατρούς και αστυνομικούς ότι την πρόλαβαν λίγο πριν τη δολοφονήσει με στραγγαλισμό.

«Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στον θάνατο. Με απειλούσε πως εάν το σκάσω για την Αλβανία θα έρθει να σκοτώσει τους γονείς μου», είπε στην κατάθεσή της και περιέγραψε τον σύζυγό της σαν έναν άνθρωπο που ακολουθούσε μαφιόζικους κανόνες.

Ποιος είναι...

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου Αλβανού που βασάνιζε την 22χρονη σύζυγό του στον Βόλο. Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, πρόκειται για τον A.Κ.

alvanos_volos_arthro


Ο 28χρονος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για την Τρίτη, ενώ η μητέρα και το παιδί βρίσκονται με εισαγγελική εντολή σε καθεστώς προστασίας. Στην εμφάνισή του μπροστά τις εισαγγελικές αρχές ο δράστης ήταν αμίλητος και έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των γεγονότων, ούτε την κρισιμότητα της παραπομπής του στη δικαιοσύνη για κακουργήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας που κατηγορήθηκε για κατασκοπεία υπέρ ΗΠΑ και Ισραήλ εν καιρώ πολέμου

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Ο Μοτζταμπά Κιάν απαγχονίστηκε νωρίς το πρωί - κατηγορήθηκε ότι διέρρευσε στοιχεία για μονάδες της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας

Τραγωδία στον 9ο Πλαστήριο δρόμο: 46χρονος δρομέας κατέρρευσε και έχασε τη ζωή του στην Καρδίτσα

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Ματαιώθηκαν οι υπόλοιποι αγώνες και οι απονομές μετά τον θάνατο του αθλητή

Νέα ρύθμιση χρεών ανοίγει παράθυρο σύνταξης: Μεγάλη ευκαιρία για αγρότες και επαγγελματίες

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Ληξιπρόθεσμες οφειλές έως 30.000 ευρώ και αποπληρωμή σε 72 δόσεις δίνουν σε περίπου 250.000 επαγγελματίες και αγρότες τη δυνατότητα να «ξεμπλοκάρουν» τη συνταξιοδότησή τους

Πάτρα: Αστυνομικοί έσπασαν πόρτα για να σώσουν γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον άνδρα της

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Η κακοποιημένη γυναίκα φώναζε για βοήθεια, καθώς ο σύζυγός της την χτυπούσε μέσα στο σπίτι τους, χωρίς αυτή να μπορεί να αντιδράσει

Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Στις κάλπες σήμερα οι πολίτες

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Κεντρικό ζητούμενο ο βαθμός του πολιτικού κατακερματισμού

Final Four Euroleague 2026: Πώς θα μετακινηθούν οι οπαδοί στον τελικό – Τα ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Το ραντεβού για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού έχει οριστεί στις 17:00, με τους συρμούς να αναχωρούν στις 18:00 για τον σταθμό «Ειρήνη» χωρίς καμία ενδιάμεση στάση

Ανγκόλα: 28 νεκροί από κατάρρευση παράνομου χρυσωρυχείου

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Ανάμεσα στα θύματα βρέθηκαν 13 μέλη της ίδιας οικογένειας

Φορολογικό νομοσχέδιο: Ποιες εκπρόθεσμες δηλώσεις γλιτώνουν οριστικά από πρόστιμα

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Αναλυτικός οδηγός για μηδενικές, πιστωτικές και χρεωστικές δηλώσεις έως 100 ευρώ - Τι αλλάζει για τροποποιητικές, ΦΠΑ και υποχρεώσεις ανηλίκων

Μικρολίμανο: Το θρίλερ επιστροφής του «Τίτι» στην Ελλάδα μέσω Αλβανίας και τα πολλαπλά ψεύδικα ονόματα

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Ερυθρά αγγελία και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εκκρεμούσαν σε βάρος του τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες της Ευρώπης

Πυροβολισμοί έξω από τον Λευκό Οίκο: Νεκρός ο ένοπλος – Ένας τραυματίας

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Ο δράστης άνοιξε πυρ σε σημείο ελέγχου της Μυστικής Υπηρεσίας και εξουδετερώθηκε – Ο Τραμπ βρισκόταν στην κατοικία του και δεν κινδύνευσε

Ηλεία: Τραγικό τροχαίο στη Ζαχάρω – 29χρονος σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε σταθμευμένη νταλίκα

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Ο νεαρός οδηγός έχασε ακαριαία τη ζωή του μετά τη σύγκρουση του Ι.Χ. του με νταλίκα στη Ζαχάρω Ηλείας

ΔΝΤ: Η ΕΕ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τεράστιες δαπάνες σε άμυνα, ενέργεια και συντάξεις τα επόμενα 15 χρόνια

Οικονομία Χτες
Το δημόσιο χρέος στην ΕΕ αναμένεται να φτάσει το 130% του ΑΕΠ έως το 2040 χωρίς μέτρα, εκτιμά το ΔΝΤ - Προτείνει μεταρρυθμίσεις, δημοσιονομική εξυγίανση και κοινό δανεισμό