E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

«Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/9/2023 | 19:49

Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

Με την τριβή μαθαίνει κανείς τα εθνικά, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφερόμενος στο ολίσθημα του Στέφανου Κασσελάκη για το Κυπριακό.

«Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει. Κανείς δεν τα γνώριζε, ούτε ο Τσίπρας... Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, προσπαθώντας να «καλύψει» τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «ομολόγησε» εμμέσως πλην σαφώς, την άγνοια του... ευνοουμένου του, αλλά «κάρφωσε» και τον πρώην πρωθυπουργό.

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης απέκρουσε το ενδεχόμενο ότι το ολίσθημα αυτό (σ.σ η αναφορά Κασσελάκη ότι τα Κατεχόμενα είναι κρατίδιο της Τουρκίας) οφείλεται σε ελαφρότητα, επιμένοντας ότι ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «μαθαίνει γρήγορα». Είναι άδικο, πρόσθεσε, να κάνουμε κόντρα γνώσεων για το ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει τα ελληνοτουρκικά.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. πρόσφατα τον είδαμε και σε ρόλο... βαρκάρη στο σποτ Κασσελάκη από τη Μακρόνησο) σημείωσε ότι η εμφάνισή του στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε το ενδιαφέρον. Μέχρι να διεκδικήσει την ηγεσία ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποτονική η διαδικασία και οι εκτιμήσεις για την προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή. Όμως μετά την κάθοδο του Κασσελάκη το ενδιαφέρον έφτασε την κορυφή και η συμμετοχή κοντά στις 150.000. «Ο κόσμος νοιάζεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και το δείχνει, οι άνθρωποι είδαν μια ελπίδα ότι κάτι καινούργιο έρχεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγάλο ντεζαβαντάζ της υποψηφιότητας Κασσελάκη, δηλαδή ότι θα είναι εκτός Βουλής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αν δεν παραιτηθεί κάποιος βουλευτής Επικρατείας, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι «μόλις γίνει η επιλογή θα δούμε πως θα επιλυθεί. Υπάρχουν λύσεις, το ιδανικό θα ήταν να είναι στη Βουλή». Ωστόσο, όπως είπε, μπορεί να εκπροσωπηθεί εντός της Βουλής από άλλο πρόσωπο.

«Ο κόσμος έχει μια νέα ελπίδα με τον Κασσελάκη, δεν ξέρω τι θα γίνει στη Βουλή θα το δούμε, δεν είναι της στιγμής. Ο κόσμος θέλει μπροστά του να ευοδωθούν οι ελπίδες και ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κόμμα που μπορεί να αξιώσει την διακυβέρνηση της χώρας», ανέφερε.

Ο κ. Αποστολάκης, μίλησε και για την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας με νόημα ότι η επόμενη μέρα πρέπει να τους βρει όλους μαζί. «Πρέπει αύριο να είμαστε όλοι μαζί, να δουλέψουμε μαζί. Ο Κασσελάκης αυτό λέει, δεν αποκλείει κανέναν. Κανείς δεν περισσεύει από τον χώρο», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

Καιρός Χτες
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών