E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

«Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/9/2023 | 19:49

Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

Με την τριβή μαθαίνει κανείς τα εθνικά, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφερόμενος στο ολίσθημα του Στέφανου Κασσελάκη για το Κυπριακό.

«Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει. Κανείς δεν τα γνώριζε, ούτε ο Τσίπρας... Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, προσπαθώντας να «καλύψει» τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «ομολόγησε» εμμέσως πλην σαφώς, την άγνοια του... ευνοουμένου του, αλλά «κάρφωσε» και τον πρώην πρωθυπουργό.

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης απέκρουσε το ενδεχόμενο ότι το ολίσθημα αυτό (σ.σ η αναφορά Κασσελάκη ότι τα Κατεχόμενα είναι κρατίδιο της Τουρκίας) οφείλεται σε ελαφρότητα, επιμένοντας ότι ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «μαθαίνει γρήγορα». Είναι άδικο, πρόσθεσε, να κάνουμε κόντρα γνώσεων για το ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει τα ελληνοτουρκικά.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. πρόσφατα τον είδαμε και σε ρόλο... βαρκάρη στο σποτ Κασσελάκη από τη Μακρόνησο) σημείωσε ότι η εμφάνισή του στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε το ενδιαφέρον. Μέχρι να διεκδικήσει την ηγεσία ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποτονική η διαδικασία και οι εκτιμήσεις για την προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή. Όμως μετά την κάθοδο του Κασσελάκη το ενδιαφέρον έφτασε την κορυφή και η συμμετοχή κοντά στις 150.000. «Ο κόσμος νοιάζεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και το δείχνει, οι άνθρωποι είδαν μια ελπίδα ότι κάτι καινούργιο έρχεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγάλο ντεζαβαντάζ της υποψηφιότητας Κασσελάκη, δηλαδή ότι θα είναι εκτός Βουλής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αν δεν παραιτηθεί κάποιος βουλευτής Επικρατείας, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι «μόλις γίνει η επιλογή θα δούμε πως θα επιλυθεί. Υπάρχουν λύσεις, το ιδανικό θα ήταν να είναι στη Βουλή». Ωστόσο, όπως είπε, μπορεί να εκπροσωπηθεί εντός της Βουλής από άλλο πρόσωπο.

«Ο κόσμος έχει μια νέα ελπίδα με τον Κασσελάκη, δεν ξέρω τι θα γίνει στη Βουλή θα το δούμε, δεν είναι της στιγμής. Ο κόσμος θέλει μπροστά του να ευοδωθούν οι ελπίδες και ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κόμμα που μπορεί να αξιώσει την διακυβέρνηση της χώρας», ανέφερε.

Ο κ. Αποστολάκης, μίλησε και για την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας με νόημα ότι η επόμενη μέρα πρέπει να τους βρει όλους μαζί. «Πρέπει αύριο να είμαστε όλοι μαζί, να δουλέψουμε μαζί. Ο Κασσελάκης αυτό λέει, δεν αποκλείει κανέναν. Κανείς δεν περισσεύει από τον χώρο», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νύχτα βίας στη γαλλικό Φεστιβάλ «Fête de la Musique» με εκατοντάδες συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Βιασμοί, μαχαιρώματα και επιθέσεις με ... σύριγγες σε γυναίκες

Τουρκία: Έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στο Κιρίκαλε ‑ Δύο νεκροί

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ισχυρή έκρηξη σε εγκατάσταση έρευνας και ανάπτυξης πυρομαχικών, διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Λευκάδα: Αγριος ξυλοδαρμός θαμώνα μπαρ ‑ Στο νοσοκομείο το θύμα, για μία γυναίκα έγινε η παρεξήγηση

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Οι Αρχές αναζητούν τρεις ακόμη εμπλεκόμενους για να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη

CNN: «Με απείλησε σμήνος από drones σε σχηματισμό μέδουσας» ‑ Τι είδε ο πιλότος του μαχητικού F‑15

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Τον Απρίλιο, η Τεχεράνη κατέρριψε ένα αμερικανικό μαχητικό F-15, το οποίο μετέφερε δύο άτομα - έναν πιλότο και έναν αξιωματικό οπλικών συστημάτων

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα στο κέντρο της πόλης

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή

Το μυθικό συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μαϊάμι Χιτ

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το αμύθητο ποσό που θα λαμβάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το trade του στους Μαϊάμι Χιτ - Η επιλογή του για επέκταση συμβολαίου

Θεσσαλονίκη: Τοξικός ο καπνός από τη φωτιά στα Τσαΐρια

Ελλάδα 23.06.2026
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής προχωρούν σε επιχωματώσεις, έτσι ώστε οι μικρές εστίες να μην επεκταθούν και γίνει κάποια αναζωπύρωση

Αργολίδα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Επίδαυρο

Ελλάδα 23.06.2026
Δυστύχημα στην Αργολίδα με θύμα 49χρονο. Μάθετε περισσότερα για το περιστατικό στην Επίδαυρο. Ενημερωθείτε τώρα!

Η κορυφαία μαμά μπλόγκερ Jill Smokler έφυγε από τη ζωή στα 48 της από καρκίνο εγκεφάλου

Κόσμος 23.06.2026
Η Jill Smokler είχε ιδρύσει το Scary Mommy, μια πλατφόρμα που μιλούσε για τις καθημερινές δυσκολίες της μητρότητας με ειλικρίνεια και χιούμορ.