E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

«Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/9/2023 | 19:49

Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

Με την τριβή μαθαίνει κανείς τα εθνικά, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφερόμενος στο ολίσθημα του Στέφανου Κασσελάκη για το Κυπριακό.

«Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει. Κανείς δεν τα γνώριζε, ούτε ο Τσίπρας... Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, προσπαθώντας να «καλύψει» τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «ομολόγησε» εμμέσως πλην σαφώς, την άγνοια του... ευνοουμένου του, αλλά «κάρφωσε» και τον πρώην πρωθυπουργό.

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης απέκρουσε το ενδεχόμενο ότι το ολίσθημα αυτό (σ.σ η αναφορά Κασσελάκη ότι τα Κατεχόμενα είναι κρατίδιο της Τουρκίας) οφείλεται σε ελαφρότητα, επιμένοντας ότι ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «μαθαίνει γρήγορα». Είναι άδικο, πρόσθεσε, να κάνουμε κόντρα γνώσεων για το ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει τα ελληνοτουρκικά.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. πρόσφατα τον είδαμε και σε ρόλο... βαρκάρη στο σποτ Κασσελάκη από τη Μακρόνησο) σημείωσε ότι η εμφάνισή του στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε το ενδιαφέρον. Μέχρι να διεκδικήσει την ηγεσία ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποτονική η διαδικασία και οι εκτιμήσεις για την προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή. Όμως μετά την κάθοδο του Κασσελάκη το ενδιαφέρον έφτασε την κορυφή και η συμμετοχή κοντά στις 150.000. «Ο κόσμος νοιάζεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και το δείχνει, οι άνθρωποι είδαν μια ελπίδα ότι κάτι καινούργιο έρχεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγάλο ντεζαβαντάζ της υποψηφιότητας Κασσελάκη, δηλαδή ότι θα είναι εκτός Βουλής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αν δεν παραιτηθεί κάποιος βουλευτής Επικρατείας, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι «μόλις γίνει η επιλογή θα δούμε πως θα επιλυθεί. Υπάρχουν λύσεις, το ιδανικό θα ήταν να είναι στη Βουλή». Ωστόσο, όπως είπε, μπορεί να εκπροσωπηθεί εντός της Βουλής από άλλο πρόσωπο.

«Ο κόσμος έχει μια νέα ελπίδα με τον Κασσελάκη, δεν ξέρω τι θα γίνει στη Βουλή θα το δούμε, δεν είναι της στιγμής. Ο κόσμος θέλει μπροστά του να ευοδωθούν οι ελπίδες και ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κόμμα που μπορεί να αξιώσει την διακυβέρνηση της χώρας», ανέφερε.

Ο κ. Αποστολάκης, μίλησε και για την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας με νόημα ότι η επόμενη μέρα πρέπει να τους βρει όλους μαζί. «Πρέπει αύριο να είμαστε όλοι μαζί, να δουλέψουμε μαζί. Ο Κασσελάκης αυτό λέει, δεν αποκλείει κανέναν. Κανείς δεν περισσεύει από τον χώρο», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ αποκαλύπτει τα ανατριχιαστικά λόγια της Μελάνια, καθώς ακούγονταν πυροβολισμοί

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Η Πρώτη Κυρία ήταν εκείνη που «αναγνώρισε» αμέσως τον ήχο των πυροβολισμών

Ιστορικός ΟΦΗ, νίκησε 2‑3 τον ΠΑΟΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Οι Κρητικοί γονάτισαν (3-2) τον ΠΑΟΚ στην παράταση στον Βόλο και κατέκτησαν το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας τους

Πυροβολισμοί στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ‑ Απομακρύνθηκε ο Τραμπ ‑ Συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Ο ύποπτος για την επίθεση σε εκδήλωση στο Λευκό Οίκο προσπάθησε να παραβιάσει τα μεταλλικά ανιχνευτικά φράγματα πυροβολώντας κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του, ενώ η Μυστική Υπηρεσία ανταπέδωσε τα πυρά και τον εξουδετέρωσε

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

Ελλάδα Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

Ελλάδα Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.