E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντοπούλου: Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα

Με «μαφιόζικο τρόπο» η εκκαθάριση της Αχτσιόγλου

Δημοσίευση 21/9/2023 | 20:15

Κωνσταντοπούλου: Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε νέες δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη, που διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αναμετρηθεί με την Έφη Αχτσιόγλου την Κυριακή, τονίζοντας ότι ο πρώτος υποψήφιος συνδέεται με τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, μίλησε στον ΣΚΑΪ και είπε πως «το φαινόμενο Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 πούλησε την ψυχή του, τα γύρισε, πρόδωσε τον κόσμο, έχασε την αξιοπιστία του και σήμερα εμφανίζεται ένα golden boy που τους παίρνει το κόμμα σε 20 μέρες».

Επίσης, ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια εκκαθάρισης της Αχτσιόγλου «με μαφιόζικο τρόπο». «Αυτό είναι απολύτως συνδεδεμένο με την εγκατάλειψη αρχών και αξιών στην πράξη, όχι στα λόγια, και βέβαια αυτό που βλέπουμε να γίνεται με ένα μαφιόζικο τρόπο είναι ότι η γυναίκα υποψήφια επιχειρείται να εκκαθαριστεί, εσωτερικά του κόμματος», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ανέφερε ότι «ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα, νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη - Τσίπρα. Είναι οφθαλμοφανές ότι υπάρχει μία ιδιοκτησιακή σχέση κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έχει αποκαλυφθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανελλαδικές 2026: Τι αποφασίστηκε για τους μαθητές μετά το σοβαρό λάθος με τα θέματα σε ΕΠΑ.Λ.

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό με τα λανθασμένα θέματα σε εξεταστικό κέντρο Επαγγελματικού Λυκείου, ενώ το υπουργείο Παιδείας ζήτησε κατεπειγόντως ΕΔΕ.

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Τι αποφάσισε ο εισαγγελέας για τον οδηγό του βυτιοφόρου

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Συνεχίζεται η προανάκριση για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε τρία μέλη μολδαβικής οικογένειας.

Αργος: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σε λευκό φέρετρο και σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του νεαρού στο Αργος, με συγγενείς να φτάνουν ειδικά από τη Ρωσία για το τελευταίο αντίο.

Ο μετεωρίτης που τρύπησε στέγη σπιτιού στις ΗΠΑ – Τι αποκάλυψαν οι επιστήμονες μέσα του

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Νέα μελέτη σε σπάνιο ανθρακούχο χονδρίτη που έπεσε στο Νιου Τζέρσεϊ αποκαλύπτει εξωγήινα αμινοξέα και ίχνη αλμυρού νερού που ενισχύουν τη θεωρία για την προέλευση της ζωής.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε ημιτελικό Μουντιάλ 2026, συναντήθηκε με τον Μικ Τζάγκερ και αφιέρωσε τη βραδιά στον πατέρα του

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε τις στιγμές από τη βραδιά του με ανάρτηση στα social media

Τι έκρυβε το παγούρι του Πίκφορντ που βρήκαν οι Αργεντινοί μετά τον αγώνα

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Αγγλος τερματοφύλακας είχε ετοιμάσει λεπτομερείς σημειώσεις για τα πέναλτι της Αργεντινής, αλλά δεν πρόλαβε να τις χρησιμοποιήσει.

Αγωγή: Οι Έλισον έταξαν στον Τραμπ χρήματα και απολύσεις στο CNN για να εγκριθεί η εξαγορά της Warner

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Μέτοχος της Paramount ζητά να μπλοκαριστεί η εξαγορά της Warner Bros. Discovery, υποστηρίζοντας ότι οι Ντέιβιντ και Λάρι Έλισον πρόσφεραν στον Τραμπ ιδιωτικά οφέλη και αλλαγές στο CNN

Καρυστιανού: «Φανταστικά σενάρια» – Διαψεύδει δημοσιεύματα για εκλογική συνεργασία με Νατσιό

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Τόσο η Μαρία Καρυστιανού όσο και ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» Δημήτρης Νατσιός διέψευσαν κατηγορηματικά αναφορές για επαφές σχετικά με το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Είσαι αρκετά δυνατός για να το αντέξεις» – Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε το «trash talking» με τον Μέσι

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ εξήγησε τι συνέβη πραγματικά στην «viral» κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι στον ημιτελικό Αγγλίας-Αργεντινής.

Θερινό ωράριο στα ΜΜΜ: Ποιες γραμμές αλλάζουν και τι να περιμένετε αυτό το καλοκαίρι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Από το Σάββατο 27 Ιουνίου τέθηκε σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ στην Αθήνα.

Αργος Ορεστικό: Αποκάλεσε την ανιψιά της «χοντρή» και συνελήφθη για body shaming

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Η θεία χαρακτήρισε την ανιψιά της «χοντρή» και κατέληξε στα κρατητήρια, καθώς οι εκφράσεις της κρίθηκαν ότι εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο.

Η νύχτα που η Αργεντινή ξέχασε για λίγο τις πληγές της και έγινε ξανά μία χώρα

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Σε μια κοινωνία που έχει μάθει να διχάζεται σχεδόν για τα πάντα, το ποδόσφαιρο παραμένει το κοινό σημείο αναφοράς