E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στα Τέμπη: Ηχεί και συγκινεί η «αγγελική» φωνή της αδικοχαμένης Αγάπης Τσακλίδου έξι μήνες μετά το δυστύχημα

Το βίντεο της καθηγήτριάς της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/9/2023 | 12:49

Τραγωδία στα Τέμπη: Ηχεί και συγκινεί η «αγγελική» φωνή της αδικοχαμένης Αγάπης Τσακλίδου έξι μήνες μετά το δυστύχημα

Την αγαπημένη της Αγάπη Τσακλίδου, η οποία πριν από έξι μήνες υπήρξε ένα από τα τραγικά θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, αποχαιρέτησε ανήμερα της γιορτής της την περασμένη Κυριακή, η γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου.

Η ερμηνεύτρια επέλεξε ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται η αγγελική φωνή της 22χρονης να ερμηνεύει το τραγούδι «Μινοράκι» του Αλκίνοου Ιωαννίδη και της Χάρις Αλεξίου «ντυμένο» από φωτογραφίες της νεαρής φοιτήτριας, για να της στείλει το δικό της μήνυμα.

Το βίντεο συνοδεύεται κι από λόγια αγάπης γραμμένα από την ίδια την τραγουδίστρια προς την μαθήτρια της στη φωνητική:

«Αυτό το φανταστικό πλάσμα γιορτάζει σήμερα! Γιορτάζει το υπέροχο όνομα της το τόσο αντιπροσωπευτικό στον σπάνιο χαρακτήρα της.. Αγάπη Τσακλίδου . Πέρασαν ήδη 6 μήνες που έχασε τόσο άδικα και βάρβαρα τη ζωή της στα Τέμπη. Η φωνή της όπως την ακούτε σε αυτό το βίντεο που φανταστείτε είναι ηχογραφημένη απλά στο κινητό για τα μαθήματα μας, αγγελική ζεστή σαν να την ξέρεις από πάντα.. Είχε πολλά να ζήσει να δει να χαρίσει με την ομορφιά της ψυχής της και το ταλέντο της! Να μην την ξεχάσουμε και να μην ξεχάσουμε!!!!”.

Το βίντεο με την αγγελική ερμηνεία:

H 22χρονη Αγάπη Τσακλίδου ήταν η μοναχοκόρη των καθηγητών Βιολογίας και Μαθηματικού του ΑΠΘ, Γιώργου Τσακλίδη και της Ελένης Βασάρα. Ήταν φοιτήτρια του τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ και λάτρευε το τραγούδι.

Όπως είχε αναφέρει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star η μητέρα της η νεαρή φοιτήτρια στο παρελθόν είχε ένα ατύχημα με το ίδιο τρένο. Τότε όμως δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί με την οικογένειά της.

«Μας είχε συμβεί κι άλλη φορά ατύχημα με το τρένο αυτό και ήμασταν και εμείς μέσα. Έγινε πριν τον κορωνοϊό. Ήμασταν στο κυλικείο οικογενειακά και βρεθήκαμε όλοι κάτω. Πέσαν καφετιέρες και τοστιέρες. Τότε δεν ακούστηκε τίποτα, δεν πήρε διαστάσεις. Κάτι έγινε… ένα βαγόνι ξέφυγε…το φτιάξανε. Είναι ένα έγκλημα αυτό και μάλιστα είχε προαναγγελθεί το έγκλημα ότι θα γίνει με τα διάφορα που βγήκαν στη φόρα. Να μη γίνουν άλλα τέτοια ατυχήματα. Αυτό είναι το ζητούμενο, να ληφθούν μέτρα, για να αποφευχθούν άλλα ανάλογα ατυχήματα» είχε δηλώσει η μητέρα της αδικοχαμένης 22χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γυρίσουμε στον Φιλαθλητικό, για να τον ανεβάσουμε στην πρώτη κατηγορία

Αθλητικά Νέα Χτες
Η εκδήλωση ""Biggest than Basketball"" έγινε υπό την αιγίδα του Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF)

Με... αστειάκια για τους μετανάστες εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz» ο Τραμπ

Κόσμος Χτες
«Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες, δεν πρέπει να πηγαίνεις ευθεία, αλλά να κάνεις ζιγκ-ζαγκ»!

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό άτομο με αναπηρία από φωτιά σε διαμέρισμα

Κόσμος Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 13 άνδρες

Ο Τραμπ δεν αποκλείει ότι θα απελάσει τον Ελον Μασκ

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι «ίσως χρειαστεί να στείλουμε το DOGE πάνω στον Έλον»

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να γ@μ@θ@ι ο υπουργός και όλοι»

Πολιτική Χτες
Αναλυτικά οι διάλογοι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους

Ένα δίχρονο παιδί πέθανε στην Ισπανία αφού ο πατέρας του το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο, σταθμευμένο στον ήλιο εν μέσω καύσωνα

Κόσμος Χτες
Η θερμοκρασία έφτασε τους 32° Κελσίου υπό σκιά στη Μπαλς σήμερα το πρωί

Οι πρωτόγονοι Ευρωπαίοι ήταν σκουρόχρωμοι με γαλάζια μάτια αποκάλυψε αναβίωση κρανίου ηλικίας 10.500 ετών

Tech + Science Χτες
Ανήκε σε γυναίκα που πέθανε σε ηλικία μεταξύ 35 και 60 ετών

Το Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών

Οικονομία Χτες
Στην Αθήνα η διοίκηση του Euronext

Δανία: Στον στρατό οι γυναίκες για 11μηνη «υποχρεωτική» θητεία

Κόσμος Χτες
Η Δανία γίνεται η τρίτη σκανδιναβική χώρα που συμπεριλαμβάνει τις γυναίκες στην στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΦ ‑ Ποιος ο λόγος

Ελλάδα Χτες
Νέος πρόεδρος ο Σπύρος Σαπουνάς