E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στα Τέμπη: Ηχεί και συγκινεί η «αγγελική» φωνή της αδικοχαμένης Αγάπης Τσακλίδου έξι μήνες μετά το δυστύχημα

Το βίντεο της καθηγήτριάς της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/9/2023 | 12:49

Τραγωδία στα Τέμπη: Ηχεί και συγκινεί η «αγγελική» φωνή της αδικοχαμένης Αγάπης Τσακλίδου έξι μήνες μετά το δυστύχημα

Την αγαπημένη της Αγάπη Τσακλίδου, η οποία πριν από έξι μήνες υπήρξε ένα από τα τραγικά θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, αποχαιρέτησε ανήμερα της γιορτής της την περασμένη Κυριακή, η γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου.

Η ερμηνεύτρια επέλεξε ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται η αγγελική φωνή της 22χρονης να ερμηνεύει το τραγούδι «Μινοράκι» του Αλκίνοου Ιωαννίδη και της Χάρις Αλεξίου «ντυμένο» από φωτογραφίες της νεαρής φοιτήτριας, για να της στείλει το δικό της μήνυμα.

Το βίντεο συνοδεύεται κι από λόγια αγάπης γραμμένα από την ίδια την τραγουδίστρια προς την μαθήτρια της στη φωνητική:

«Αυτό το φανταστικό πλάσμα γιορτάζει σήμερα! Γιορτάζει το υπέροχο όνομα της το τόσο αντιπροσωπευτικό στον σπάνιο χαρακτήρα της.. Αγάπη Τσακλίδου . Πέρασαν ήδη 6 μήνες που έχασε τόσο άδικα και βάρβαρα τη ζωή της στα Τέμπη. Η φωνή της όπως την ακούτε σε αυτό το βίντεο που φανταστείτε είναι ηχογραφημένη απλά στο κινητό για τα μαθήματα μας, αγγελική ζεστή σαν να την ξέρεις από πάντα.. Είχε πολλά να ζήσει να δει να χαρίσει με την ομορφιά της ψυχής της και το ταλέντο της! Να μην την ξεχάσουμε και να μην ξεχάσουμε!!!!”.

Το βίντεο με την αγγελική ερμηνεία:

H 22χρονη Αγάπη Τσακλίδου ήταν η μοναχοκόρη των καθηγητών Βιολογίας και Μαθηματικού του ΑΠΘ, Γιώργου Τσακλίδη και της Ελένης Βασάρα. Ήταν φοιτήτρια του τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ και λάτρευε το τραγούδι.

Όπως είχε αναφέρει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star η μητέρα της η νεαρή φοιτήτρια στο παρελθόν είχε ένα ατύχημα με το ίδιο τρένο. Τότε όμως δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί με την οικογένειά της.

«Μας είχε συμβεί κι άλλη φορά ατύχημα με το τρένο αυτό και ήμασταν και εμείς μέσα. Έγινε πριν τον κορωνοϊό. Ήμασταν στο κυλικείο οικογενειακά και βρεθήκαμε όλοι κάτω. Πέσαν καφετιέρες και τοστιέρες. Τότε δεν ακούστηκε τίποτα, δεν πήρε διαστάσεις. Κάτι έγινε… ένα βαγόνι ξέφυγε…το φτιάξανε. Είναι ένα έγκλημα αυτό και μάλιστα είχε προαναγγελθεί το έγκλημα ότι θα γίνει με τα διάφορα που βγήκαν στη φόρα. Να μη γίνουν άλλα τέτοια ατυχήματα. Αυτό είναι το ζητούμενο, να ληφθούν μέτρα, για να αποφευχθούν άλλα ανάλογα ατυχήματα» είχε δηλώσει η μητέρα της αδικοχαμένης 22χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρόμος για δύο 13χρονες: Μιλούσαν με Αιγύπτιους στα social media ‑ Λιπόθυμη από χρήση χασίς η μία!

Ελλάδα 31.12.2025
Απίστευτη τροπή πήρε η γνωριμία δύο νεαρών κοριτσιών μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Καιρός: Απόλυτη ανατροπή από Αρναούτογλου ‑ Από τα χιόνια στους... 18 βαθμούς σε λίγες ώρες

Καιρός 31.12.2025
Μετά την κακοκαιρία εξπρές και τα χιόνια περνάμε σε ανοιξιάτικο καιρό με την έλευση του 2026

Πιλότος «άφησε σημείωμα αυτoκτoνίας» πριν ρίξει το αεροσκάφος σε φράγμα του Έσσεξ

Κόσμος 31.12.2025
Αναφορές θέλουν να έκανε κύκλους πάνω από το σημείο αρκετή ώρα πριν συντριβεί

Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Πεντέλης ‑ Αντιδράσεις από τους κατοίκους

Ελλάδα 31.12.2025
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται από το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς περιοχές του Δήμου Πεντέλης, πιθανότατα λόγω της κακοκαιρίας

Αστυνομία της Καλιφόρνιας για τον άστεγο ηθοποιό του Nickelodeon, Τάιλορ Τσέις: Του προσφέρεται συνεχώς βοήθεια αλλά την αρνείται

Κόσμος 31.12.2025
«Έχει φτάσει πολύ κοντά στο να την αποδεχτεί, όμως το τελικό βήμα πρέπει να γίνει από τον ίδιο και μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί»

Κιριμπάτι: Η νησιωτική χώρα του Ειρηνικού υποδέχθηκε πρώτη το 2026

Κόσμος 31.12.2025
Τα νησιωτικά συμπλέγματα του Ειρηνικού Ωκεανού υποδέχονται ήδη το 2026

Από τον Πάπα Φραγκίσκο στον Ντέιβιντ Λιντς: Οι προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2025

Κόσμος 31.12.2025
Από θρησκευτικούς ηγέτες με παγκόσμια επιρροή έως εμβληματικούς δημιουργούς της τέχνης και του κινηματογράφου, το 2025 σημαδεύτηκε από την απώλεια μεγάλων προσωπικοτήτων

Επεισοδιακές ληστείες στην Αθήνα: Ανδρας προσποιήθηκε τον αστυνομικό και λήστεψε αλλοδαπό

Ελλάδα 31.12.2025
Τέσσερις ξυλοκόπησαν 23χρονο για το κινητό και τα παπούτσια του

Γεωργιάδης: Τα μπλόκα δεν γίνονται για αγροτικά θέματα αλλά για να πέσει η κυβέρνηση

Ελλάδα 31.12.2025
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι τα περισσότερα αιτήματα έχουν ικανοποιηθεί και κάνει λόγο για καθαρά πολιτική πράξη με σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία και την κοινωνία