E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στα Τέμπη: Ηχεί και συγκινεί η «αγγελική» φωνή της αδικοχαμένης Αγάπης Τσακλίδου έξι μήνες μετά το δυστύχημα

Το βίντεο της καθηγήτριάς της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/9/2023 | 12:49

Τραγωδία στα Τέμπη: Ηχεί και συγκινεί η «αγγελική» φωνή της αδικοχαμένης Αγάπης Τσακλίδου έξι μήνες μετά το δυστύχημα

Την αγαπημένη της Αγάπη Τσακλίδου, η οποία πριν από έξι μήνες υπήρξε ένα από τα τραγικά θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, αποχαιρέτησε ανήμερα της γιορτής της την περασμένη Κυριακή, η γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου.

Η ερμηνεύτρια επέλεξε ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται η αγγελική φωνή της 22χρονης να ερμηνεύει το τραγούδι «Μινοράκι» του Αλκίνοου Ιωαννίδη και της Χάρις Αλεξίου «ντυμένο» από φωτογραφίες της νεαρής φοιτήτριας, για να της στείλει το δικό της μήνυμα.

Το βίντεο συνοδεύεται κι από λόγια αγάπης γραμμένα από την ίδια την τραγουδίστρια προς την μαθήτρια της στη φωνητική:

«Αυτό το φανταστικό πλάσμα γιορτάζει σήμερα! Γιορτάζει το υπέροχο όνομα της το τόσο αντιπροσωπευτικό στον σπάνιο χαρακτήρα της.. Αγάπη Τσακλίδου . Πέρασαν ήδη 6 μήνες που έχασε τόσο άδικα και βάρβαρα τη ζωή της στα Τέμπη. Η φωνή της όπως την ακούτε σε αυτό το βίντεο που φανταστείτε είναι ηχογραφημένη απλά στο κινητό για τα μαθήματα μας, αγγελική ζεστή σαν να την ξέρεις από πάντα.. Είχε πολλά να ζήσει να δει να χαρίσει με την ομορφιά της ψυχής της και το ταλέντο της! Να μην την ξεχάσουμε και να μην ξεχάσουμε!!!!”.

Το βίντεο με την αγγελική ερμηνεία:

H 22χρονη Αγάπη Τσακλίδου ήταν η μοναχοκόρη των καθηγητών Βιολογίας και Μαθηματικού του ΑΠΘ, Γιώργου Τσακλίδη και της Ελένης Βασάρα. Ήταν φοιτήτρια του τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ και λάτρευε το τραγούδι.

Όπως είχε αναφέρει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star η μητέρα της η νεαρή φοιτήτρια στο παρελθόν είχε ένα ατύχημα με το ίδιο τρένο. Τότε όμως δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί με την οικογένειά της.

«Μας είχε συμβεί κι άλλη φορά ατύχημα με το τρένο αυτό και ήμασταν και εμείς μέσα. Έγινε πριν τον κορωνοϊό. Ήμασταν στο κυλικείο οικογενειακά και βρεθήκαμε όλοι κάτω. Πέσαν καφετιέρες και τοστιέρες. Τότε δεν ακούστηκε τίποτα, δεν πήρε διαστάσεις. Κάτι έγινε… ένα βαγόνι ξέφυγε…το φτιάξανε. Είναι ένα έγκλημα αυτό και μάλιστα είχε προαναγγελθεί το έγκλημα ότι θα γίνει με τα διάφορα που βγήκαν στη φόρα. Να μη γίνουν άλλα τέτοια ατυχήματα. Αυτό είναι το ζητούμενο, να ληφθούν μέτρα, για να αποφευχθούν άλλα ανάλογα ατυχήματα» είχε δηλώσει η μητέρα της αδικοχαμένης 22χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η Κάθριν Ο’Χάρα, η μητέρα του Κέβιν από την αγαπημένη ταινία «Μόνος στο Σπίτι»

Κόσμος Χτες
Έφυγε σε ηλικία 71 ετών έχοντας αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Βιολάντα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Δύο εκρήξεις μέσα σε 6 δευτερόλεπτα

Ελλάδα Χτες
Nέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως σοβαρές παραλείψεις, αλλά και καταγγελίες για αδιαφορία απέναντι σε προειδοποιητικά σημάδια που –όπως φαίνεται– είχαν εκδηλωθεί πολύ πριν από τη φονική έκρηξη.

«Ο Μπιλ Γκέιτς κόλλησε ΣΜΝ από Ρωσίδες – Έκανε θεραπεία κρυφά από τη Μελίντα»: Αποκαλυπτικά έγγραφα του Έπσταϊν

Κόσμος Χτες
«Μου ζητήθηκε να κάνω πράγματα που ξεπερνούν τα όρια του παράνομου», φέρεται να είπε σύμβουλος του Γκέιτς

Βιολάντα: Το πρόβλημα με τις δεξαμενές και το 2020, η απουσία ελέγχων στις εγκαταστάσεις και η έγκριση επιδοτήσεων και φοροαπαλλαγών

Ελλάδα Χτες
Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τη «Βιολάντα» – Ελλείψεις στους ελέγχους, κανονικά οι επιδοτήσεις

ΔΟΑΕ: Η Ουκρανία είναι η μεγαλύτερη απειλή στον κόσμο για την πυρηνική ασφάλεια – Συνεδρίασε το Συμβούλιο κυβερνητών

Κόσμος Χτες
Η ρωσική πλευρά επέκρινε τη διεξαγωγή της συνεδρίασης, θεωρώντας ότι «υποκινήθηκε μόνο για πολιτικούς λόγους χωρίς καμιά πραγματική ανάγκη»

Ολυμπιακός: Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Βεζένκοφ για το επεισόδιο με τον Πετρόπουλο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με μια αγωνιστική τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και με πρόστιμο τον καλαθοσφαιριστή του Κολοσσού

Τραγωδία στη Ρόδο: Στα χέρια του 39χρονου επιλοχία εξερράγη η χειροβομβίδα που σκότωσε τον 19χρονο Ραφαήλ

Ελλάδα Χτες
Εξερράγη στο δεξί χέρι του 39χρονου όπου προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του και σε πολύ κοντινή απόσταση από τον 19χρονο όπου η διασπορά των θραυσμάτων τον έπληξε σε όλο του το σώμα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα

Τεράστιος Τζόκοβιτς «αποκαθήλωσε» τον Σίνερ και οδεύει στα 38 του προς τον 11ο τίτλο του στο Australian Open

Αθλητικά Νέα Χτες
Μυθική ανατροπή του 38χρονου «Νόλε» επί του Σίνερ και ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό - Ο Σέρβος κυνηγά το 25ο Grand Slam

Διαβατήρια: Το ΣτΕ «φρενάρει» τις απορρίψεις λόγω παλιάς ταυτότητας

Ελλάδα Χτες
Η υπόθεση αφορά πολίτη, ο οποίος το 2015 είχε ανανεώσει κανονικά το διαβατήριό του, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα που είχε εκδοθεί τον Μάιο του 1972

Αποκάλυψη για την εξαφάνιση της Λόρας, είχε βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι βρίσκεται στη Γερμανία

Σε ιδιώτες τα πετρέλαια της Βενεζουέλας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, νέος νόμος στη σκιά του Τραμπ

Κόσμος Χτες
Η Ροντρίγκες υπέγραψε νόμο για ιδιωτικοποίηση της παραγωγής πετρελαίου, την ώρα που οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις - Το 2006 ο Ούγκο Τσάβες είχε επιβάλει όλα τα μεγάλα έργα της αγοράς πετρελαίου να περνούν στην κρατική PDVSA