E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kim Kardashian: Οι θαυμαστές κατακεραύνωσαν την εμφάνισή της στο «American Horror Story» ‑ «Κατέστρεψε τη σειρά»

Στην πρώτη της τηλεοπτική ερμηνεία η τηλεπερσόνα δεν έτυχε θερμής υποδοχής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/9/2023 | 12:40

Kim Kardashian: Οι θαυμαστές κατακεραύνωσαν την εμφάνισή της στο «American Horror Story» ‑ «Κατέστρεψε τη σειρά»

Η ερμηνεία της Κιμ Καρντάσιαν στο «American Horror Story: Delicate» επικρίθηκε αυστήρα από τους φαν της σειράς. Η 42χρονη ριάλιτι σταρ ανέλαβε την πρώτη της τηλεοπτική ερμηνεία, όπου υποδύεται μια αυθάδη δημοσιογράφο με το όνομα Σιοβάν Κόρμπιν.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι θαυμαστές του «American Horror Story» δεν εντυπωσιάστηκαν από την υποκριτική της Καρντάσιαν, καθώς κατέφυγαν στα κοινωνικά δίκτυα για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους.

Σχολιάζοντας στο X/Twitter, ένας χρήστης έγραψε: «Δεν μου αρέσει καθόλου η Κιμ #AHS», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Κιμ είναι χάλια στην υποκριτική. Γιατί συμμετέχει σε αυτό; Το κατέστρεψε για μένα».

Ένας τρίτος έγραψε: «Αισθάνομαι ότι έδωσα στη νέα σεζόν του #AHS μια γενναία, ανοιχτόμυαλη παρακολούθηση, αλλά... Δεν μπορώ. Η Κιμ Κ είναι μια αντικειμενικά απαίσια ηθοποιός».

Ένας άλλος σχολίασε: «Γιατί είναι η Κιμ Καρντάσιαν στο AHS LMFAO».

«Η Κιμ Καρντάσιαν πραγματικά κατέστρεψε το AHS για μένα, τώρα δεν θέλω καν να το δω» ανέφερε ένα σχόλιο.

Και τέλος ένας άλλος λογαριασμός δήλωσε: «Λοιπόν...... Αυτό ήταν αποπροσανατολιστικό και λυπηρό. Κιμ Καρντάσιαν δεν έχεις ταλέντο και αυτό συμβαίνει όταν μπορείς να κάνεις photoshop στις φωογραφίες σου!».

Ωστόσο, η ανταπόκριση στην ερμηνεία της Καρντάσιαν δεν ήταν μόνο αρνητική, καθώς ορισμένοι θαυμαστές υποστήριξαν ότι έκανε εξαιρετική δουλειά.

Ένας θαυμαστής έγραψε: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, η Κιμ Καρντάσιαν τα πάει καταπληκτικά στο AHS», ενώ ένας άλλος φαν πρόσθεσε: «Μπράβο στις υποκριτικές ικανότητες της Κιμ Καρντάσιαν στο #AHS».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δείξε μου τα δάχτυλα των ποδιών σου και θα σου πω από πού κατάγεσαι

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Μικρές λεπτομέρειες που κρύβουν μεγάλα μυστικά - ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται μια διαδεδομένη θεωρία για το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών

Το viral φιλί του Javier Bardem με την Kate Hudson που προκάλεσε σχόλια – Τι συμβαίνει πραγματικά

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Μια σειρά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στα social media έβαλαν φωτιά στις συζητήσεις

Βόμβα στο MEGA: Τέλος η Φαίη Σκορδά και το «Buongiorno»

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε επίσημα για την απόφαση σε συνάντηση με τη διοίκηση του σταθμού, με την τελευταία εκπομπή να έχει ήδη ορισθεί.

Κριστίνα Ρίτσι: Στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του γιου τους

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Τζέιμς Χίρντεγκεν κατέθεσε αίτημα για επείγουσα ακρόαση σχετικά με τη ρύθμιση της επιμέλειας

Έρρικα Πρεζεράκου για τον Τάκη Γκώνια: «Ο Θεός σε ήθελε κοντά του ψυχή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
H Έρρικα Πρεζεράκου, αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media τον Τάκη Γκώνια

Μουντιάλ 2026: Μετά τη Βοστώνη οι Σκωτσέζοι βάζουν φωτιά και στο Μαϊάμι, βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Από τους οπαδούς που έχουν κλέψει την παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αυτοί της Σκωτίας

Αννα Βίσση: Ποια είναι η εκπληκτική νέα εμφάνισή της ενόψει της μεγάλης συναυλίας στο ΟΑΚΑ;

E-Daily 3.Left Χτες
Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ αποκάλυψε πρώτες εικόνες από τα παρασκήνια των προβών για το μεγαλεπήβολο show της 26ης Σεπτεμβρίου.

Στο ΣΚΑΪ για τα επόμενα τρία χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα της GBL με 25 εκατομμύρια ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η συμφωνία είναι οριστική και οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ θα μεταδίδονται από το ΣΚΑΪ μέχρι το 2029

Ο εμβληματικός φίλαθλος «άγαλμα» του Κονγκό έφτασε στο Μουντιάλ ‑ Ποιος είναι ο «Λουμούμπα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μισέλ Κούκα Μπολαντίνγκα έγινε viral στα social media κατά τη διάρκεια του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς πόζαρε ως άγαλμα του δολοφονημένου ηγέτη της ανεξαρτησίας του Κονγκό, Πατρίς Λουμούμπα πάνω σε ένα βάθρο, έχοντας το δεξί του χέρι υψωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων