E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ακρίτα: Υστερόγραφο με αιχμές για Αχτσιόγλου ‑ «Μαζεύτηκαν αρκετά, κορυφώθηκαν τη βραδιά των εκλογών»

Με νεότερη ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα ανέλυσε γιατί αποφάσισε να μη στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου

Δημοσίευση 19/9/2023 | 14:14

Ακρίτα: Υστερόγραφο με αιχμές για Αχτσιόγλου ‑ «Μαζεύτηκαν αρκετά, κορυφώθηκαν τη βραδιά των εκλογών»

Νέα ανάρτηση «υστερόγραφο» όπως τη χαρακτήρισε, στη δήλωση στήριξής της στον Στέφανο Κασσελάκη έκανε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, αφήνοντας αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου, την οποία υποστήριξε στον πρώτο γύρο.

«Μαζεύτηκαν αρκετά τα οποία και κορυφώθηκαν με τη δήλωσή της τη βραδιά των εκλογών» έγραψε η κυρία Ακρίτα, λέγοντας ότι δεν είχε αποσύρει τη στήριξή της «όταν η υποψήφια Πρόεδρος έκανε δήλωση ίσων αποστάσεων για τους δημοσιογράφους - να μην τους αδικούμε για να μη μάς αδικούν».

Έχω πληρώσει με την παραίτηση μου από τα ΝΕΑ αυτή την…ανοχή: όταν «συνάδελφοι» έγραφαν τερατώδη ψεύδη για το σπίτι του Τσίπρα κι εγώ επέμενα στην αλήθεια περί ενοικίου, βρόντηξα την πόρτα κι έφυγα. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, για μένα είχε κόστος ψυχικό κι επαγγελματικό.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στον δημοσιογραφικό κλάδο. Κι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Καμία ανοχή σε εξισορροπιστικές πρακτικές που μάς βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Καμία όμως. Γιατί μερικοί από μας αυτές τις συμψηφιστικές αντιλήψεις τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Και τις έχουμε πληρώσει πανάκριβα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Νωρίτερα με μία ανάρτησή της στο Facebook το πρωί της Τρίτης, η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε τη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη, ενόψει του β΄γύρου εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα εξήγησε τον λόγο που δε στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου, όπως ήταν η αρχική της επιλογή.

Όπως υπογραμμίζει: «Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου».

«Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου τη βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.
Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δε μάς αρέσουν τα νούμερα», προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία. Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν. Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριέρα, αλλά για να προσφέρω ό, τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Ισραήλ βρίσκεται σε υψηλό συναγερμό καθώς εκτιμά πως επίκεται επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν

Κόσμος Χτες
Η αμερικανική υπομονή με το Ιράν μπορεί να εξαντληθεί πιο γρήγορα απ` ό,τι νομίζει η Τεχεράνη, ανέφερε διπλωματική πηγή

«Έξυπνες» κάμερες: Τα έξι σημεία που θα τοποθετηθούν ‑ Θα μπουν και σε λεωφορεία

Ελλάδα Χτες
Το υλικό που θα καταγράφουν οι κάμερες θα χρησιμοποιηθεί για τη βεβαίωση προστίμων κατά οδηγών που παραβιάζουν τον ΚΟΚ

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία: Πέταξαν πατίνι στον επόπτη ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή (15/2) σε αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα της Μαλάτια στην Τουρκία, ανάμεσα στη Νταρεντεσπόρ και τη Χεκιμάν Μπελεντίγεσι

«Βιολάντα»: Προφυλάκιση ιδιοκτήτη μετά τη φονική έκρηξη με πέντε νεκρές εργαζόμενες

Ελλάδα Χτες
Μαραθώνια η κατάθεση του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» στον Ανακριτή - Διήρκησε πάνω από πέντε ώρες

Πάτρα: Οδηγός μπήκε ανάποδα με ΙΧ στο λιμάνι και τραυμάτισε Λιμενικό

Ελλάδα Χτες
Ο 27χρονος οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε έλεγχο του Λ.Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ, επιχείρησε να διαφύγει και παρέσυρε στέλεχός του, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»

«Ο Kurt Cobain δολοφονήθηκε»: Απόστρατος αστυνομικός «σπάει» τη σιωπή του 32 χρόνια μετά

Κόσμος Χτες
Ο απόστρατος αξιωματικός Νιλ Λόου, που συμμετείχε στην εξέταση της υπόθεσης θανάτου του τραγουδιστή των Nirvana το 1994, κάνει λόγο για «πρόχειρη αστυνομική έρευνα», παρουσιάζοντας τα στοιχεία που υποδεικνύουν ανθρωποκτονία

Θλίψη στην Εύβοια: Νεκροί δύο άνδρες 39 και 21 ετών από ηλεκτροπληξία

Ελλάδα Χτες
Στο πένθος βυθίστηκε το νησί της Εύβοιας από το θάνατο δύο ανδρών που χτυπήθηκαν από ρεύμα

Ιταλία: Γυναίκα περιγράφει τη στιγμή που χιονοστιβάδα έπληξε χιονοδρομικό κέντρο

Κόσμος Χτες
Σε βίντεο φαίνεται μια ομάδα ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και παιδιά, να κάθονται σε μια ουρά περιμένοντας το τελεφερίκ, όταν ξαφνικά τους χτύπησε η χιονοστιβάδα

Βανδάλισαν ιστορικό γλυπτό στη Ρώμη: Αγνωστοι έσπασαν τον χαυλιόδοντα του «Μικρού Ελέφαντα» ‑ Bίντεο

Κόσμος Χτες
Ο αριστερός χαυλιόδοντας βρέθηκε σπασμένος και πεσμένος στη βάση του μνημείου στην καρδιά της Ρώμης, ανακοίνωσαν οι αρχές, πρόκειται για έργο του διάσημου Ιταλού γλύπτη Τζιαν Λορέντσο Μπερνίνι

«Ελληνοτουρκικός πόλεμος» για τον πατσά ‑ «Δεν θα μας τον πάρουν οι Έλληνες», λένε οι Τούρκοι ‑ Τι απαντά η ΑΙ

Κόσμος Χτες
Στο πλαίσιο της διαμάχης μεταξύ των δύο πλευρών στο X, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που κατέφυγαν στην Τεχνητή Νοημοσύνης και συγκεκριμένα στο Grok προκειμένου να δουν ποιά πλευρά έχει δίκιο

Κακοκαιρία με πιθανή «γραμμή λαίλαπας» προβλέπει ο Καλλιάνος

Καιρός Χτες
Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η πτώση πωλήσεων φέρνει απολύσεις ‑Ποια ιστορική εταιρεία περνά δύσκολα

Οικονομία Χτες
Δύσκολες στιγμές για την εταιρεία