E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Steve Martin κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τη συμπρωταγωνίστριά του σε γυρίσματα ταινίας

Ο κωμικός αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/9/2023 | 11:56

Ο Steve Martin κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τη συμπρωταγωνίστριά του σε γυρίσματα ταινίας

Oκωμικός Steve Martin κατηγορείται για σωματική βία, για ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη το 1986 στα γυρίσματα της ταινίας «Little Shop of Horrors».

Συγκεκριμένα, η συμπρωταγωνίστριά του -και ηθοποιός του «Harry Potter»- Miriam Margolyes κατήγγειλε ότι σε μια από τις κοινές σκηνές τους ο Martin έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο με την ερμηνεία του, ρίχνοντάς της αληθινή γροθιά.

Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε έκπληκτος για την κατηγορία: «Θυμάμαι ότι είχαμε καλή επικοινωνία ως επαγγελματίες ηθοποιοί. Αλλά όταν υπονοείται ότι της έκανα κακό ή ότι ήμουν κατά κάποιον τρόπο απρόσεκτος στις επικίνδυνες σκηνές, πρέπει να αντιδράσω. Θυμάμαι να παίρνω ακραίες προφυλάξεις για την ψεύτικη γροθιά – τις ίδιες που θα έπαιρνα σε οποιαδήποτε παρόμοια σκηνή».

Το μέρος του πήρε και ο σκηνοθέτης Frank Oz: «Πάντα γυρίζω τις σωματικές σκηνές σε αργή κίνηση. Σε αυτή τη σκηνή υποτίθεται ότι θα υπήρχε μια ψεύτικη γροθιά. Είναι παράξενο αυτό που λέει. Δεν ταιριάζει στον Steve που γνωρίζω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος. Ήταν ανέκαθεν επαγγελματίας και σεβόταν τους πάντες στα γυρίσματά μου».

Ποια είναι όμως η δράση στην επίμαχη σκηνή: Ο Martin παίζει τον οδοντίατρο Orin Scrivello και η Margoyles τη νοσοκόμα του. Στη διάρκεια του τραγουδιού «Dentist!» ο οδοντίατρος ρίχνει γροθιά στη νοσοκόμα και κοπανάει την πόρτα στο πρόσωπό της.

Όπως υποστήριξε η Margoyles στη νέα αυτοβιογραφία της: «Όλη μέρα με κοπανούσαν πόρτες που άνοιγαν πάνω στο πρόσωπό μου. Δέχτηκα επανειλημμένα γροθιές και χαστούκια από έναν Steve Martin που ήταν σκληρός και δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη -ίσως ακολουθούσε τη μέθοδο [του Στανισλάφσκι]– με αποτέλεσμα να επιστρέφω σπίτι με φοβερό πονοκέφαλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρόστιμα έως 6.000 ευρώ μέσω εφορίας και νέο κυνηγητό για τους ανυπότακτους

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Πώς θα βεβαιώνονται πλέον τα πρόστιμα για όσους αποφεύγουν την κατάταξη

Ηλεκτρικά πατίνια: Μαζικοί έλεγχοι της Τροχαίας – Σύλληψη οδηγού που έτρεχε με 72χλμ/ώρα

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
397 έλεγχοι το προηγούμενου τριήμερο - 158 οι παραβάσεις για μη χρήση κράνους

Αλεξανδρούπολη: Γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Ο θάνατός του δεν προήλθε από τραύματα της ανατροπής από την «γουρούνα»

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Βίντεο: Το πρώτο ρομπότ Βουδιστής μοναχός στη Νότια Κορέα

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Επιστήμη και θρησκεία γίνονται ένα

Χανταϊός: Αναζητείται ακόμη ο «ασθενής μηδέν»

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Πώς ο ιός κυκλοφορούσε για εβδομάδες στο πλοίο

«Δεν είναι δεμένο σωστά»: Τραγικός θάνατος για 16χρονη στην Κίνα, δεν την έδεσαν σωστά σε zip line πάνω από καταρράκτη

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Η άτυχη νεαρή χτύπησε σε βράχους με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της

Ανείπωτη τραγωδία με 32χρονη μητέρα: Πέθανε από ανεύρισμα πέντε μήνες μετά την γέννηση της κόρης της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η άτυχη γυναίκα είχε, μόλις, ολοκληρώσει την προπόνησή της στο γυμναστήριο όταν συνέβη το τραγικό συμβάν

Χαλκιδική: Έκλεψαν ξαπλώστρες από beach bar με φορτηγό ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Διάρρηξη σε γνωστό beach bar στην Καλλιθέα Χαλκιδικής τα ξημερώματα της 6ης Μαΐου, με τους δράστες να αποχωρούν φορτωμένοι με ξαπλώστρες και εξοπλισμό.

Μπόνι Τάιλερ: Εσπευσμένα σε νοσοκομείο στην Πορτογαλία ‑ Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Κόσμος Χτες
Η τραγουδίστρια διαθέτει σπίτι στην Πορτογαλία από τις αρχές της δεκαετίας του 1980