E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τήνος: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση στο πλοίο

Έσπευσαν να την σώσουν - Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 18/9/2023 | 19:50

Τήνος: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση στο πλοίο

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι (18/09) στο λιμάνι της Τήνου, ύστερα από πτώση γυναίκας στη θάλασσα κατά την επιβίβασή της στο πλοίο.

Σύμφωνα με το tinosnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παράξενο περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο σημαντικό ρόλο ενδέχεται να είχαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για ηλικιωμένη.

Μόλις η Ελληνίδα βρέθηκε στο νερό, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τη διάσωσή της. Συγκεκριμένα, ο ύπαρχος του πλοίου, ένας λιμενικός και ένας καβοδέτης βούτηξαν στη θάλασσα για να τη σώσουν, απευθείας μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Με συλλογική προσπάθεια, κατάφεραν να ανασύρουν σώα τη γυναίκα. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε καλά στην υγεία της, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα 20.07.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα 20.07.2026
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών