E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη στην Πολωνία: Πατέρας και κόρη διατηρούσαν σχέση ‑ Δολοφόνησαν τρία νεογέννητα

Ένας 54χρονος Πολωνός και η 20χρονη κόρη του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/9/2023 | 16:05

Φρίκη στην Πολωνία: Πατέρας και κόρη διατηρούσαν σχέση ‑ Δολοφόνησαν τρία νεογέννητα

Ένας 54χρονος Πολωνός και η 20χρονη κόρη του συνελήφθησαν το Σάββατο καθώς ανακαλύφθηκε ότι το ζευγάρι είχε αιμομικτική σχέση και δολοφόνησε τα τρία μωρά που γεννήθηκαν από τη σχέση τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα πολωνικών ΜΜΕ. Ο πατέρας έχει επίσης κατηγορηθεί για βιασμό μιας δεύτερης κόρης.

Συνολικά, η Αστυνομία εντόπισε τα πτώματα τριών νεογέννητων μωρών, στο χωριό Τσερνίκι νότια του Γκντανσκ της Πολωνίας, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη των δύο. Δύο από τα πτώματα των μωρών είχαν ανακαλυφθεί λίγες μόλις μέρες πριν από τη σύλληψη, στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ το τρίτο ανακαλύφθηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς που έκαναν έρευνα.

«Χθες, κατά τη διάρκεια έρευνας στις εγκαταστάσεις, ανακαλύφθηκαν τα πτώματα δύο νεογνών που ήταν θαμμένα στο υπόγειο. Ένας σκύλος παρακολούθησης και ένας σαρωτής 3D συμμετείχαν στην έρευνα», δήλωσε ο Mariusz Duszyński από την Εισαγγελία της Περιφέρειας του Γκντανσκ, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Το πρωί του Σαββάτου η αστυνομία συνέχισε το έργο της και βρέθηκε η σορός του τρίτου νεογέννητου. Οι δραστηριότητες συνεχίζονται ακόμη στο ακίνητο». Η 20χρονη κόρη που συνελήφθη πιστεύεται ότι είναι η μητέρα τουλάχιστον δύο από τα μωρά.

Πώς σχολιάζουν αξιωματούχοι την υπόθεση

«Ο εισαγγελέας ανακοίνωσε την απόφαση να ασκήσει κατηγορίες εναντίον της γυναίκας και ανακρίνεται», πρόσθεσε ο Duszyński. «Η γυναίκα κατηγορήθηκε για φόνο και για αιμομιξία. Επίσης, διατάχθηκε η ακρόαση μαρτύρων» είπε, με την Karina Kamińska, γραμματέα Τύπου του διοικητή της επαρχιακής αστυνομίας στο Γκντανσκ να δηλώνει: «Αστυνομικοί εργάζονται στο σημείο της ανακάλυψης των σορών νεογνών, τα οποία βρέθηκαν στο υπόγειο ενός από τα σπίτια στην πόλη Τσερνίκι. Δύο πτώματα εξασφαλίστηκαν με την εισαγγελική απόφαση για τις νεκροψίες». Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο 54χρονος πατέρας της γυναίκας που κατηγορείται για τρεις φόνους και αιμομιξία.

«Επιτόπιες έρευνες εκτελούνται από αστυνομικούς του Τμήματος Ερευνών του Αρχηγείου της Επαρχιακής Αστυνομίας στο Γκντανσκ και του Αρχηγείου Αστυνομίας της Περιφέρειας στην Kościerzyna. «Οι διαδικασίες εκτελούνται υπό την επίβλεψη του εισαγγελέα. Επιπλέον, ένας χειριστής σκύλου με έναν σκύλο έρευνας σώματος, καθώς και αστυνομικοί από το εγκληματολογικό εργαστήριο MWP στο Γκντανσκ, εργάστηκαν στον τόπο του συμβάντος, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό για να αποκαλύψουν και να εξασφαλίσουν ίχνη που θα βοηθήσουν στην εξήγηση των περιστάσεων και της πορείας του αυτό το έγκλημα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Γαλλία 2‑0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα

Το απίστευτο σκηνικό στη Λήμνο – Έκανε SUP και του έκοψαν κλήση – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για όσους επιλέγουν να κάνουν SUP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του

E-Daily 3.Left Χτες
Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

Ελλάδα Χτες
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left Χτες
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

Κόσμος Χτες
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα