E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη στην Πολωνία: Πατέρας και κόρη διατηρούσαν σχέση ‑ Δολοφόνησαν τρία νεογέννητα

Ένας 54χρονος Πολωνός και η 20χρονη κόρη του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/9/2023 | 16:05

Φρίκη στην Πολωνία: Πατέρας και κόρη διατηρούσαν σχέση ‑ Δολοφόνησαν τρία νεογέννητα

Ένας 54χρονος Πολωνός και η 20χρονη κόρη του συνελήφθησαν το Σάββατο καθώς ανακαλύφθηκε ότι το ζευγάρι είχε αιμομικτική σχέση και δολοφόνησε τα τρία μωρά που γεννήθηκαν από τη σχέση τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα πολωνικών ΜΜΕ. Ο πατέρας έχει επίσης κατηγορηθεί για βιασμό μιας δεύτερης κόρης.

Συνολικά, η Αστυνομία εντόπισε τα πτώματα τριών νεογέννητων μωρών, στο χωριό Τσερνίκι νότια του Γκντανσκ της Πολωνίας, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη των δύο. Δύο από τα πτώματα των μωρών είχαν ανακαλυφθεί λίγες μόλις μέρες πριν από τη σύλληψη, στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ το τρίτο ανακαλύφθηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς που έκαναν έρευνα.

«Χθες, κατά τη διάρκεια έρευνας στις εγκαταστάσεις, ανακαλύφθηκαν τα πτώματα δύο νεογνών που ήταν θαμμένα στο υπόγειο. Ένας σκύλος παρακολούθησης και ένας σαρωτής 3D συμμετείχαν στην έρευνα», δήλωσε ο Mariusz Duszyński από την Εισαγγελία της Περιφέρειας του Γκντανσκ, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Το πρωί του Σαββάτου η αστυνομία συνέχισε το έργο της και βρέθηκε η σορός του τρίτου νεογέννητου. Οι δραστηριότητες συνεχίζονται ακόμη στο ακίνητο». Η 20χρονη κόρη που συνελήφθη πιστεύεται ότι είναι η μητέρα τουλάχιστον δύο από τα μωρά.

Πώς σχολιάζουν αξιωματούχοι την υπόθεση

«Ο εισαγγελέας ανακοίνωσε την απόφαση να ασκήσει κατηγορίες εναντίον της γυναίκας και ανακρίνεται», πρόσθεσε ο Duszyński. «Η γυναίκα κατηγορήθηκε για φόνο και για αιμομιξία. Επίσης, διατάχθηκε η ακρόαση μαρτύρων» είπε, με την Karina Kamińska, γραμματέα Τύπου του διοικητή της επαρχιακής αστυνομίας στο Γκντανσκ να δηλώνει: «Αστυνομικοί εργάζονται στο σημείο της ανακάλυψης των σορών νεογνών, τα οποία βρέθηκαν στο υπόγειο ενός από τα σπίτια στην πόλη Τσερνίκι. Δύο πτώματα εξασφαλίστηκαν με την εισαγγελική απόφαση για τις νεκροψίες». Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο 54χρονος πατέρας της γυναίκας που κατηγορείται για τρεις φόνους και αιμομιξία.

«Επιτόπιες έρευνες εκτελούνται από αστυνομικούς του Τμήματος Ερευνών του Αρχηγείου της Επαρχιακής Αστυνομίας στο Γκντανσκ και του Αρχηγείου Αστυνομίας της Περιφέρειας στην Kościerzyna. «Οι διαδικασίες εκτελούνται υπό την επίβλεψη του εισαγγελέα. Επιπλέον, ένας χειριστής σκύλου με έναν σκύλο έρευνας σώματος, καθώς και αστυνομικοί από το εγκληματολογικό εργαστήριο MWP στο Γκντανσκ, εργάστηκαν στον τόπο του συμβάντος, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό για να αποκαλύψουν και να εξασφαλίσουν ίχνη που θα βοηθήσουν στην εξήγηση των περιστάσεων και της πορείας του αυτό το έγκλημα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία και έπαθε ανακοπή – Διασώστες την επανέφεραν στη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ζαν Μένα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία στις ΗΠΑ και υπέστη καρδιακή ανακοπή

Δημιουργήθηκε ομάδα για τη διάσωση του λαγοκέφαλου – «Αξίζει προστασία και σεβασμό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η αξία μιας ζωής δεν πρέπει να κρίνεται αποκλειστικά από τη χρησιμότητα»

ΠΑΟΚ ‑ Μπέβερεν 4‑1: Τεσσάρα ο Δικέφαλος στο ανεπίσημο ντεμπούτο Λίσι, με κέφια ο Ζαφείρης

Αθλητικά Νέα Χτες
Εξαιρετική η πρώτη εντύπωση του νέου ΠΑΟΚ - ο Ντέλιας καθόρισε το πρώτο ημίχρονο

Μαρία Καρυστιανού: Η απάντησή της για το δημοσίευμα περί αγοράς ακινήτου μέσω fund– «Ούτε καν το θυμάμαι»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Μαρία Καρυστιανού έκανε λόγο για «εκβιασμούς», τους οποίους, όπως είπε, δεν αποδέχεται.

Η Μάρω Κοντού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο ύστερα από πέσιμο

Τι κρύβουν οι κόκκινοι φάκελοι του Πούτιν για το Καλίνινγκραντ ‑ ποιο είναι το μήνυμα προς το ΝΑΤΟ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Πούτιν συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας για τον ρωσικό θύλακα στη Βαλτική, με παρόντες τους επικεφαλής FSB, Αμυνας και Εσωτερικών.

Η Ιταλία ψήνεται στον καύσωνα: 5 νεκροί σε 24 ώρες σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Κόσμος Χτες
Κανόνια νερού έξω από το Κολοσσαίο για τους τουρίστες

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι 57 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις ‑ Ποινές φυλάκισης έως τρία έτη

Ελλάδα Χτες
Σε 28 καταδικασθέντες επιβλήθηκαν επίσης χρηματικές ποινές από 500 έως 8.000 ευρώ, με τριετή αναστολή στην εκτέλεση των ποινών

Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα μετά επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορά μετά την εμπρηστική επίθεση στου σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Ιταλία: Υπό έρευνα ο Αλεσάντρο Μπαστόνι για υπόθεση εκπόρνευσης ανήλικης

Κόσμος Χτες
Yπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων που συνδέεται με εταιρεία εκδηλώσεων στο Μιλάνο

Αεροπλάνο σε ουρανοξύστη του Πεκίνου: Τι αποκρύπτει η Κίνα για το σοκαριστικό περιστατικό

E-Daily 3.Left Χτες
Τέσσερις μέρες μετά τη συντριβή στον ψηλότερο πύργο της κινεζικής πρωτεύουσας, η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος ενώ εικόνες και αναρτήσεις εξαφανίζονται από το διαδίκτυο.

«Χωρίς εγκέφαλο, καρδιά, πνεύμονες»: Θάνατος μυστήριο ναυτικού στη Βενεζουέλα, έλειπαν όργανά του

E-Daily 2.TopNews Χτες
H οικογένειά του ζήτησε επαναληπτική νεκροψία όταν παρέλαβε τη σορό έναν μήνα αργότερα, διαπιστώνοντας πως τους επεστράφη χωρίς όργανα