E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βουλή: Κόντρα Γεωργιάδη με τον ανεξάρτητο Κωνσταντίνο Φλώρο από τους «Σπαρτιάτες» ‑ «Παρανόμως είστε εδώ!»

Ανέβηκαν οι τόνοι στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου συζητείται το εργασιακό νομοσχέδιο

Δημοσίευση 18/9/2023 | 14:55

Βουλή: Κόντρα Γεωργιάδη με τον ανεξάρτητο Κωνσταντίνο Φλώρο από τους «Σπαρτιάτες» ‑ «Παρανόμως είστε εδώ!»

Σφοδρή σύγκρoυση σημειώθηκε στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου συζητείται το εργασιακό νομοσχέδιο, μεταξύ του Υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και του ανεξάρτητου βουλευτή, προερχόμενου από τους «Σπαρτιάτες», Κωνσταντίνο Φλώρο.

Η αρχή έγινε όταν ο βουλευτής διέκοψε τη συνεδρίαση υποστηρίζοντας ότι οι φορείς που κλήθηκαν προκειμένου να μιλήσουν για το νομοσχέδιο εκπροσωπούν επιχειρήσεις και όχι εργαζόμενους. Ο κ. Γεωργιάδης χωρίς να γνωρίζει ότι ο κ. Φλώρος είναι βουλευτής και θεωρώντας ότι είναι συνδικαλιστής απάντησε ότι δεν συνομιλεί με μη εκλεγμένους «τραμπούκους».

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Κ. Φλώρος: Τόση ώρα ακούμε για τις επιχειρήσεις και για εργαζόμενους τίποτα. Η ζωή των επιχειρήσεων είναι οι εργαζόμενοι.

Β. Οικονόμου (πρόεδρος επιτροπής): Ακούστε τώρα. Μόνο εσείς κυκλοφορείτε έξω; Δε θέλουμε ερμηνευτή του κόσμου. Η επιτροπή δεν είναι για σόου.

Α. Γεωργιάδης: Για να είμαστε συνεννοημένοι. Είμαι εκλεγμένος βουλευτής και ορκισμένος υπουργός. Δεν είμαστε το ίδιο, εδώ είστε προσκεκλημένος και οφείλετε να μιλάτε με σεβασμό στο κοινοβούλιο. Δεν είστε μέλος του κοινοβουλίου, είστε προσκεκλημένος μας. Αν δε μιλήσετε με σεβασμό δε θα σας ακούσω και δεν είμαι υποχρεωμένος να σας ακούσω! Τραμπούκους δεν ακούω, το καταλάβατε; Θα μαζέψεις τα λόγια σου για να γίνει συνεδρίαση. Να πας να εκλεγείς και να ζητήσεις το λόγο, όχι ύφος και φροντιστήριο εδώ.

Κ. Φλώρος: Δεν κατάλαβα; Δεν είμαστε το ίδιο; Τι είσαι εσύ κ. Γεωργιάδη παραπάνω από μένα; Μη μου φωνάζεις εμένα. Εκεί που σε παίρνει, όχι σε εμένα. Μια χαρά το ίδιο είμαστε, βουλευτής είμαι και εγώ, βουλευτής και εσύ, δεν είσαι τίποτα παραπάνω από μένα. Ναι, βουλευτής είμαι! Σεβασμός να υπάρχει απέναντί μας. Ανεξάρτητος είμαι, δεν είμαι σε κάποιο κόμμα, επειδή ρωτάτε…

Α. Γεωργιάδης: Ααα, από τους Σπαρτιάτες είσαι;

Φλώρος: Ανεξάρτητος είμαι, δεν είμαι στους Σπαρτιάτες.

Γεωργιάδης: Παρανόμως είστε εδώ. Κοροϊδέψατε την ελληνική δικαιοσύνη για να κατεβείτε στη Βουλή. Είμαι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της.

Φλώρος: Παρανόμως; Παρανόμως είσαι εσύ εδώ. Είμαι ανεξάρτητος και αυτό είναι που σε ενοχλεί. Το 'παρανόμως' να το πείτε αλλού! Φέρνετε μια ακραία καπιταλιστική σκλαβιά στον λαό για να γεμίζουν οι δικές σας τσέπες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπές σε φόρους κληρονομιάς, μεταγραφές και αγροτεμάχια

Οικονομία 02.07.2025
Αυτόματη ενημέρωση της ΑΑΔΕ

Οι νέοι «πρωταθλητές» της αγοράς ακινήτων – Πού χτυπά ο παλμός το 2025

Ελλάδα 02.07.2025
Οι νέοι «πρωταθλητές» της αγοράς ακινήτων – Πού χτυπά ο παλμός το 2025

Διάλογοι «φωτιά» του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ με ιδιώτες ‑ «Δεν είναι 147 άτομα, είναι 400 ψήφοι»

Ελλάδα 02.07.2025
Αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Λευτέρη Ζερβού με ιδιώτες, κυρίως σε περιοχές της Κρήτης

Παραλίες: «Βρέχει» καταγγελίες για παρανομίες

Ελλάδα 02.07.2025
Ξεπέρασαν τις 3.000 στο δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου

Πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Αντζελες: Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της

Κόσμος 02.07.2025
Είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 200 ερωτικές ταινίες αλλά και σε ντοκιμαντέρ του Netflix για τη βιομηχανία του πορνό

Οργή για 24χρονη Ρωσίδα μποξέρ που έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ουρακοτάγκο ‑ «Η γενιά των ανόητων»

Κόσμος 02.07.2025
Εκφράζονται φόβοι ότι ο ουρακοτάγκος, ο οποίος ανήκει σε προστατευόμενο είδος, κατάπιε το φυσίγγιο του ηλεκτρονικού τσιγάρου που περιείχε 2,5-3 ml υγρής νικοτίνης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γυρίσουμε στον Φιλαθλητικό, για να τον ανεβάσουμε στην πρώτη κατηγορία

Αθλητικά Νέα Χτες
Η εκδήλωση ""Biggest than Basketball"" έγινε υπό την αιγίδα του Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF)

Με... αστειάκια για τους μετανάστες εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz» ο Τραμπ

Κόσμος Χτες
«Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες, δεν πρέπει να πηγαίνεις ευθεία, αλλά να κάνεις ζιγκ-ζαγκ»!

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό άτομο με αναπηρία από φωτιά σε διαμέρισμα

Κόσμος Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 13 άνδρες

Ο Τραμπ δεν αποκλείει ότι θα απελάσει τον Ελον Μασκ

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι «ίσως χρειαστεί να στείλουμε το DOGE πάνω στον Έλον»