E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ΛΕΞ έβαλε «φωτιά» στη συναυλία για τον Παύλο – Η στιγμή που ράπαρε για τον «αθάνατο» μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Μόλις ανέβηκε στη σκηνή ο ΛΕΞ ο χώρος των Λιπασμάτων πήρε φωτιά με τη νύχτα να γίνεται μέρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/9/2023 | 11:16

Ο ΛΕΞ έβαλε «φωτιά» στη συναυλία για τον Παύλο – Η στιγμή που ράπαρε για τον «αθάνατο» μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Πλήθος κόσμου φώναξε δυναμικό παρών στη μεγάλη συναυλία στο χώρο Λιπασμάτων τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και δείχνοντας πως 10 χρόνια μετά τη δολοφονία του από το μαχαίρι του μέλους των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά, κανείς δεν ξεχνά.

Η Δραπετσώνα μετατράπηκε σε ένα απέραντο αντιφασιστικό ποτάμι με χιλιάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας και αρκετούς καλλιτέχνες να στέλνουν το μήνυμα πως ο «Παύλος ζει». Στη συναυλία συμμετείχαν οι Βίκυ Καράτζογλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, ΛΕΞ, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, ΝΙΟ.ΣΤΕ, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x DJ The Boy, Frenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors, Yellow Mary.

Ωστόσο, τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ο ΛΕΞ ο χώρος των Λιπασμάτων πήρε φωτιά με δεκάδες καπνογόνα να ανάβουν, τον ουρανό να «κοκκινίζει» και τη νύχτα να γίνεται μέρα.

«Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους. Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους το γράφω για τους αθάνατους. Ποτέ δεν ξεχνάμε ποτέ δεν ξεχνάμε. Λέμε η ζωή συνεχίζεται κι όμως ποτέ δεν ξεχνάμε»

Η στιγμή που ράπαρε για τον «αθάνατο» Παύλο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Όμως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο ΛΕΞ ράπαρε με το τραγούδι Air Max με τους ιδιαίτερα συμβολικούς στίχους μπροστά στη Μάγδα Φύσσα.

«Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους. Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους το γράφω για τους αθάνατους. Ποτέ δεν ξεχνάμε ποτέ δεν ξεχνάμε. Λέμε η ζωή συνεχίζεται κι όμως ποτέ δεν ξεχνάμε», είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Δευτέρα στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πορεία στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Νίκαιας με κατάληξη τον Πειραιά, με προσυγκέντρωση το μνημείο του Παύλου Φύσσα στην ομώνυμη οδό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη και της συμπλήρωσης 10 χρόνων από τη δολοφονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απρόοπτο στο Open με δημοσιογράφο να παίζει... μπάσκετ σε ζωντανή σύνδεση

Παράξενα 15.11.2025
Το στιγμιότυπο καταγράφηκε την ώρα του κεντρικού δελτίου ενώ μεταδιδόταν ρεπορτάζ για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Paris Jackson: Υπέστη νομικό πλήγμα στη διαμάχη για την κληρονομιά του πατέρα της

Tabloid 15.11.2025
Δικαστική κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της νεαρής τραγουδίστριας και των εκτελεστών της περιουσίας του «βασιλιά της ποπ»

Billie Eilish: Αποκάλυσε τον Elon Musk «αξιοθρήνητο και δειλό»

Tabloid 15.11.2025
Ο επιχειρηματίας αναμένεται να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου

Το άδοξο τέλος του πιο διάσημου αρραβώνα των 2000s ‑ Η ιστορία αγάπης που κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο

Celebrity Stories 15.11.2025
Το MTV Spring Break, η γρήγορη πρόταση γάμου και το άδοξο τέλος ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της δεκαετίας του 2000

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 15.11.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Γιώργος Παπαδάκης: «Μου λείπει η δουλειά, είχα συνηθίσει να δουλεύω 17‑18 ώρες την ημέρα»

TV Buzz Χτες
«Δεν μπορώ να κάθομαι», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η μεγάλη απόδραση: Φώκια ξεφεύγει από τις όρκες πηδώντας στο σκάφος φωτογράφου

Social Χτες
Αν και η φώκια έπεσε από το σκάφος τουλάχιστον μία φορά, κατάφερε να ξαναγυρίσει και τελικά οι όρκες απομακρύνθηκαν μετά από περίπου 15 λεπτά

Θάλεια Ματίκα: Πάθαμε μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο Ιορδανίδη, τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι

Media Χτες
Ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι, δοκιμαστήκαμε, ανέφερε η ηθοποιός

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για τον Ηλία που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό

Έξαλλος ο Λιάγκας για τον Ρούτσι: «Κατάντια! Κάναμε lifestyle τα Τέμπη, εγώ νόμιζα ότι είναι ΑΙ, δεν το πίστευα»

Tabloid Χτες
«Ποιος σέβεται τους νεκρούς των Τεμπών και ποιος τους ξεφτιλίζει; Ποιος βάζει την ταφόπλακα οριστικά επικοινωνιακά στο θέμα αυτό; Για πείτε μου»