E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ΛΕΞ έβαλε «φωτιά» στη συναυλία για τον Παύλο – Η στιγμή που ράπαρε για τον «αθάνατο» μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Μόλις ανέβηκε στη σκηνή ο ΛΕΞ ο χώρος των Λιπασμάτων πήρε φωτιά με τη νύχτα να γίνεται μέρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/9/2023 | 11:16

Ο ΛΕΞ έβαλε «φωτιά» στη συναυλία για τον Παύλο – Η στιγμή που ράπαρε για τον «αθάνατο» μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Πλήθος κόσμου φώναξε δυναμικό παρών στη μεγάλη συναυλία στο χώρο Λιπασμάτων τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και δείχνοντας πως 10 χρόνια μετά τη δολοφονία του από το μαχαίρι του μέλους των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά, κανείς δεν ξεχνά.

Η Δραπετσώνα μετατράπηκε σε ένα απέραντο αντιφασιστικό ποτάμι με χιλιάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας και αρκετούς καλλιτέχνες να στέλνουν το μήνυμα πως ο «Παύλος ζει». Στη συναυλία συμμετείχαν οι Βίκυ Καράτζογλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, ΛΕΞ, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, ΝΙΟ.ΣΤΕ, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x DJ The Boy, Frenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors, Yellow Mary.

Ωστόσο, τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ο ΛΕΞ ο χώρος των Λιπασμάτων πήρε φωτιά με δεκάδες καπνογόνα να ανάβουν, τον ουρανό να «κοκκινίζει» και τη νύχτα να γίνεται μέρα.

«Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους. Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους το γράφω για τους αθάνατους. Ποτέ δεν ξεχνάμε ποτέ δεν ξεχνάμε. Λέμε η ζωή συνεχίζεται κι όμως ποτέ δεν ξεχνάμε»

Η στιγμή που ράπαρε για τον «αθάνατο» Παύλο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Όμως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο ΛΕΞ ράπαρε με το τραγούδι Air Max με τους ιδιαίτερα συμβολικούς στίχους μπροστά στη Μάγδα Φύσσα.

«Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους. Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους το γράφω για τους αθάνατους. Ποτέ δεν ξεχνάμε ποτέ δεν ξεχνάμε. Λέμε η ζωή συνεχίζεται κι όμως ποτέ δεν ξεχνάμε», είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Δευτέρα στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πορεία στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Νίκαιας με κατάληξη τον Πειραιά, με προσυγκέντρωση το μνημείο του Παύλου Φύσσα στην ομώνυμη οδό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη και της συμπλήρωσης 10 χρόνων από τη δολοφονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»