ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
E-Agenda

Γιατί πρέπει να βρεθείς οπωσδήποτε στο Καπάνι τις μέρες του Kapani Project

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Το #KapaniProject επιστρέφει 30/9 & 1/10 στην Αγορά Καπάνι!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 23/9/2023 | 00:10

Γιατί πρέπει να βρεθείς οπωσδήποτε στο Καπάνι τις μέρες του Kapani Project

Το Kapani Project δεν είναι άλλο ένα φεστιβάλ. Είναι μια διήμερη βουτιά στην καρδιά της πόλης, εκεί όπου η συνθήκη της καθημερινότητας δημιουργεί μια τέλεια σκηνή για να υποδεχθεί την τέχνη του σήμερα

Για δυο μέρες το Καπάνι ή η Αγορά Βλάλη, η παλαιότερη παραδοσιακή αγορά στη Θεσσαλονίκη, μεταμορφώνεται και γεμίζει μουσικές και νεαρόκοσμο στα πλακόστρωτα δρομάκια και τα αψιδωτά κτήρια.

Oι Argalios είναι ένα πολύμορφο σχήμα που συνεργάζεται με διάφορους σολίστ στη βάση του αυτοσχεδιασμού, με αφορμή τη δημοτική μουσική και ποίηση. Τρία μέλη που αγαπούν να δημιουργούν μια μεταβλητή κατάσταση, ρέουσα, χαώδη μα και συνεκτική, ελεύθερη μα ενταγμένη στο σύνολο, με ήχο τόσο σύγχρονο, όσο και παλιό που δημιουργεί ένα πανηγύρι με την αυθεντική του έννοια! Στις 30 Σεπτέμβρη θα εμφανιστούν στο Live Stage του Kapani Project!

Ο Mr. Gore είναι ο προορατικός DJ πίσω από τα Cult Battles Events, που ήρθε να επαναστατήσει στη μουσική σκηνή διαλέγοντας μοναδικά κομμάτια και χαρίζοντας αφυπνιστικές εμπειρίες. Με μια ασύγκριτη αγάπη για τη disco, που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αξέχαστες νύχτες στο dancefloor, μας καλεί να τον συνοδεύσουμε στο δικό του μουσικό ταξίδι ανάμεσα στα μαγαζάκια του Καπάνι!

Οι Foreplay, μια πενταμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που αναζητά το groove στις διάφορες εκφάνσεις του κι έχοντας ήδη αρκετές εμφανίσεις στο βιογραφικό τους, φέτος θ' ανέβουν και στη σκηνή του Kapani Project!

Παραδοσιακό Καφενείο 'Στου Μήτσου'

Παραδοσιακό καφενείο - μεζεδοπωλείο στην Αγορά Καπάνι. Μεζέδες δια χειρός και έμπνευσης... Μήτσου.Μουσική και κλίμα που προτρέπουν με το δικό τους (ανεξήγητο) τρόπο να γίνουν όλοι μια μεγάλη παρέα. Πρέπει οπωσδήποτε να το συνδυάσεις με την επίσκεψή σου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @stoumitsou

'Modigliani', Παραδοσιακό Καφενείο

To Modigliani είναι ένα από τα πιο γραφικά παραδοσιακά καφενεία - μεζεδοπωλεία, ένας χώρος όπου άνθρωποι από διαφορετικές φυλές και ηλικίες σμίγουν πλάι - πλάι. Πριν τα live, κάνε μια στάση!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Battle of the Best 2023

Φεστιβάλ 14.11.2023
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/1215

Ατζέντα Εκδηλώσεων Νοέμβριος 2023

Φεστιβάλ 01.11.2023
από 01/11 έως 30/11

Τι θα δούμε από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο στο Principal Club Theater @ Mylos Area

Μουσική 11.10.2023
PRINCIPAL CLUB THEATER - MYLOS COMPLEXαπό 30/09 έως 09/12