E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ταινίες στην τηλεόραση: Πολλή περιπέτεια και γεύση από τη δεκαετία του ‘90

Από 18/9 έως 24/9

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 18/9/2023 | 00:42

Ταινίες στην τηλεόραση: Πολλή περιπέτεια και γεύση από τη δεκαετία του ‘90
@Warner Bros

Immortals - Den of Thieves - 21 Bridges - Heat - Wedding Crashers - The Bodyguard - The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Δευτέρα 18/9

Immortals (Ant1) 22.00

Έχουν περάσει αιώνες από τότε που οι θεοί κέρδισαν τον πόλεμο από τους τιτάνες. Η εμφάνιση όμως του βασιλιά Υπερίωνα είναι μια νέα μεγάλη απειλή, αφού κηρύσσει πόλεμο ενάντια στην ανθρωπότητα. Μαζί με έναν αιμοσταγή στρατό, αναζητά ανά την Ελλάδα το θρυλικό Τόξο της Ηπείρου, ένα μυθικό όπλο κατασκευασμένο από τον Άρη. Μόνο αυτός που κατέχει το Τόξο μπορεί να απελευθερώσει τους τιτάνες από τα Τάρταρα. Όμως, οι θεοί είναι ανίσχυροι λόγω ενός αρχαίου νόμου που δεν τους επιτρέπει να παρεμβαίνουν στα των ανθρώπων. Μόνο ένας χωρικός, ο Θησέας, είναι αυτός που μπορεί να σταματήσει τον Υπερίωνα και τις ορδές του.

Τρίτη 19/9

Den of Thieves (Star) 22.00

Mε φόντο το Λος Άντζελες, η ταινία εστιάζει στις συχνά αλληλένδετες ζωές μεταξύ της επίλεκτης ομάδας δράσης του Αστυνομικού Τμήματος και της πιο πανούργας ομάδας ληστών τραπεζών της Πολιτείας, καθώς οι τελευταίοι σχεδιάζουν μια φαινομενικά αδύνατη ληστεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων. 

Τετάρτη 20/9

21 Bridges (Open Beyond) 02.15

Ένας ατιμασμένος ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης έχει μια ευκαιρία για λύτρωση. Όταν «ρίχνεται» σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει ένα δολοφόνο, αρχίζει να ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία που ενώνει τους συναδέλφους του με μια εγκληματική αυτοκρατορία. Πρέπει να αποφασίσει ποιον κυνηγάει και ποιος τον κυνηγάει. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, το Μανχάταν είναι εντελώς αποκλεισμένο για πρώτη φορά, ακόμα και οι 21 γέφυρές του.

Πέμπτη 21/9

Heat (Open Beyond) 01.15

Η εκπληκτική ταινία του Michael Mann, όπου δυο θρύλοι της υποκριτικής βρίσκονται αντιμέτωποι αλλά και στο ίδιο τραπέζι. Ο εγκληματίας Neil McCauley προσπαθεί να ελέγξει τις παράνομες δουλειές ενός από τους άνδρες του, ενώ παράλληλα σχεδιάζει μια τελευταία μεγάλη ληστεία πριν αποσυρθεί. Εν τω μεταξύ, ο αστυνομικός Hanna προσπαθεί να εντοπίσει τον McCauley καθώς ταυτόχρονα αντιμετωπίζει ένα χάος στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένης της απιστίας της συζύγου του και της ψυχικής υγείας της θετής κόρης του. Ο McCauley και ο Hanna θα ανακαλύψουν ότι έχουν έναν αμοιβαίο σεβασμό, ακόμη και όταν προσπαθούν να ματαιώσουν ο ένας τα σχέδια του άλλου.

Παρασκευή 22/9

Wedding Crashers (Ant1) 23.40

Ένα κωμικό δίδυμο που κόλλησε τόσο καλά που έπαιξε ξανά και ξανά μαζί. Δυο φίλοι εμφανίζονται ακάλεστοι σε γάμους και την πέφτουν σε ευάλωτες γυναίκες για να κάνουν συνεχώς one night stand. Μέχρι που ένας από τους δυο γνωρίζει μια κοπέλα που αρχίζει και ερωτεύεται…

Σάββατο 23/9

The Bodyguard (Star) 23.40

Η Rachel Marron, είναι μια σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής που βρίσκεται στο ζενίθ της καριέρας της. Ενώ οι θαυμαστές της θέλουν να την δουν, να την ακούσουν και να την αγγίξουν, ένας από αυτούς θέλει να την σκοτώσει. Ο ειδικά εκπαιδευμένος στην ασφάλεια υψηλών προσωπικοτήτων, Frank Farmer, είναι αυστηρός επαγγελματίας που βρίσκεται συνεχώς σε επαγρύπνηση. Η λαμπερή ζωή της Rachel από την άλλη, χαρακτηρίζεται από απόλυτο αυτοέλεγχο. Ενώ οι δυο ήρωες είναι αφοσιωμένοι στα καθήκοντά τους, ξαφνικά ο έρωτας τους δένει ακόμα περισσότερο.

Κυριακή 24/9

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (ΣΚΑΪ) 21.00

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της επικής τριλογίας της Νάρνια. Επισκεπτόμενοι τον ενοχλητικό ξάδερφό τους, Eustace, η Lucy και ο Edmund Pevensie βρίσκουν μπροστά τους έναν πίνακα με ένα μεγαλοπρεπές πλοίο που ονομάζεται The Dawn Treader. Ξαφνικά, ο πίνακας ζωντανεύει και παρασύρει τους νέους στη Νάρνια, όπου συναντούν τον παλιό τους φίλο, τον βασιλιά Caspian. Ο Caspian βρίσκεται σε μια αναζήτηση για να βρει τους επτά χαμένους Άρχοντες του Telmar, των οποίων τα ξίφη θα σώσουν τη Narnia από μια πράσινη ομίχλη που σκλαβώνει το μυαλό και το σώμα των ανδρών.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρλεκιν: Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα και ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας με ψευδώνυμο

Paper 27.04.2024
Τα Αρλεκιν μας αποχαιρετούν: H ιστορία των πιο πετυχημένων βιβλίων περιπτέρου

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

TV Σειρές 27.04.2024
Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper Προχτές
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης

O Γιάννης Καραγιάννης έχει δισκάδικο σε ταράτσα και μας υποδέχεται για τη Record Store Day

Rec Mode 21.04.2024
Record Store Day: Η γιορτή που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι επιστρέφει και πάλι στις 20 Απριλίου

Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

Σινεμά 20.04.2024
Μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές 18.04.2024
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την