E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοφία Παυλίδου: Πως είναι η σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο επτά χρόνια μετά το διαζύγιο

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»

Δημοσίευση 14/9/2023 | 19:34

Σοφία Παυλίδου: Πως είναι η σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο επτά χρόνια μετά το διαζύγιο

Η Σοφία Παυλίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την απόφασή της να σταματήσει να τρώει κρέας, για τον ρόλο της ως μητέρα, αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και δήλωσε αρχικά: «Είμαι vegetarian εδώ και 14 χρόνια. Υπάρχει η αγάπη για τα ζώα και το ηθικό κομμάτι και από την άλλη, δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος στον δυτικό τρόπο ζωής, έχει ανάγκη το κρέας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητρότητα. «Σίγουρα τώρα που τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, είναι μια ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή. Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά, κατάφερνα πάντα να έχω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου. Με το μαγείρεμα και το μπάνιο ήμουν πάντα πολύ αυστηρή. Πέρα από την πεθερά και τη μητέρα μου, δεν έχω επιτρέψει ποτέ σε κανέναν άλλο να μαγειρέψει για τα παιδιά μου. Χαίρομαι για αυτό, γιατί βλέπω ότι έχουν μάθει να τρέφονται σωστά», τόνισε.

Όσο για τη σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο, επτά χρόνια μετά το διαζύγιό τους, δήλωσε: «Με τον Χρήστο είμαστε φίλοι. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα κι όταν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο, έχεις περάσει πολλά μαζί του. Το να πηγαίνουμε σινεμά ή θέατρο ήταν από τις αγαπημένες μας συνήθειες, οπότε και τώρα, αν δεν βρίσκουμε άλλη παρέα, μπορεί να πάμε μαζί».

«Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά στο νέο του τηλεοπτικό βήμα. Κι εννοείται ότι θέλω να πάει καλά, γιατί τον αγαπάω κι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Tabloid 16.07.2025
Ευχάριστα νέα για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο και μόλις έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή, Καλοκαίρι Παρέα

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Επισημοποίησαν τον χωρισμό τους – Υπέγραψαν το διαζύγιο

Tabloid 16.07.2025
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης λίγους μήνες μετά την είδηση για τον χωρισμό τους είναι και επίσημα διαζευγμένοι

Σοκάρει η Μαρία Αντωνά: «Ήμουν σε μικρή ηλικία και είχα φοβηθεί πάρα πολύ!»

Tabloid 16.07.2025
Η αποκάλυψη που αιφνιδίασε την Κατερίνα Καραβάτου

H Τζέσικα Μπίελ έγινε viral για το λευκό φόρεμα στη σειρά The Better Sister

Tabloid 16.07.2025
Το βίντεο για το πώς απέκτησε το σώμα αυτό συγκέντρωσε 3,3 εκατ. views

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη κάτω από το ντους και τα σχόλια που την αποθεώνουν

Tabloid 16.07.2025
«Αυτό το αίσθημα του καλοκαιριού» έγραψε η ίδια η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησης

Τι απέγιναν οι πρωταγωνιστές του Clueless;

Celebrity Stories 16.07.2025
Μόδα και slang που επηρέασαν γενιές και ηθοποιοί που έγραψαν τη δική τους ποπ ιστορία

Χώρισαν αλλά κάνουν μαζί ... Halloween: Η πιο περίεργη σχέση του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.07.2025
Από το Μπαλί στον χωρισμό – Τι πραγματικά συνέβη;

Νίκος Συρίγος για υπόθεση Φιλιππίδη: «Για τα ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόµατα …»

Tabloid Χτες
«Μα πάνω από όλα για αυτά τα κορίτσια που κοίταξαν στα μάτια το κακό και δεν λύγισαν»