E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλαμαριά: Δύο φορές πυροβόλησε ο 38χρονος την πρώην σύζυγό του – Θαvατηφόρα η βολή στο στέρνο

Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 42χρονης – Ο δράστης αυτοπυρoβολήθηκε στο κεφάλι

Δημοσίευση 13/9/2023 | 14:51

Καλαμαριά: Δύο φορές πυροβόλησε ο 38χρονος την πρώην σύζυγό του – Θαvατηφόρα η βολή στο στέρνο

Δύο πυροβολισμούς δέχθηκε από η 42χρονη που σκoτώθηκε από τον αυτoχειρα πρώην σύζυγο της με κυνηγητική καραμπίνα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 42χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 42χρονη δέχθηκε μία σφαίρα στον αριστερό ώμο και μια δεύτερη στο στέρνο, η οποία ήταν και η θανατηφόρα.

Ο 38χρονος πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του στον διάδρομο της πολυκατοικίας, στον 6ο όροφο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους ανατέθηκε προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση, στους γονείς της 42χρονης. Στο πλευρό των ανηλίκων βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.

Αύριο οι κηδείες του πρώην ζευγαριού

Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να γραφτεί αύριο στη Θεσσαλονίκη με τις κηδείες της 42χρονης που δολοφoνήθηκε, το πρωί της Τρίτης, από τον πρώην σύζυγό της, στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη και του 38χρονου αστυνομικού που, αφού σκoτωσε τη μητέρα των παιδιών του, έστρεψε την κάνη του κυνεγητικου όπλου στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεiα της 42χρονης αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στην περιοχή του Ωραιόκαστρου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εντός της ημέρας θα κηδευτεί και ο 38χρονος.

Η δολοφνία που «πάγωσε» το πανελλήνιο έγινε το πρωί της Τρίτης, περίπου στις 8.15, έξω από το διαμέρισμα του 6ου ορόφου που έμενε η γυναίκα με τα δυο παιδιά τους, στην οδό Κομνηνών, στην Καλαμαριά. Ο δράστης περίμενε να φύγουν τα δύο παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια έφτασε έως τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας. Μόλις η 42χρονη άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον πρώην σύζυγό της με την καραμπίνα στα χέρια, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα την πυροβόλησε και ύστερα έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο κεφάλι. Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ ο θάνατoς της εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος.

Από την πρώτη στιγμή στο σχολείο των δύο αγοριών, 12 και 14 ετών, έσπευσαν παιδοψυχολόγοι της ΕΛΑΣ για να στηρίξουν τους ανήλικους που, από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν με τραγικό τρόπο τους δύο γονείς τους.

Όπως έγινε γνωστό, με προφορική εντολή εισαγγελέα τα δύο αγόρια βρίσκονται στους γονείς της μητέρας τους, προς το παρόν, αλλά στη συνέχεια μετά από εκθέσεις κοινωνιολόγων το Δικαστήριο θα αποφανθεί ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Χρήστος Πολίτης, ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»

Ελλάδα 09.01.2026
Από τη Λάμψη και τον ρόλο του Γιάγκου Δράκου μέχρι το Απλό Θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο

Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Αρδα και Έβρο

Ελλάδα Χτες
Σε αυξημένη επιφυλακή καλεί κατοίκους, αγρότες και επαγγελματίες ο Δήμος Ορεστιάδας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ώρες

Μινεάπολη: Το FBI ανέλαβε την έρευνα για την δολοφονία της 37χρονης Ρενέ από τον πράκτορα της ICE

Ελλάδα Χτες
Δεδομένου ότι πλέον δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης, στους μάρτυρες και στα αποδεικτικά στοιχεία, το το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Μινεσότα δήλωσε ότι «απρόθυμα» αποσύρθηκε από την έρευνα

Εξέγερση κατά των μουλάδων στο Ιράν: Μεγάλες διαδηλώσεις ‑ Xωρίς Ίντερνετ η χώρα

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον 45 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των κινητοποιήσεων, λέει ΜΚΟ

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Θύμα bullying ισχυρίζεται ότι ήταν ο γιος της ‑ Το ξέσπασμα της μητέρας του

Ελλάδα Χτες
Η μητέρα του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του ισχυρίζεται πως ο γιος της είναι θύμα bullying

Οι ΗΠΑ ωθούν τους Αμερικανούς να τρώνε περισσότερο βούτυρο ‑ Ειδικός εξηγεί γιατί αυτό είναι λάθος

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με την Dr. Trisha Pasricha, το βούτυρο είναι μια κακή διατροφική επιλογή, καθώς αν εξετάσουμε τα επιστημονικά δεδομένα, επηρεάζει αρνητικά την καρδιά μας

Κυνήγι ρωσικού τάνκερ στη Μάγχη: Ποιο είναι το δεξαμενόπλοιο «Arcusat» και γιατί έπλεε με σημαία ευκαιρίας σαν «Tavian»

Κόσμος Χτες
Έχει μετονομαστεί σε «Tavian» και παρακολουθείτε από τις βρετανικές αρχές

Μερτς: Η Ευρώπη να αυξήσει το κόστος του πολέμου για την Ρωσία ‑ Τι είπε ο Ζελένσκι

Κόσμος Χτες
Έτοιμο για οριστικοποίηση το έγγραφο με τις αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία

Στον Πύργο του Αιφελ έφτασαν Γάλλοι αγρότες που διαμαρτύρονται για την Mercosur

Κόσμος Χτες
Είμαστε μεταξύ πικρίας και απελπισίας, είπε ο Στεφάν Πελετιέ, στέλεχος της συνδικαλιστικής οργάνωσης Coordination Rurale

Σάλος από βίντεο με διαλόγους για μίζες στο προεδρικό της Κύπρου

Κόσμος Χτες
Προϊόν λάσπης, απαντά η Λευκωσία

Αγρίνιο: Ανδρας εισέβαλλε στο γραφείο του δημάρχου, τον απείλησε και δάγκωσε υπάλληλο

Ελλάδα Χτες
Ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον άνδρα που εκτός από φραστικά του επιτέθηκε με μια ομπρέλα