E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»

«Πρέπει να πληρώσεις για ηλίθια πράγματα»

Δημοσίευση 12/9/2023 | 10:14

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»

Ο Σέρχιο Κόκε παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων στάθηκε στις δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες, ο Σέρχιο Κόκε έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της δικαστικής περιπέτειάς του. Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Μάιο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής το Άρη παραδέχτηκε ότι ήταν αρχηγός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή εξαετής φυλάκισης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ομολόγησε πως ήταν επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως μαριχουάνα, την οποία διοχέτευε σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την εν λόγω υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα με τις διωκτικές αρχές να κάνουν λόγο για εγκληματική οργάνωση με πολύ ισχυρές δομές, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Με αφορμή τις δικαστικές του περιπέτειες, ο Κόκε παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Canal Football Club» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Η ζωή είναι λίγο περίπλοκη… Περιμένω να επιστρέψω στη φυλακή μετά από δύο χρόνια εκεί… Πρέπει να πληρώσεις για ηλίθια πράγματα. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το συντομότερο δυνατό. Κατάγομαι από μια γειτονιά στη Μάλαγα όπου όλοι οι φίλοι μου είναι παιδικοί φίλοι. .. Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ βλέπετε! Όταν ακούς “διεθνής διακινητής” λες στον εαυτό σου “Τι στο διάολο έκανε;”

Στη Γαλλία, μπορείς να σκοτωθείς πολύ γρήγορα για αυτό. Εδώ μπορεί να σκοτωθείς κι εσύ, αλλά δεν φοβάμαι. Η φυλακή είναι ανοιχτή για ανθρώπους που κάνουν ηλίθια πράγματα.. Επιστρέφω στη φυλακή, δεν ξέρω για πόσο καιρό, αλλά έχω ποινή μέχρι το 2027».

Επιπλέον, ο Ισπανός μίλησε για το πώς βίωσε την κράτησή του στην πρώτη του θητεία στη φυλακή: «Γνώριζα τους πάντες, αλλά το να είσαι ποδοσφαιριστής δεν αλλάζει τίποτα. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι, ακόμη και άνθρωποι από τη Μασσαλία. Είδα πολλές φανέλες της Μαρσέιγ στη φυλακή».

Τέλος, είπε: «Ως ποδοσφαιριστής είσαι τυχερός όταν βγάζεις πολλά λεφτά. Εγώ έβγαζα περίπου 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Στις άλλες δουλειές τα έβγαζα σε δύο μήνες».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλλάζει «γραμμή» ο 21χρονος για τη μητροκτονία στη Λάρισα: Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Ελλάδα Χτες
Στον 21χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος του Ματίας Αλμέιδα

Αθλητικά Νέα Χτες
Μια ημέρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Αργεντινός τεχνικός με τον Μάριο Ηλιόπουλο επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης

Πανηγυρισμοί ΗΠΑ για τη «μεγαλύτερη συμφωνία αμυντικού εξοπλισμού στην ιστορία»

Κόσμος Χτες
Τι περιλαμβάνει το deal των 600 δισ. με τη Σαουδική Αραβία

Εκλογές στην Αλβανία: Τέταρτη θητεία Ράμα

Κόσμος Χτες
Σχηματίζει μόνος του κυβέρνηση

Επιστολή αποκάλυψε μυστική σήραγγα με τρένο των Ναζί που είναι γεμάτο χρυσάφι

Κόσμος Χτες
Μυστήρια επιστολή κάνει λόγο για ύπαρξη μυστικής σήραγγας στην οποία βρίσκεται τρένο των Ναζί, γεμάτο με χρυσάφι

Καιρός: Ανατροπή με την κακοκαιρία ‑ Έρχονται... 32άρια και σκόνη

Καιρός Χτες
Τι αναφέρει σε πρόβλεψή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Νομική ‑ Επτά συλλήψεις για την επίθεση και τον τραυματισμό φοιτητή

Ελλάδα Χτες
Επτά συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για την αιματηρή επίθεση στη Νομική