E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Νένα Μεντή αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Ταλαιπωρούμαστε καιρό με την λευχαιμία του άντρα μου»

«Από την μεταμόσχευση είναι 17 μήνες» αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, η Νένα Μεντή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/9/2023 | 20:13

Η Νένα Μεντή αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Ταλαιπωρούμαστε καιρό με την λευχαιμία του άντρα μου»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Νένα Μεντή, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια παραδέχθηκε τον λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να σταματήσει ξαφνικά από το θέατρο. Την ασθένεια που ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό τον αγαπημένο της σύντροφο.

Ειδικότερα, η Νένα Μεντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυο χρόνια έχουμε να τα πούμε γιατί είχα θέμα, σοβαρό που πάει καλά. Δύσκολα ήταν και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει απολύτως. Αυτό ήταν και το θέμα που με ανάγκασε να φύγω από την παράσταση που έπαιζα και να μην είμαι πουθενά. Εννοώ και κάποιες άλλες προτάσεις που είχα, ειδικά για τηλεόραση, πάρα πολύ γιατί νομίζουμε οι άνθρωποι ότι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα».

«Δεν είναι όμως όλα μέσα στο πρόγραμμα. Υπάρχουν προτεραιότητες και προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος. Ακόμα και αν δεν είχα να φάω, που είχα ευτυχώς, δεν θα δούλευα. Δεν υπήρχε περίπτωση. Για τον άντρα μου; Δεν υπήρχε περίπτωση, και για άλλους πέντε – έξι ανθρώπους που είναι πολύ δικοί μου. Δεν ξαναγίνεται αυτό, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται. Κι αυτό το ξέρω γιατί έχω χάσει τον πρώτο μου άντρα πολύ νεαρό».

«Ταλαιπωρούμαστε πολύ καιρό. Από την μεταμόσχευση είναι 17 μήνες. .Είναι πολύ καλύτερα ευτυχώς τα πράγματα. Ήμασταν στο Ρίο γιατί εκεί έστειλαν από την Αθήνα, από το αιματολογικό του Γεννηματάς που τον παρακολουθούσαν πριν εξελιχθεί στο σοβαρό, την λευχαιμία δηλαδή. Έστειλαν τον Σταύρο στο Ρίο που θα έβρισκε και πιο εύκολα μόσχευμα, βρήκαμε δότη σε είκοσι μέρες, καθώς και πολύ καλούς γιατρούς. Θέλω να πω κάτι που είναι πολύ σπουδαίο για μένα, το χρωστώ ιδιαίτερα σε δυο νοσοκόμες, ότι δίνουν – και έχει χάσει δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τη σημασία του – τα πάντα και κρατάνε με τα δόντια ένα σύστημα υγείας που καταρρέει. Ας μου πούνε ότι θέλουν, το έζησα, γιατί έχω μπει σε δέκα νοσοκομεία όλον αυτόν τον καιρό γιατί νοσηλεύτηκε και αλλού πέρα από το Ρίο» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Νένα Μεντή στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Τούνη: Δεν έχει συνειδητοποιήσει τη νίκη της, είναι σύμβολο ελπίδας

Tabloid 17.04.2026
Αυτή η δικαίωση δεν ήταν μόνο για την Ιωάννα, ήταν για όλους, είπε το μοντέλο για την απόφαση στην υπόθεση rεvenge porν

Βάνα Μπάρμπα: «Εξέθεσα την κόρη μου σε μικρή ηλικία, ήταν μεγάλο λάθος – Πρέπει να τη ρωτήσω πριν μιλήσω για εκείνη»

Tabloid 17.04.2026
«Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα την είχα προστατέψει», πρόσθεσε η ηθοποιός

Christina Applegate: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Tabloid 17.04.2026
Η μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Τέξας: Πρώην πορνοστάρ άλλαξε καριέρα και έγινε δικηγόρος ‑ Η απίστευτη ιστορία της

Social 17.04.2026
Η Ασια Καρέρα επέλεξε τη νομική κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της

Viral στιγμή: Τσάκωσε τον σύζυγό της με την ερωμένη στο σινεμά ‑ Την «πλήρωσαν» τα λουλούδια

Παράξενα 17.04.2026
Επικά τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου για το βίντεο που ξεπέρασε το 1,7 εκατ. προβολές

Μέγκαν Μαρκλ: «Εδώ και 10 χρόνια, κάθε μέρα, δέχομαι εκφοβισμό»

Tabloid 17.04.2026
Νέα καρφιά προς τη βασιλική οικογένεια

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον Γιώργο Μυλωνάκη μέσα από το νοσοκομείο

Tabloid 17.04.2026
Δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της

Μετά τη μάχη με το Σύνδρομο Ακαμπτου Σώματος, η Céline Dion ετοιμάζει δυναμικό comeback

Tabloid 17.04.2026
Eπιστρέφει στη σκηνή και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα

Ο Lamar Odom παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε την Khloé Kardashian για τη φήμη και δείχνει πόσο λίγος είναι

Tabloid 17.04.2026
Υποτιμά την Khloé Kardashian και ξεχνά γιατί έγινε γνωστός

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι ταλαντούχα, έπρεπε να παίζω στην τηλεόραση»

Tabloid Χτες
«Έχω θυσιάσει πάρα πολλά και πήρα λιγότερα», τόνισε η ηθοποιός

«Σπάει» τη σιωπή της η Βικτόρια Μπέκαμ για τη ρήξη με τον Μπρούκλιν ‑ Τα πρώτα δημόσια λόγια

Tabloid Χτες
Η Βικτώρια Μπέκαμ σε μία εξομολόγηση ψυχής, εν μέσω της διαμάχης με τον πρωτότοκο γιο της, Μπρούκλιν