E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλης Μπισμπίκης: «Και θα πιω και θα χορέψω και ό,τι γουστάρω θα κάνω»

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει»

Δημοσίευση 11/9/2023 | 09:42

Βασίλης Μπισμπίκης: «Και θα πιω και θα χορέψω και ό,τι γουστάρω θα κάνω»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης απασχολεί αρκετά συχνά την επικαιρότητα, τόσο για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, όσο και για τα ζεϊμπέκικα που έχει χορέψει και τα φιλιά που έχει ανταλλάξει δημόσια κατά καιρούς με την τραγουδίστρια.

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν μάλιστα, ο ηθοποιός μονοπωλεί το ενδιαφέρον και ως το νέο πρόσωπο που «εισβάλλει» στον «Σασμό», με έναν ρόλο που θα φέρει πολλές ανατροπές στη σειρά.

Για τα παραπάνω μίλησε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του «Happy Day».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αγάπη του για το νησί της Κρήτης, ενώ μοιράστηκε και τη σκέψη να ζήσει μόνιμα εκεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» ανέφερε αρχικά.

«Η αγάπη μου προέκυψε από το σίριαλ "Η λέξη που δεν λες". Έμεινα εκεί 7 μήνες σε ένα χωριό. Εκεί αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, οπότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Με γειώνει και βρίσκω τη ψυχή μου. Το σκέφτομαι να μείνω εκεί. Ψάχνω καιρό οικόπεδο. Δεν το έχω βρει ακόμα και ελπίζω να το βρω όπως θέλω» εξήγησε.

Όσον αφορά το πώς ο ίδιος βιώνει την αναγνωρισιμότητα, είπε: «Σιγά σιγά ψήνομαι από ό,τι έχετε καταλάβει. Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω. Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω».

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz Χτες
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid Χτες
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories Χτες
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Προχτές
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας