E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξερράγη η Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν χωράει το μυαλό μας αυτή την κτηνωδία»

«Δεν το χωράει το μυαλό μας», φώναξε η Κατερίνα Παναγοπούλου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/9/2023 | 12:50

Εξερράγη η Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν χωράει το μυαλό μας αυτή την κτηνωδία»

Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA βρέθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής, με τις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel και την κηδεία του άτυχου Αντώνη να μονοπωλούν τη ροή των θεμάτων.

Μάλιστα, με αφορμή τα νέα δεδομένα που έρχονται στο φως για τη δολοφονία του Αντώνη από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του Μεγάλου Καναλιού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή και την προσωπική της θλίψη για όλα όσα σημειώθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα, όταν συνδέθηκε με την αίθουσα σύνταξης και την ρεπόρτερ Κατερίνα Νώντα, η Κατερίνα Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μας έχει αρρωστήσει όλους αυτό το θέμα, αυτή η δολοφονία. Θα μείνουμε εδώ, ραγίζει την καρδιά μας και δεν χωράει το μυαλό αυτή την κτηνωδία. Έχουμε δει τόσες φορές τα βίντεο και αυτά τα πλάνα αλλά δεν το χωράει το μυαλό μας. Αυτή η κτηνωδία, ξαναλέω, πως συνέβη. Η κτηνώδης συμπεριφορά των ανθρώπων που δολοφόνησαν τον Αντώνη».

«Από την έρευνα προκύπτει και ένα σοκαριστικό και βεβαίως εξοργιστικό στοιχείο που δείχνει την κτηνώδη, επιμένω στη λέξη και την επαναλαμβάνω συνειδητά, αδιαφορία των δολοφόνων αλλά και του πληρώματος του πλοίου που είδε την δολοφονία. Έμεινε έξι λεπτά στο νερό! Δεν το χωράει το μυαλό μας, ότι βλέπεις έναν άνθρωπο να πνίγεται μπροστά σου και αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Είναι αδιανόητο! Είναι αδιανόητο! Δεν το χωράει το μυαλό μας! Αυτοί οι άνθρωποι τι είχαν στο κεφάλι τους εκείνη την ώρα και ποια τιμωρία είναι αρκετή;».

«Και όταν ξέρεις ότι από τους στροβιλισμούς, που δημιουργούνται εκείνη την ώρα, πραγματικά ο άνθρωπος θα πνιγόταν. Και είδαμε που γυρίζει την πλάτη και φεύγει. Και ακούσαμε την γυναίκα, που πήγε στην κηδεία, να λέω πως άκουσε το «φεύγουμε, σαν να είχε πέσει ο καφές του μέσα στη θάλασσα». Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτή η κτηνωδία και επιμένω στη λέξη» συμπλήρωσε, σε αυστηρό τόνο, η Κατερίνα Παναγοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Παρασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος στο θρίλερ: Ελεύθερη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτλεσον στο Ιράκ

Κόσμος Χτες
Η Κίτλεσον είναι Αμερικανίδα δημοσιογράφος με έδρα της Ρώμη

Τhe Sun: Φιάσκο με το Dragon που έστειλε η Βρετανία στην Κύπρο ‑Αποσύρεται λόγω τεχνικού προβλήματος

Κόσμος Χτες
Η Βρετανία είχε δεχθεί επικρίσεις για την αργή ανάπτυξή του στη Μεγαλόνησο - Έφτασε στην Κύπρο μετά από τρεις και πλέον εβδομάδες από το χτύπημα στο Ακρωτήρι

Πέθανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Αθλητικά Νέα Χτες
«Έφυγε» σε ηλικία 80 ετών ο Ρουμάνος προπονητής

Εφιαλτική προσομοίωση: Τι θα συμβεί στα πρώτα 30 λεπτά αν οι ΗΠΑ κηρύξουν πυρηνικό πόλεμο

Κόσμος Χτες
Μία μελέτη του 2019, εκτίμησε ότι 34,1 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν και 57,4 εκατομμύρια θα τραυματίζονταν τις πρώτες ώρες ενός πυρηνικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας

Το FBI προειδοποιεί: Μην εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές στα κινητά σας

Tech + Science Χτες
Η Κίνα πρώτη στη λίστα των επικίνδυνων εφαρμογών

Βόλος: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν 54χρονο για ζημιά σε υδρορροή ύψους 150 ευρώ

Ελλάδα Χτες
O 50χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Ιράν: Το καθεστώς σχηματίζει «ανθρώπινες αλυσίδες» σε γέφυρες ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Πολίτες κάθε ηλικίας, κρατώντας σημαίες και απλώνοντας ένα τεράστιο εθνικό σύμβολο κατά μήκος του οδοστρώματος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την προστασία των κρίσιμων υποδομών της χώρας

Fuel Pass 2026: Ποιοι θα πληρωθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα και ποιοι όχι

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ΑΦΜ – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία

Ασχημα νέα για Λουτσέσκου: Πολλαπλά εγκεφαλικά και πνευμονική θρομβοεμβολή

Αθλητικά Νέα Χτες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου που έρχονται από τη Ρουμανία – Τα δυσάρεστα που «έδειξε» η αξονική στην οποία υποβλήθηκε.

Tι αλλάζει στα ταξίδια από και προς την Ευρώπη από τις 10 Απριλίου

Κόσμος Χτες
Το νέο Σύστημα Εισόδου/Εξόδου (EES) θα τεθεί πλήρως σε λειτουργία από τις 10 Απριλίου 2026

Artemis II: Η πρώτη φωτογραφία της Γης από την αθέατη πλευρά του φεγγαριού

Tech + Science Χτες
Το πλήρωμα του Artemis II έγραψε ιστορία φτάνοντας μακρύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο