E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τεντόγλου: «Παλεύω με τον καρκίνο, μου έδωσε άλλα 10 χρόνια ζωής με το χρυσό στη Βουδαπέστη», λέει ο παππούς του

«Να πετάς μακριά, αλλά τα πόδια σου να είναι στη γη»

Δημοσίευση 8/9/2023 | 08:43

Τεντόγλου: «Παλεύω με τον καρκίνο, μου έδωσε άλλα 10 χρόνια ζωής με το χρυσό στη Βουδαπέστη», λέει ο παππούς του

Ο παππούς του Μίλτου Τεντόγλου -από τον οποίο πήρε και το όνομά του ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους - έγινε άθελά του... πρωταγωνιστής μετά την μεγάλη επιτυχία του εγγονού του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στην Βουδαπέστη πριν μερικές εβδομάδες.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο της αποστολής της Ελλάδας, μετά την απίστευτη νίκη του στον τελικό του άλματος εις μήκος, ο Τεντόγλου προσπέρασε (σε βαθμό να παρεξηγηθεί άθελά του) τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο για να χαιρετήσει τον παππού του.

«Πρώτα τον παππού», είπε ο 25χρονος πρωταθλητής και έτρεξε να αγκαλιάσει τον παππού του ο οποίος δεν κρατιόταν να έτρεχε προς το μέρος του. «Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα να του δώσω τη χαρά να τον χαιρετήσω πρώτο και αυτό έκανα» είπε ο Τεντόγλου μετά την παρεξήγηση που προέκυψε μετά τον τελικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Ο παππούς Μίλτος μίλησε στο «ΦΩΣ» για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει και δεν του επιτρέπουν να ακολουθεί τον εγγονό του στις αποστολές σε όλο τον κόσμο. Η παρουσία του στην Βουδαπέστη είχε ξεχωριστή σημασία και προσπάθησε πολύ τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του για να γίνει πραγματικότητα.

«Ο Γιώργος ο γιος μου με πήγε ξάπλα με το αμάξι στην Βουδαπέστη. Επί 12 ώρες ταξιδεύαμε, είναι πάνω από 1.000 χιλιόμετρα. Πήρα χάπια για τον πόνο για να μπορέσω να δω τον αγώνα και να τον χαρώ με την καρδιά μου», λέει αρχικά και προσθέτε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω καρκίνο και παλεύω με αυτό που έχω. Ήρθε και με βρήκε αυτό και θα το νικήσω».

Όπως λέει μάλιστα, «από το πρώτο ταξίδι που είχα κάνει για να τον δω να αγωνίζεται στην Κολομβία του είχα δώσει μια συμβουλή ''να πετάς μακριά, αλλά τα πόδια σου να είναι στη γη''. Αυτό κάνει σίγουρα. Δεν ξέρω αν μέτρησε η συμβουλή μου, αλλά είναι ένα ταπεινό παιδί.

Τώρα στη Βουδαπέστη του είπα ''παλικάρι μου με δυσκόλεψες στον προκριματικό'' και μου είπε ''συγγνώμη παππού, δεν το ήθελα''. Του είπα ότι με τη νίκη του μου έδωσε άλλα 10 χρόνια ζωής. Και μου είπε ότι θα το πάρει και στους Ολυμπιακούς για να μου δώσει άλλα 10 χρόνια!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ελλάδα σ` αγαπώ» ‑ Η αποθεωτική ανάρτηση του Σέρβου τενίστα

Tabloid 05.11.2025
Δεν κρύβει την αγάπη του για την Ελλάδα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coca‑Cola δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη

Social 05.11.2025
Μήπως οι νοσταλγικές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca-Cola ανήκουν πια στο παρελθόν;

Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για το επετειακό επεισόδιο του «Παρά Πέντε»

Tabloid 05.11.2025
«Θα δείτε πράγματα που θέλαμε να πούμε και δεν είπαμε»

Νίκος Καρβέλας για Αννα Βίσση: «Μείναμε άφραγκοι, χωρίσαμε, μαλώσαμε»

Tabloid 05.11.2025
Η γνωριμία, ο έρωτας και ο επεισοδιακός χωρισμός

Μουτίδου: Η ανάρτησή της μετά τον σάλο με τον Γκλέτσο στο Real View – «Αθώες ψυχές παιδιών»

Tabloid 05.11.2025
Eκανε μια αιχμηρή ανάρτηση – σπόντα για τον καλεσμένο τους