E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποιο κατοικίδιο ταιριάζει στο κάθε ζώδιο; Βρες το ιδανικό για σένα

Σκύλος ή ιγκουάνα; Δες τι λένε τα άστρα!

AstroGirl Δημοσίευση 8/9/2023 | 00:35

Ποιο κατοικίδιο ταιριάζει στο κάθε ζώδιο; Βρες το ιδανικό για σένα
Unsplash

Τα κατοικίδια έχουν προσωπικότητες όπως και οι άνθρωποι, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής, στον χώρο διαβίωσης και στις συμπεριφορές σας.

Δείτε ποιο κατοικίδιο αντιστοιχεί σε κάθε ζώδιο και μπείτε σε σκέψεις πριν καταλήξετε στο κατοικίδιο που θα υιοθετήσετε.

ΚΡΙΟΣ

Είναι τα σκυλιά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ή είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος φίλος του Κριού; Ένα από τα μόνα κατοικίδια που θα ταίριαζε με τον γρήγορο και δραστήριο τρόπο ζωής του Κριού θα ήταν ένας σκύλος! Ως ζώδιο της φωτιάς με γρήγορο ρυθμό που είναι πάντα εν κινήσει, ο Κριός χρειάζεται ένα σκυλί που όχι μόνο συμβαδίζει μαζί του, αλλά το αναγκάζει να επιταχύνει!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο γλυκός Ταύρος θα χρειαστεί ένα ευγενικό, αλλά αξιολάτρευτο κατοικίδιο που θα μπορούσε να ασχολείται μαζί του όλη μέρα, οπότε ένα κουνέλι θα ταιριάξει απόλυτα στην ήρεμη αλλά ...παιχνιδιάρικη προσωπικότητά του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι θέλουν να μιλάνε όλη την ώρα, οπότε ένας ομιλητικός παπαγάλος είναι ότι χρειάζονται. Θα μπορούσαν ακόμη και να το διδάξουν να κάνει κόλπα ή να επαναλαμβάνει ορισμένες φράσεις, καθώς τα πουλιά αυτά είναι απίστευτα έξυπνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καβούρια του γλυκού νερού και του αλμυρού νερού είναι γνωστό ότι είναι πολύπλοκα, ευαίσθητα πλάσματα, κάτι με το οποίο μπορεί να σχετίζεται ο Καρκίνος. Αν και αυτά τα ζώα δεν είναι αρχικά φιλικά, ο Καρκίνος μπορεί να απολαμβάνει να χτίζει έναν βαθύ δεσμό με τα αυτά.

ΛΕΩΝ

Μια γάτα μπορεί να προσφέρει όλη τη στοργή, την ψυχαγωγία και την τρέλα που ο Λέων θα θέλει να έχει σε ένα κατοικίδιο. Επιπλέον, οι γάτες είναι σίγουρα ντίβες που δεν μπορούν να μπουν στον κόπο να έρθουν όταν τις καλούν, κάτι που είναι ένα συναίσθημα που ο Λέων όχι μόνο καταλαβαίνει, αλλά και το σέβεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κανένα άλλο ζώδιο δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος γονιός για κατοικίδιο ψάρι, εκτός από τον Παρθένο! Δεδομένου ότι ο Παρθένος έχει εκπληκτική προσοχή στη λεπτομέρεια και προσπαθεί για την τελειότητα, εξασφαλίζεται η καλύτερη διαβίωση του ψαριού και το καθαρότερο περιβάλλον!

ΖΥΓΟΣ

Οι λαμπεροί Ζυγοί θα λατρέψουν να έχουν ένα κατοικίδιο που τους κάνει να φαίνονται ...στιλάτοι, έτσι μια μικρή (και πιθανότατα επώνυμη) ράτσα σκυλιών θα είναι το καλύτερο ταίρι του Ζυγού. Ένα κανίς, μαλτέζ ή πομεράνιαν θα έχει όμορφη και καλή ζωή δίπλα στο Ζυγό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ερπετά και τα αμφίβια είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Σκορπιό, καθώς αυτά τα κατοικίδια είναι αβίαστα cool και ανεβάζουν την αδρεναλίνη, κάτι που ο μυστηριώδης Σκορπιός επιδιώκει συνεχώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα κατάλληλο κατοικίδιο για αυτό το ζώδιο της φωτιάς δε θα ήταν άλλο από ένα άλογο! Τα άλογα δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και δυνατά και ανεξάρτητα, όπως οι Τοξότες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας δύσκολος στον χειρισμό, αλλά ευαίσθητος σκαντζόχοιρος είναι το κατοικίδιο που χρειάζεται ο Αιγόκερως γιατί του μοιάζει. Από μέσα απαλός κι από έξω γεμάτος με αγκάθια ...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι το ζώδιο που έλκονται από έντομα, ασπόνδυλα και αραχνοειδή. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα έβρισκε ένα «περίεργο» ζώο αξιολάτρευτο, ακόμα κι αν φρικάρει όλους τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ως λάτρης των ζώων, ο Ιχθύς μπορεί να δυσκολευτεί να επιλέξει ένα κατοικίδιο! Στο τέλος όμως θα πρέπει να καταλήξει στο ινδικό χοιρίδιο. Τα ινδικά χοιρίδια είναι γνωστό ότι είναι υπέροχα -φιλικά προς τους αρχάριους- κατοικίδια που έχουν υπέροχη προσωπικότητα!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σπίτι 27.04.2024
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!

Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου

Body+Mind 27.04.2024
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου

Tελικά κάθε πότε πρέπει να κόβουμε τα μαλλιά μας;

Body+Mind 27.04.2024
Εξαρτάται από κάποιους παράγοντες

Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση

Body+Mind 27.04.2024
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind Χτες
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets Χτες
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink Χτες
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style Χτες
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα Χτες
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Προχτές
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Προχτές
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!