E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

SEO Vibes on Tour – Αθήνα

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Δημοσίευση 6/9/2023 | 16:31

SEO Vibes on Tour – Αθήνα

Αθήνα - 16.09.2023

Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, η ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης αποτελεί τη βάση της επιτυχίας. Ο όρος SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη της παρουσίας μιας εταιρείας στον κυβερνοχώρο, καθιστώντας την εύκολα αναγνωρίσιμη και προσβάσιμη σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ενώ η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση στον ευρύτερo χάρτη της ψηφιακής παρουσίας, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στον τομέα του SEO παραμένουν αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής εξέλιξης. Σε αυτό το πλαίσιο, η WhitePress®️, μια Διεθνής SEO και link building  πλατφόρμα με παρουσία σε 36 χώρες, προάγει την καινοτομία και την ανάπτυξη στον τομέα του SEO.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2023, η WhitePress®️ φιλοξενεί το SEO Vibes on Tour – Athens, ένα event αφιερωμένo στο SEO. Σε αυτό το event, θα ακούσετε συναρπαστικές ομιλίες από κορυφαίους ειδικούς, θα ανακαλύψετε νέες ιδέες και φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε με επαγγελματίες του χώρου.

Το SEO Vibes on Tour είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη σε όλους τους λάτρεις του SEO και όχι μόνο. Η αρχική ιδέα αυτής της εκδήλωσης είναι να φέρει τους ειδικούς του SEO σε ένα ενωτικό περιβάλλον, προσφέροντάς τους μια χρυσή ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του κλάδου. Τα SEO Vibes on Tour events έχουν ήδη ξεκινήσει με επιτυχία, καλύπτοντας αρκετές μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων η Βουδαπέστη, η Μπαρτσελόνα, το Τελ Αβίβ, το Βουκουρέστι, το Μιλάνο και πολλές άλλες. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί μια στενή κοινότητα SEO σε κάθε χώρα όπου πραγματοποιείται το SEO Vibes on Tour event. Στη συνέχεια, το αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας είναι το διεθνές συνέδριο, το SEO Vibes Budapest Main Conference, όπου θα διεξαχθεί στις 4-5 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη.

Το SEO Vibes on Tour - Athens θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα 11:00 π.μ., μέσα στην καρδιά της Αθήνας, στο Impact Hub Athens, στη διεύθυνση Καραϊσκάκη 28, Αθήνα 105 54.

Στο πλαίσιο αυτής της σπουδαίας εκδήλωσης, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την παρουσία τριών εξαιρετικών ομιλητών, που θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα SEO.

Kyriakos Zenios - CEO of Salty Digital | SEO & CRO Expert | SEO instructor

Ο Κυριάκος Ζένιος είναι SEO & CRO Expert με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο Search Engine Optimization, έχοντας αρκετές δεκάδες επιτυχημένα projects στην καριέρα του. Λατρεύει το technical SEO και το να εντοπίζει "καλά κρυμμένα" προβλήματα στα websites, αξιολογώντας τα σε επίπεδο User Experience και CRO.

Eίναι CEO της Salty Digital, ένα εξειδικευμένο SEO Agency που επικεντρώνεται στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών SEO, ενώ ταυτόχρονα μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία του ως SEO Expert, διδάσκοντας στην Hellenic American Union την ενότητα του SEO για το digital marketing certificate.

Fay Masiala - Organic Growth Marketer at insurancemarket.gr

Η Φωτεινή Μασιάλα ειδικεύεται στο SEO με γνώμονα την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και πάθος για όλο το πεδίο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Έχει ιστορικό στην ανάπτυξη της διαδικτυακής παρουσίας και στην προώθηση της οργανικής επισκεψιμότητας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει βοηθήσει πολυάριθμους πελάτες να επιτύχουν στις προσπάθειες τους στον οργανικό κλάδο. Εφαρμόζει μια προσέγγιση βασισμένη στα δεδομένα, αξιοποιώντας αναλυτικά εργαλεία για τον εντοπισμό ευκαιριών και τη βελτιστοποίηση των ενεργειών στο οργανικό κανάλι. Επί του παρόντος, είναι βασικό μέλος της δυναμικής ομάδας του insurancemarket.gr, όπου ηγείται των πρωτοβουλιών οργανικής ανάπτυξης του brand.

Alex Galinos - Head Of SEO @hoppa, Co-Founder & Marketing Manager @Parents Hub

Ο Αλέξανδρος Γαληνός είναι ενας International SEO Expert και Content Marketing Strategist με ποικίλη εμπειρία στο SEO σε διάφορους κλάδους, όπως Online Gambling, Academic Studies, Parenting, Travel και Ground Transportation σε 15+ αγορές σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, είναι Head Of SEO στην hoppa, μια ιστοσελίδα/app σύγκρισης επίγειων μεταφορών. Είναι, επίσης, Co-Founder & Marketing Manager του Parents Hub, ενός ελληνικού portal για γονείς, το οποίο κατάφερε να αναπτύξει από 0-100.000+ monthly traffic σε λιγότερο από 12 μήνες από τότε που ξεκίνησε η λειτουργία του, με το 96% της επισκεψιμότητας να προέρχεται από το οργανικό κανάλι.

Επιπλέον, ένας από τους εξέχοντες ομιλητές που θα παραστεί στο μεγάλο μας συνέδριο στη Βουδαπέστη είναι ο Αλέξανδρος Γαληνός. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτό το σπουδαίο SEO Conference της WhitePress®️, μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Η WhitePress®️ προσφέρει μια αποκλειστική προσφορά σε όλους τους συμμετέχοντες. Με τον εκπτωτικό κωδικό ‘’LASTMINUTE’’ έχετε 20% έκπτωση για την αγορά του εισιτηρίου σας. Αυτή η ευκαιρία επιτρέπει στους προνοητικούς συμμετέχοντες να αποκτήσουν πρόσβαση στο event με ειδική τιμή, εξασφαλίζοντας τη θέση τους σε αυτή την μοναδική εμπειρία.

Αγοράστε το εισιτήριό σας τώρα για να εξασφαλίσετε μια θέση στο SEO Vibes on Tour - Athens! Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό σας προτείνουμε να αγοράσετε το εισιτήριό σας νωρίς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας .

Για να είστε πάντα ενήμεροι για τα τελευταία νέα του SEO Vibes on Tour, μην διστάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ή να μας ακολουθήσετε στα social media Facebook και LinkedIn.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σπίτι 27.04.2024
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!

Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου

Body+Mind 27.04.2024
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου

Tελικά κάθε πότε πρέπει να κόβουμε τα μαλλιά μας;

Body+Mind 27.04.2024
Εξαρτάται από κάποιους παράγοντες

Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση

Body+Mind 27.04.2024
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind Χτες
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets Χτες
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink Χτες
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style Χτες
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα Χτες
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Προχτές
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Προχτές
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!