E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Ζευγάρι Βρετανών αρνείται συστηματικά να πληρώσει σε ταβέρνες

Μπήκαν στη μαύρη λίστα των ιδιοκτητών εστιατορίων

Δημοσίευση 5/9/2023 | 13:32

Κρήτη: Ζευγάρι Βρετανών αρνείται συστηματικά να πληρώσει σε ταβέρνες
@facebook.com

Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών, που κάνουν διακοπές στην Κρήτη, φαίνεται πως έχουν βρει το κόλπο για να μην πληρώνουν τον λογαριασμό σε ταβέρνες: αφού φάνε, διαμαρτύρονται και φεύγουν.

Όμως, το γεγονός ότι οι δυο Βρετανοί τουρίστες το έχουν κάνει σε τουλάχιστον τρεις επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή τους έβαλε στο «στόχαστρο» και ο εργαζόμενος σε μία από τις ταβέρνες ανάρτησε φωτογραφία τους στο Facebook, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι Βρετανοί τουρίστες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, αφού απολαύσουν όσα τους σερβίρουν, διαμαρτύρονται εντόνως για την ποιότητα του γεύματος και των υπηρεσιών και αρνούνται να πληρώσουν. Αυτό φέρεται να έχει συμβεί σε τουλάχιστον τρεις ταβέρνες στο Κουτουλουφάρι.

«Προσοχή σε αυτό το ζευγάρι. Αφού τελειώσουν το γεύμα τους, αρνούνται να πληρώσουν. Είμαστε το τρίτο εστιατόριο μέχρι τώρα που έχουν εφαρμόσει αυτή την τακτική», έγραψε σε ομάδα στο Facebook ο υπάλληλος της τρίτης ταβέρνας στην οποία εφάρμοσαν το «κόλπο» οι δύο Βρετανοί τουρίστες και δημοσίευσε φωτογραφία τους.

Κάτω από την ανάρτησή του υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια, πολλά από Βρετανούς που επισημαίνουν ότι τους ντροπιάζουν τέτοιες συμπεριφορές. «Τέτοιοι άνθρωποι βγάζουν το κακό όνομα στους Άγγλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα σχόλια.

«Πρώτη φορά, όσα χρόνια ζω εδώ, ακούω να το κάνουν αυτό Βρετανοί. Έχει ξανασυμβεί, αλλά ήταν Ρώσοι ή Ισραηλινοί», δήλωσε στην Daily Mail o Μαρκ Φλιν, που ζει στην Κρήτη τα τελευταία 16 χρόνια. «Προφανώς άρχισαν να παραπονιούνται σε κάθε μέρος για το σέρβις και το γεύμα, παρότι είχαν φάει και πιει τα πάντα. Για τα εστιατόρια πάντα πιο εύκολο να αφήνουν τέτοιους ανθρώπους να φύγουν και να το ξεχάσουν. Αλλά σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι το παρατράβηξαν και δοκίμασαν επανειλημμένα το ίδιο κόλπο σε τουλάχιστον τρία μέρη», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 47χρονου στο Ζωγράφου ‑ Νεκρός εντοπίστηκε στο Γουδή

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο 47χρονος είχε χαθεί από τις 14 Ιουνίου χωρίς κανένα ίχνος

Ο Φουρνιέ τήρησε την υπόσχεσή του: Έβαψε κόκκινα τα γένια του μετά την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Γάλλος σταρ είχε συμφωνήσει με τον κουρέα του ότι, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτούσε την Euroleague, θα του έδινε ελεύθερο χέρι να κάνει ό,τι ήθελε στα γένια του

ΑΑΔΕ: Νέα Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Υπηρεσιών και Συστημάτων – Από πότε τίθεται σε λειτουργία

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Με τη νέα οργανωτική δομή, η ΑΑΔΕ αποκτά ενιαίο κέντρο τεχνολογικής ανάπτυξης και ψηφιακής διακυβέρνησης

Κατάρ: Έκρηξη σε εγκατάσταση φυσικού αερίου ‑ 13 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η έκρηξη στο Ρας Λάφαν, την κύρια μονάδα επεξεργασίας υγροποιημένου φυσικού αερίου του Κατάρ, προκλήθηκε από «τεχνικό ατύχημα».

Τραγωδία στη Γαλλία: Δύο παιδιά πέθαναν από τον καύσωνα μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας τους ενώ εκείνη ψώνιζε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο ακριβής λόγος θανάτου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, αλλά η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για καρδιακή ανακοπή

Προκαλεί η σύζυγος του δολοφόνου της Σταυρούλας: Ήταν παράξενη γυναίκα, να κάνει σχέση αυτός με αυτή;

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Είμαι σίγουρη και βέβαιη, ο άνδρας μου είναι αθώος, το υποστηρίζω μέχρι θανάτου, είπε η σύζυγος του καθ` ομολογία δολοφόνου της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά, προσθέτοντας ωστόσο: «Αν είναι αυτός, τότε ναι, να πληρώσει»

Διανομέας της Amazon έβγαλε εκατομμύρια γράφοντας εργασίες και δίνοντας εξετάσεις για φοιτητές

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι βοηθούσε φοιτητές σε εργασίες και εξετάσεις, αποκομίζοντας παράνομα εκατομμύρια δολάρια

Γαλλία: Από τη ζέστη πηδούν στον Σηκουάνα

Κόσμος 22.06.2026
Τρεις νεκροί στη Γαλλία, θερμοκρασίες άνω των 42 βαθμών σαρώνουν την Ευρώπη

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το ένταλμα σύλληψης

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Αβραμόπουλος για το ένταλμα σύλληψης των Βέλγων: Απολύτως αβάσιμο ζήτημα, δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας, ζητώ πλήρη δικαστική έρευνα

Πάτρα: Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε 16χρονο με πατίνι και τον εγκατέλειψε

Ελλάδα 22.06.2026
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τη σύγκρουση – Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τον οδηγό