E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στην Αλόννησο: 37χρονος κατηγορείται πώς ασέλγησε σε 18χρονο ΑμεΑ μέσα σε μουσείο

Συνελήφθη μαζί με 53χρονη φίλη του - Τι υποστήριξε ο νεαρός στην κατάθεσή του

Δημοσίευση 2/9/2023 | 12:31

Σοκ στην Αλόννησο: 37χρονος κατηγορείται πώς ασέλγησε σε 18χρονο ΑμεΑ μέσα σε μουσείο

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 37χρονος από τη Θεσσαλονίκη που πήγε διακοπές με μια φίλη του στην Αλόννησο και ασέλγησε σε βάρος ενός 18χρονου. Ο νεαρός που εργάζεται στο μουσείο, το οποίο είναι ιδιωτικό έχει οριακή νοημοσύνη.

Σύμφωνα με τα gegonota.news, στις 30 Αυγούστου ένας 37χρονος από την Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη φίλη του, επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος. Ο νεαρός έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους . Η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο. Εκεί, ο επισκέπτης, που φέρεται να εργάζεται ως δάσκαλος παραδοσιακών χορών άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό». Το παιδί έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει». Ο 18χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αuνανισμός.

Καθ’ όλη την διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου. Ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη. Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του , όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία. Ο εντοπισμός των δυο τουριστών δεν άργησε και προχθές το βράδυ, ο 37χρονος με την φίλη του μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον ανακριτή και ζητήθηκε προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα. Κατάθεση στην αστυνομία και στον ανακριτή έχει δώσει και ο 18χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρουσίασε κανένα κενό στις δύο καταθέσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη

Τρεις Ιεράρχες 2026: Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Ελλάδα 17.01.2026
Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος στον εκκλησιασμό.

Απίστευτο περιστατικό στους Αγ. Αναργύρους: Ρομά έκλεψε οστά και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει

Ελλάδα 17.01.2026
Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων έχει αναλάβει την προανάκριση.

Ολλανδία: Πρόσφυγες βίαζαν και κακοποιούσαν φοιτητές επί χρόνια

Κόσμος 17.01.2026
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι η αστυνομία αδιαφόρησε

Μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου για το βίντεο με τα «γαλλικά», προανήγγειλε ο Ανεστίδης

Ελλάδα 17.01.2026
Με μηνύσεις ετοιμάζεται να απαντήσει ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης

Πιθανό ένα νέο black out στο FIR Αθηνών! Καμπανάκι κινδύνου από τον πρόεδρο των αεροελεγκτών

Ελλάδα 17.01.2026
Tο σύστημα είναι τόσο παλιό που δεν εγγυάται κάποιος τη λειτουργία του

Ψυχρή «εισβολή» από σήμερα – «Βουτιά» 8 βαθμών – Τα ύψη των χιονοπτώσεων

Καιρός 17.01.2026
Ραγδαία είναι η αλλαγή που θα παρουσιάσει από σήμερα, Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο καιρός.

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.