E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 56χρονος που χτύπησε με σφουγγαρίστρα την καρκινοπαθή σύζυγό του

«Το έχει κάνει εκατοντάδες φορές», απλά τώρα αποφάσισα να τον καταγγείλω»

Δημοσίευση 30/8/2023 | 14:13

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 56χρονος που χτύπησε με σφουγγαρίστρα την καρκινοπαθή σύζυγό του

Σε έξι μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 56χρονος άντρας που χτύπησε με σφουγγαρίστρα και εξύβρισε την καρκινοπαθή σύζυγό του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (23.8) μέσα στο σπίτι που ζει το ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη και μπροστά στο εγγόνι τους.

Όπως κατέθεσε η 57χρονη γυναίκα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγος της εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά απέναντι της, καθώς, στα 35 χρόνια που είναι παντρεμένοι, έχει πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού και λεκτικής βίας.

«Όλα έγιναν μπροστά στο παιδί. Μου πέταξε το σκουπόξυλο με τη σφουγγαρίστρα και στην αρχή δεν με πέτυχε για λίγα εκατοστά. Σοκαρίστηκα γιατί ήταν μπροστά το παιδί. Μετά πήρε ξανά το σκουπόξυλο, το πέταξε με δύναμη επάνω μου και με πέτυχε στο στήθος. Με έβρισε πάρα πολύ άσχημα, με έλεγε “που...α, γ...αι, θα κοιμάσαι στα παγκάκια, σε πόνεσε το κέρατο”, κ.α.», κατέθεσε η γυναίκα στο δικαστήριο.

«Το έχει κάνει εκατοντάδες φορές»

«Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, απλά τώρα αποφάσισα να τον καταγγείλω. Έχω καρκίνο στον πνεύμονα και δεν σεβάστηκε ούτε αυτό, ούτε και το παιδί. Το έχει κάνει εκατοντάδες φορές. Έχει εξωσυζυγική σχέση αλλά μένουμε μαζί γιατί δεν έχω που να πάω. Μόλις με χτύπησε με το σκουπόξυλο, με έπιασε από τον ώμο για να με πετάξει έξω από το σπίτι», σημείωσε.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι χτύπησε με το σκουπόξυλο τη σύζυγό του και υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε την σφουγγαρίστρα για να σκουπίσει τα νερά στο μπάνιο και την πέταξε στο σαλόνι, χωρίς να χτυπήσει τη γυναίκα. «Εκείνη ξεκίνησε να με βρίζει. Δεν την ακούμπησα», ισχυρίστηκε.

Ο άντρας κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για τις κατηγορίες της ελαφράς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης. Εκτός της ποινής φυλάκισης (με αναστολή), στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Απέλυσε τη βιβλιοθηκονόμο του Κογκρέσου – Κατακραυγή από τους Δημοκρατικούς

Κόσμος 09.05.2025
Η Κάρλα Χέιντεν ήταν η πρώτη γυναίκα και η πρώτη Αφροαμερικανίδα που ανέλαβε τη θέση

Ηράκλειο: Βγήκε «ξινή» η πλάκα σε υπάλληλο πλυντηρίου αυτοκινήτων ‑ Έκανε τον παλιατζή από τα μεγάφωνα περιπολικού και συνελήφθη

Ελλάδα 09.05.2025
Ο εργαζόμενος βιντεοσκόπησε τον εαυτό του τη στιγμή της ενέργειας και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο TikTok

Εργατικό ατύχημα στην αμερικάνικη Πρεσβεία: Ανδρας έπεσε σε φρεάτιο

Ελλάδα 09.05.2025
Ο τραυματίας παρελήφθη, ενώ είχε τις αισθήσεις του, από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη

Κύθνος: Νεκρός στο σκάφος του εντοπίστηκε ο 50χρονος ψαράς που αγνοούνταν από την Πέμπτη

Ελλάδα 09.05.2025
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμενικό Κύθνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Πειραιά για νεκροψία - νεκροτομή

Πάπας Λέων: Ο συμβολισμός του κόκκινου στα άμφια του νέου Ποντίφικα – Τι αποκαλύπτουν για την πολιτική του

Κόσμος 09.05.2025
O Πάπας Λέων και η εκλογή από τον Κονκλάβιο αποτέλεσαν σίγουρα έκπληξη

Καιρός: Ζέστη με σκόνη και τοπικές βροχές, υποχωρεί η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Καιρός 09.05.2025
Έως 32 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, η πρόγνωση της ΕΜΥ

Mε πολλαπλά εγκαύματα νοσηλεύεται η 15χρονη – Πώς προκλήθηκε η έκρηξη στο διαμέρισμα του Νέου Κόσμου

Ελλάδα 09.05.2025
Η ανήλικη βρισκόταν εντός του χώρου τη στιγμή της έκρηξης

Πανικός σε σχολικό λεωφορείο στη Ρόδο: Φωτιά ξέσπασε εν κινήσει με 80 μαθητές

Ελλάδα 09.05.2025
«Κατεβείτε έξω, θα εκραγεί το λεωφορείο», φώναζε ο οδηγός

Ο Νίκος Πλακιάς ανάρτησε Λουίς Ενρίκε: «Απάντησε στο ερώτημα πώς γίνεται να είναι όρθιος ένας γονιός που έχασε το παιδί του»

Ελλάδα 09.05.2025
Ο Νίκος Πλακιάς κοινοποίησε την συγκινητική συνέντευξη του Λουίς Ενρίκε, για την αδικοχαμένη κόρη του, Χάνα.

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τον Λευκό Πύργο ‑ Έκαναν γκράφιτι με κίτρινα γράμματα

Ελλάδα 09.05.2025
To γκράφιτι έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή