E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nαόμι Κάμπελ: Ποζάρει και κόβει την ανάσα στα 53 της

Η Ναόμι Κάμπελ έκανε μία σέξι φωτογράφιση για να διαφημίσει τη νέα της συλλογή για τον κολοσό PrettyLittleThing

Δημοσίευση 30/8/2023 | 13:17

Nαόμι Κάμπελ: Ποζάρει και κόβει την ανάσα στα 53 της

Το supermodel Ναόμι Κάμπελ έκανε μία σέξι φωτογράφιση για να διαφημίσει τη νέα της συλλογή για τον κολοσό PrettyLittleThing

Η Ναόμι Κάμπελ στα 53 της παραμένει ένα από τα κορυφαία σούπερ μόντελ στον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι αποδείχθηκε η καλύτερη διαφήμιση για τη δική της για την επερχόμενη συλλογή PrettyLittleThing.

Η σταρ της πασαρέλας φαινόταν εντυπωσιακή καθώς διαφήμιζε μια σειρά από ρούχα με την υπογραφή της, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε μεγέθη 6 έως 22. Μεταξύ άλλων εντυπωσίασε με ένα μπρονζέ ημιδιαφανές μίνι φόρεμα που τόνισε απίστευτη σιλουέτα της.

Σε μια άλλη εικόνα τόλμησε να ποζάρει χωρίς σουτιέν, προβάλλοντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε επίσης τα περίφημα μακριά πόδια της. Η συνεργασία της Nαόμι με την PLT ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, με ορισμένους να εκφράζουν την αποστροφή τους για το γεγονός οτι ένα τοπ μόντελ προωθεί τη γρήγορη μόδα.<

/p>

Απαντώντας στους επικριτές αποκάλυψε ότι ήταν σημαντικό να συνεργάζεται με την κορυφαία μάρκα μόδας προκειμένου να βοηθήσει τους σχεδιαστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί. Είπε στο Women's Wear Daily: «Βλέπω τον εαυτό μου ως παράγοντα αλλαγής. Ως αλλαγή, νόμιζα ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν καλό να γίνει.

Ξέρω ότι είναι γρήγορη μόδα και ότι δέχεται επικρίσεις. Δεν τις αρνούμαι. Αλλά ως δημιουργός αλλαγών, ένιωσα ότι αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να επιφέρω την αλλαγή στη βιομηχανία, ώστε να αναγνωριστούν οι αναδυόμενοι σχεδιαστές μου και να τους δουν σε μια παγκόσμια πλατφόρμα».

Η Nαόμι, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τα ζητήματά της με τον ρατσισμό στον κόσμο της μόδας μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις της για τη «διαφορετικότητα» στη βιομηχανία σήμερα.

Η αποκλειστική σειρά που σχεδίασε η Βρετανίδα fashion icon θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ένας εκπρόσωπος της μάρκας είπε στη MailOnline τον περασμένο μήνα: «Η PrettyLittleThing είναι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνει επερχόμενη συνεργασία με το θρυλικό supermodel»

Αυτή η αποκλειστική συλλογή θα συνδυάσει την ουσία του PLT με το μοναδικό στυλ της Nαόμι υποσχόμενη μια εμπειρία μόδας όπως καμία άλλη. Η PrettyLittleThing Designed by Naomi Campbell ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας». Ως μια από τις πρωτοπόρους της βιομηχανίας της μόδας, αφού έγινε το πρώτο μαύρο μοντέλο που πόζαρε σε εξώφυλλο της βρετανικής Vogue το 1988.

Η Ναόμι Κάμπελ που έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Burberry, Chanel και Prada, ίδρυσε τη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion for Relief το 2005 και έκτοτε έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια λίρες για τα μη προνομιούχα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρκος Σεφερλής: «Όποιος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα μου, φεύγει μόνος του, ο Καπετάνιος δεν άντεχε ...»

Tabloid 28.07.2025
«Λες ``Μάρκος`` και το μυαλό σου πάει σε μένα. Δεν πάει ούτε στον Μπότσαρη, ούτε σε κανέναν άλλο Μάρκο»

Αιμίλιος Χειλάκης: Απεγκλωβίστηκε σώος ο ηθοποιός από την πυρκαγιά στα Κύθηρα

Tabloid 28.07.2025
Όσα δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του MEGA για τον πύρινο εφιάλτη που βίωσε στο νησί

Κατερίνα Καραβάτου: «Πάγωσε» με την ανώνυμη ανθοδέσμη που έλαβε στον αέρα ‑ «Μου κάνετε πλάκα;»

Tabloid 28.07.2025
Η παρουσιάστρια αναζητούσε την κάρτα μέσα στην ανθοδέσμη, ώστε να ενημερωθεί για τον αποστολέα ωστόσο δε βρήκε κάτι

Κωνσταντάρας για Τούνη: «Όταν δίνεις πληροφορίες στα social, συγγνώμη αλλά "προστασία" δε λέγεται»

Tabloid 28.07.2025
Το σχόλιό του μετά τη συνέντευξη της Ιωάννας και τις αποκαλύψεις που έκανε για τον χωρισμό με τον Αλεξάνδρου

Ματίνα Νικολάου: Πώς αντέδρασε στην είδηση ότι ο Βασίλης Πορφυράκης θα γίνει πατέρας!

Celebrity Stories 28.07.2025
Δεν της είχε ζητήσει ποτέ να κάνουν παιδί!

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Πιασμένοι χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Celebrity Stories 28.07.2025
Aπόλαυσε τις βουτιές του στο νησί των ανέμων

Ζέτα Μακρυπούλια: Κάνει βουτιές από σκάφος με μαύρο bikini

Celebrity Stories 28.07.2025
Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει η Ζέτα Μακρυπούλια

Απρόοπτο για την Τζένιφερ Λόπεζ την ώρα που τραγουδούσε ‑ Της έπεσε η φούστα πάνω στη σκηνή

Celebrity Stories 28.07.2025
Είμαι εδώ έξω με τα εσώρουχά μου, είπε με χιούμορ η 56χρονη τραγουδίστρια

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο»

Tabloid 28.07.2025
«Με φώναξαν, επέλεξα μάλιστα και τον ηθοποιό που ήθελα να είμαι ζευγάρι στο έργο, αλλά τελικά τους άφησα», αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα.