E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιορτάστε το MUNDOBASKET στο Athens Metro Mall και κερδίστε μοναδικά δώρα!

Η φάση είναι Back 2 School! Πριν χτυπήσει το κουδούνι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ATHENS METRO MALL!

Δημοσίευση 28/8/2023 | 15:48

Γιορτάστε το MUNDOBASKET στο Athens Metro Mall και κερδίστε μοναδικά δώρα!

Λίγο πριν την επιστροφή στα θρανία, μπαίνουμε σε «πρόγραμμα» με μία επίσκεψη στο ATHENS METRO MALL! Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων υποδέχεται τη νέα σχολική σεζόν με «Back to School» διάθεση και αγορές που παίρνουν «άριστα». Από τις 28 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ο απόλυτος προορισμός shopping σας περιμένει για να ανακαλύψετε τα πιο cool back to school είδη, για επιστροφή στο σχολείο με οργάνωση και στιλ!

Εξοπλιστείτε! Αναζητάτε τις πιο trendy σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες και όλη τη must - have γραφική ύλη; Μην ψάχνετε άλλο! Για όλο τον Σεπτέμβριο, εδώ θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε οι MVP των Back to School αγορών. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε το εορταστικό κλίμα του MUNDOBASKET, αφού και φέτος όλα τα… «βήματα» οδηγούν στο παρκέ του ATHENS METRO MALL!

Ομάδα που κερδίζει… έχει έδρα το ATHENS METRO MALL!

Βάζουμε «τρίποντο» στα δώρα!*

Ελάτε για «ζέσταμα» πριν τις αγορές σας και απολαύστε διαδραστικά παιχνίδια με μπασκέτες. Μικροί και μεγάλοι «σουτάρουν» ανά δυάδες διεκδικώντας την πρώτη θέση στην κατάταξη. Η τυχερή ομάδα με το μεγαλύτερο σκορ της ημέρας θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη από τα 95 επώνυμα καταστήματα του εμπορικού.

Break για «γέλια»!

Για μια ακόμη χρονιά, το ATHENS METRO MALL υποδέχεται τη νέα σχολική σεζόν με πολλές εκπλήξεις και έναν special καλεσμένο. Ο αγαπημένος μας κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας με το ανατρεπτικό του χιούμορ, θα είναι μαζί μας για τέσσερις ημέρες κάνοντας μας να «ξεκαρδιστούμε» στα γέλια.

 

Save the dates!

Δευτέρα 28/08 (16:00 – 20:00), Τετάρτη 30/08 (16:00 – 20:00), Σάββατο 09/09 (16:00 – 20:00)  & Σάββατο 23/09 (11:00 – 15:00).

 

* Ώρες λειτουργίας παιχνιδιού: Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-20:00 και Σάββατα (2, 10 & 30/9) 12:00-15:00 και 17:00-20:00

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΜΕ HAPPY FAMILY WEEKENDS

Και μην ξεχνάτε! Εκτός από τη νέα σχολική χρονιά, γιορτάζουμε και  την επιστροφή των Happy Family Weekends με αμέτρητες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους fans. Τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου θα σας βρουν και πάλι στη γωνιά των Happy Family Weekends για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με δημιουργικές κατασκευές, πρωτότυπα παιχνίδια και δραστηριότητες, από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL. Και οι ακόμα πιο μικροί μας επισκέπτες, από 18 μηνών έως 3 ετών, μπορούν στο 4ο επίπεδο και από τις 11.00 έως τις 14.00, να συμμετέχουν σε πλήθος ειδικών δράσεων που συνδυάζουν αφήγηση παραμυθιών, μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές.

Stay Tuned!

02/09 - 03/09 Φτιάχνουμε κατασκευές του μπάσκετ! Μεταμορφωνόμαστε σε μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες, παίζουμε και κάνουμε χειροτεχνίες με πολύ χρώμα φαντασία και διάθεση.

09/09 – 10/09 Κάνουμε face painting & κατασκευάζουμε τις πιο όμορφες basketball κάρτες & σελιδοδείκτες.

16/09 – 17/09 Μαθαίνουμε πως να φτιάξουμε τις πιο ευφάνταστες μολυβοθήκες με κέφι και χαρά!

23/09 – 24/09 Δημιουργούμε μοναδικές σχολικές κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά.

30/09 & 01/10 Γινόμαστε A+ μαθητές και φτιάχνουμε πολύχρωμους σελιδοδείκτες από ξυλάκια και κατασκευάζουμε τον «μαθητή της χρονιάς» από πιατάκια και χαρτονάκια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.athensmetromall.gr

 

 

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

12 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα πιο αφράτα πασχαλινά τσουρέκια με ίνες

Food 29.04.2024
Όλα τα tips για να φτιάξετε αφράτο και πεντανόστιμο τσουρέκι

4 συμβουλές για καλύτερη διάθεση στη δουλειά

Body+Mind 29.04.2024
Μάθε πώς θα περνάς καλά στη δουλειά σου κάθε μέρα!

Νιώθεις το πρόσωπό σου πρησμένο; Να πώς θα το καταπολεμήσεις

Body+Mind 29.04.2024
Υπάρχει λύση, αρκεί να ακούσεις το σώμα σου

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Body+Mind Χτες
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Πως θα απαλλαγείς από την δυσκοιλιότητα

Body+Mind Χτες
Μυστικά κατά της δυσκοιλιότητος

Ο νόστιμος ξηρός καρπός που θα σταματήσει τις λιγούρες σου

Food Χτες
Έχει επίδραση στο κέντρο αυτοελέγχου του εγκεφάλου

Λαύκος: Το ελληνικό χωριό που απαγορεύονται τα αυτοκίνητα

Ταξίδια Χτες
Το πανέμορφο χωριό του Πηλίου που πρέπει να επεισκεφθείς

Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σπίτι Προχτές
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!