E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πόσο θα κρατήσει ακόμα το καλοκαίρι; ‑ Ποδαρικό με 7 μποφόρ ο Σεπτέμβριος

Πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Δημοσίευση 28/8/2023 | 15:44

Πόσο θα κρατήσει ακόμα το καλοκαίρι; ‑ Ποδαρικό με 7 μποφόρ ο Σεπτέμβριος

Την πορεία που θα ακολουθήσουν οι θερμοκρασίες έως και τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου καταγράφει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής καιρού παραθέτει όλα τα στοιχεία και αναλύει τα τελευταία προγνωστικά καιρικά μοντέλα, σύμφωνα με τα οποία οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ωστόσο από τις 2 Σεπτεμβρίου ενισχύονται οι άνεμοι που θα φτάσουν έως και τα επτά μποφόρ.

Ενισχυμένοι βόρειοι ανέμοι προβλέπονται συγκεκριμένα στο Αιγαίο, την ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 38 βαθμούς Κελσίου θα έχουμε σήμερα, με τον καιρό να μην έχει σκαμπανεβάσματα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η αλλαγή στο σκηνικό έρχεται από την Τρίτη, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή

Εξασθενούν από σήμερα Δευτέρα οι άνεμοι με μέγιστη ένταση μόνο στα νότια τμήματα τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η μείωση της έντασης των ανέμων ενδέχεται να βοηθήσει την κατάσταση στο πύρινο μέτωπο στον Έβρο, όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της για δέκατη συνεχόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του μετεωρολόγου Δημήτρη Παπαϊωάννου, στην περιοχή της Ροδόπης οι άνεμοι προβλέπεται να «γυρίσουν» και να ενισχυθούν αύριο σε νοτιάδες.

Σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρόςμε λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα δυτικά από δυτικές 3 με 4 Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 37 και κατά τόπους στα ανατολικά τους 38 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φονική επίθεση στη διασώστρια ΕΚΑΒ στη Σύρο: Τι αποκαλύπτουν οι κάμερες και η καρέκλα που έγινε «όπλο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΕΛΑΣ εξετάζει καρέ-καρέ το βιντεοληπτικό υλικό - ποινική δίωξη σε 41χρονο και σύζυγό του, με απολογία ορισμένη για την Τρίτη 28 Ιουλίου.

Νέος Κώδικας Ιδιοκτησίας: Τι αλλάζει σε κοινόχρηστα, αποφάσεις και Airbnb στις πολυκατοικίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί ριζική αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη συνιδιοκτησία από το 1929, με αποφάσεις στο 51%, υποχρεωτική ασφάλιση και ρύθμιση του Airbnb.

Μουντιάλ 2026: Ποιο παιχνίδι της Ισπανίας ερευνήθηκε για στήσιμο – Τι κατέληξαν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η «ρόχα» βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας για χειραγώγηση αγώνα της φάσης των ομίλων, με την Επιτροπή Ακεραιότητας της FIFA να αποκλείει τελικά οποιαδήποτε ανωμαλία.

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Βρέθηκαν το κινητό και το πορτοφόλι του – Τι αποκαλύπτουν οι νέες έρευνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μετά από συμπληρωματική έρευνα στον χώρο του εγκλήματος, οι αρχές εντόπισαν τα προσωπικά αντικείμενα του 73χρονου ποινικολόγου, ενώ ο 28χρονος Αιγύπτιος κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία για απολογία.

Φορολογικά «μπόνους» για συνεπείς: Τι κίνητρα εξετάζονται ενόψει ΔΕΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεγαλύτερες εκπτώσεις φόρου, ταχύτερες επιστροφές ΦΠΑ και νέο καθεστώς επιβράβευσης επιχειρήσεων περιλαμβάνονται στις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο υπουργείο Οικονομικών ενόψει ΔΕΘ.

Συνελήφθη Αιγύπτιος με χειροβομβίδα – Στόχος ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ντογιάκος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο αλλοδαπός τέθηκε υπό παρακολούθηση από το ελληνικό FBI και συνελήφθη αμέσως μετά την παραλαβή της χειροβομβίδας, ενώ η υπόθεση συνδέεται με έγκλειστο σε φυλακή.

Κακοκαιρία στον Πειραιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση σκαλωσιάς που καταπλάκωσε διανομέα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η σκαλωσιά σε πολυκατοικία επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη υπέκυψε στους ισχυρούς ανέμους, παρασύροντας έναν διανομέα που περνούσε από το σημείο.

Ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία: Κατέρριψαν drone και βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ελληνική πυροβολαρχία στην περιοχή Γιανμπού ανταποκρίθηκε επιτυχώς σε πολλαπλές απειλές, προστατεύοντας κρίσιμες εγκαταστάσεις διυλιστηρίων.

Νέα απάτη μέσω Viber: Το μήνυμα «Temu» που αδειάζει λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Επιτήδειοι υπόσχονται αποδοχές έως 500 ευρώ ημερησίως για να αποσπάσουν προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία ανυποψίαστων χρηστών.

Αναπαράσταση της δολοφονίας στη Σύρο: Τι αποκάλυψαν οι καταθέσεις του ζευγαριού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες - το ζευγάρι οδηγήθηκε χωριστά στο σπίτι και οι καταθέσεις τους δεν παρουσίασαν ουσιαστικές αντιφάσεις, ενισχύοντας το σενάριο της ληστείας.

Καλλιθέα: Η αιμόφυρτη έγκυος κάλεσε μόνη της το 100 – Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 37χρονη βρισκόταν στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και κατάφερε αιμόφυρτη να καλέσει μόνη της την Αστυνομία – Ο δράστης εντοπίστηκε πεζός στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο λουόμενοι δαγκώθηκαν από ψάρι μέσα σε τρεις ημέρες στην Ιταλία – Ποιο είδος κρύβεται πίσω από τα περιστατικά

Κόσμος Χτες
Ο 76χρονος έχασε πολύ αίμα και νοσηλεύτηκε, ενώ ο 55χρονος Ελβετός χρειάστηκε ράμματα – Οι ειδικοί στρέφουν τις υποψίες τους στο γουρουνόψαρο (Balistes capriscus).