E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πόσο θα κρατήσει ακόμα το καλοκαίρι; ‑ Ποδαρικό με 7 μποφόρ ο Σεπτέμβριος

Πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Δημοσίευση 28/8/2023 | 15:44

Πόσο θα κρατήσει ακόμα το καλοκαίρι; ‑ Ποδαρικό με 7 μποφόρ ο Σεπτέμβριος

Την πορεία που θα ακολουθήσουν οι θερμοκρασίες έως και τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου καταγράφει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής καιρού παραθέτει όλα τα στοιχεία και αναλύει τα τελευταία προγνωστικά καιρικά μοντέλα, σύμφωνα με τα οποία οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ωστόσο από τις 2 Σεπτεμβρίου ενισχύονται οι άνεμοι που θα φτάσουν έως και τα επτά μποφόρ.

Ενισχυμένοι βόρειοι ανέμοι προβλέπονται συγκεκριμένα στο Αιγαίο, την ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 38 βαθμούς Κελσίου θα έχουμε σήμερα, με τον καιρό να μην έχει σκαμπανεβάσματα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η αλλαγή στο σκηνικό έρχεται από την Τρίτη, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή

Εξασθενούν από σήμερα Δευτέρα οι άνεμοι με μέγιστη ένταση μόνο στα νότια τμήματα τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η μείωση της έντασης των ανέμων ενδέχεται να βοηθήσει την κατάσταση στο πύρινο μέτωπο στον Έβρο, όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της για δέκατη συνεχόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του μετεωρολόγου Δημήτρη Παπαϊωάννου, στην περιοχή της Ροδόπης οι άνεμοι προβλέπεται να «γυρίσουν» και να ενισχυθούν αύριο σε νοτιάδες.

Σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρόςμε λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα δυτικά από δυτικές 3 με 4 Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 37 και κατά τόπους στα ανατολικά τους 38 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύμη: Εξελίξεις στην υπόθεση της 13χρονης που κατηγορείται για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Η 13χρονη, υπό την καθοδήγηση του 15χρονου φίλου της, φέρεται να αποπειράθηκε να σκοτώσει τη μητέρα της στη Σύμη.

Σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο στα Χανιά: Ξυλοκόπησε τον 87χρονο θείο του, βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Τον ενοχλούσε ο ήχος που έκανε στην αυλή του σπιτιού του χρησιμοποιώντας σφυρί

Δαφνί: Είχε δοθεί εντολή να δέσουν τον 48χρονο μία ημέρα πριν στραγγαλίσει τον 59χρονο

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Τα ξημερώματα της Τετάρτης 20/5, 48χρονος τρόφιμος στραγγάλισε τον 59χρονο, με τον οποίο έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο.

«Όλη η ομάδα προετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα» – Η νέα ανάρτηση Τσίπρα

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
O πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε φωτογραφία

Αποκαλύψεις για το τροχαίο στη Ρόδο: Ο 45χρονος είχε το παιδί του στο αυτοκίνητο ‑ «Παραβίασε κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Τι αναφέρει η έκθεση για το τρομακτικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μητέρα και κόρη στη Ρόδο

Ακρίβεια και ανατιμήσεις «γονατίζουν» τα νοικοκυριά

Οικονομία 21.05.2026
Όλο και περισσότεροι καταναλωτές περιορίζουν ακόμη και βασικές ανάγκες, αφήνοντας στην άκρη προσωπικές ή οικογενειακές μικρές επιθυμίες

Νιγηρία: Αδιανόητο μακελειό από την Μπόκο Χαράμ

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους