E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πόσο θα κρατήσει ακόμα το καλοκαίρι; ‑ Ποδαρικό με 7 μποφόρ ο Σεπτέμβριος

Πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Δημοσίευση 28/8/2023 | 15:44

Πόσο θα κρατήσει ακόμα το καλοκαίρι; ‑ Ποδαρικό με 7 μποφόρ ο Σεπτέμβριος

Την πορεία που θα ακολουθήσουν οι θερμοκρασίες έως και τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου καταγράφει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής καιρού παραθέτει όλα τα στοιχεία και αναλύει τα τελευταία προγνωστικά καιρικά μοντέλα, σύμφωνα με τα οποία οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ωστόσο από τις 2 Σεπτεμβρίου ενισχύονται οι άνεμοι που θα φτάσουν έως και τα επτά μποφόρ.

Ενισχυμένοι βόρειοι ανέμοι προβλέπονται συγκεκριμένα στο Αιγαίο, την ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 38 βαθμούς Κελσίου θα έχουμε σήμερα, με τον καιρό να μην έχει σκαμπανεβάσματα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η αλλαγή στο σκηνικό έρχεται από την Τρίτη, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή

Εξασθενούν από σήμερα Δευτέρα οι άνεμοι με μέγιστη ένταση μόνο στα νότια τμήματα τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η μείωση της έντασης των ανέμων ενδέχεται να βοηθήσει την κατάσταση στο πύρινο μέτωπο στον Έβρο, όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της για δέκατη συνεχόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του μετεωρολόγου Δημήτρη Παπαϊωάννου, στην περιοχή της Ροδόπης οι άνεμοι προβλέπεται να «γυρίσουν» και να ενισχυθούν αύριο σε νοτιάδες.

Σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρόςμε λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα δυτικά από δυτικές 3 με 4 Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 37 και κατά τόπους στα ανατολικά τους 38 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόλλων Σμύρνης: Σήκωσε το πρωτάθλημα και επέστρεψε στη Γ` Εθνική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α` ΕΠΣΑ και κλείδωσε την επιστροφή του στην Γ` Εθνική

Συναγερμός στον Περσικό Κόλπο: Επίθεση σε φορτηγό πλοίο ανοιχτά του Ιράν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αναφορά για πολλαπλά μικρά σκάφη κοντά στο Σιρίκ - Ασφαλές το πλήρωμα, σε επιφυλακή η ναυτιλιακή κοινότητα

Κεφαλονιά: Νέες αποκαλύψεις για την Μυρτώ – «Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν συνάδουν με την συμπεριφορά της»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι με την υπόθεση της Μυρτούς «άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για νέο κύκλο ερευνών σχετικά με κυκλώματα ναρκωτικών στο νησί»

Σερ Αλεξ Φέργκιουσον: Στο νοσοκομείο ο ιστορικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

«Δεν μπορούσα να πω ούτε το όνομά μου»: Η σοκαριστική μαρτυρία μιας Ουκρανής μετά από τον ξυλοδαρμό της στο Ντουμπάι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η σοκαριστική υπόθεση της Maria Kovalchuk παραμένει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα περιστατικά που καταγράφηκαν στο Ντουμπάι το 2025

Συναγερμός στο Τσερνόμπιλ: Drone επιτέθηκε σε εργαστήριο ελέγχου εξωτερικής ραδιενέργειας

Κόσμος Χτες
Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το πλήγμα προκάλεσε ζημιές στο εργαστήριο, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας

Νέα Μάκρη: Αγρια δoλoφovία 36χρονου ‑ Συνελήφθη η σύζυγός του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση

Μετρό: Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα και αύριο

Ελλάδα Χτες
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Γραμμή 2 του Μετρό την Κυριακή (3/5) και την Δευτέρα (4/5) λόγω εργασιών στο Μετρό

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 κλεμμένα αρχαία αντικείμενα

Ελλάδα Χτες
Αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα αποτελούσαν σημαντικό μέρος της ζωής στον αρχαίο κόσμο

Σε τροχιά γύρω από τη Γη οι 4 πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι για πρόληψη των πυρκαγιών

Ελλάδα Χτες
Το σύστημα, που αναπτύχθηκε από την OroraTech, αποτελεί το πρώτο εθνικό δορυφορικό σύστημα σχεδιασμένο για την ανίχνευση και παρακολούθηση πυρκαγιών

Εταιρεία λάνσαρε chatbot που επιτρέπει συνομιλίες με τον «Ιησού» έναντι 1,99 δολαρίων το λεπτό

Tech + Science Χτες
Εταιρεία χρεώνει άτομα 1,99 δολάρια ανά λεπτό για να μιλήσουν με το Avatar του Ιησού με τεχνητή νοημοσύνη.