E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο άντρας που κάνει τα όνειρα των διασήμων πραγματικότητα, με μια εφαρμογή

Αυτήν τη στιγμή, το app διαθέτει λιγότερα από 100 μέλη, αλλά είναι ένας από τους ισχυρούς παίκτες της Silicon Valley

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 28/8/2023 | 00:03

Ο άντρας που κάνει τα όνειρα των διασήμων πραγματικότητα, με μια εφαρμογή

Υπάρχει μια νέα και πολύ αποκλειστική εφαρμογή για τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου στην οποία περνάς από συνέντευξη!

Το Myria μόλις κυκλοφόρησε, αλλά έχει ήδη γίνει απαραίτητο για τους πλούσιους, είναι κάτι σαν ιδιωτική υπηρεσία γραμματέα και ένα διαδικτυακό κοινωνικό κλαμπ για το 1% στην οποία περνάς από συνέντευξη για να γίνεις δεκτός.

Η ετήσια συνδρομή μόνο με πρόσκληση κοστίζει 30.000 $, περισσότερο από ολόκληρο το ποσό στον λυπημένος και λυπημένος λογαριασμός ταμιευτηρίου μου. Ωστόσο, νιώθοντας γενναιόδωρος, ο ιδρυτής Ρει Φλέμινγκς, ο οποίος έχει χαιρετιστεί ως ένας από τους «fixers για την παγκόσμια ελίτ» εξήγησε περισσότερα για μια εφαρμογή που για τους κοινούς θνητούς δεν είναι χρήσιμη. Fixer είναι αυτός που μπορεί να σου κανονίσει ό,τι θες.

"Όλοι στο Myria είναι απίστευτα επιτυχημένοι και σημαντικοί σε παγκόσμιο επίπεδο", είπε ο ίδιος στην The Post την Παρασκευή. "Η μέση καθαρή περιουσία των μελών μας είναι περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια."

Αυτήν τη στιγμή, η Myria διαθέτει λιγότερα από 100 μέλη, αλλά είναι ένας από τους ισχυρούς παίκτες της Silicon Valley. Πάρτε, για παράδειγμα, το σπιτικό πάρτι 1 εκατομμυρίου δολαρίων που διοργάνωσε για έναν πελάτη που είχε πρόσφατα μετακομίσει στο Μαϊάμι και ήθελε να κάνει θραύση κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερη διεθνής φουάρ σύγχρονης τέχνης Αρτ Μπέιζελ.

Μέλη είναι μεγάλα ονόματα της επιχειρηματικότητας και της βιομηχανίας του θεάματς, ιδρυτές και διευθύνοντες σύμβουλοι, καθώς και μεγιστάνες της τεχνολογίας που έχουν ξεπουλήσει τις νεοφυείς επιχειρήσεις τους για εκπληκτικά 10ψήφια ποσά. Υπάρχουν επίσης διασημότητες, αστέρια του αθλητισμού και βασιλιάδες.

Η Myria είναι εκεί για να καλύψει κάθε ιδιοτροπία τους. Αν υπάρχει ένα άτομο στον κόσμο που έχει καταλάβει πώς λειτουργεί ο ανώτερος φλοιός της κοινωνίας - οι άγραφοι κανόνες, η γλώσσα και τα στοιχεία της - είναι ο Φλέμινγκς. Την τελευταία δεκαετία, δηλώνει ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρα μερικών από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Μπορεί να εξασφαλίσει τις πτέρυγες ιδιωτικών νοσοκομείων κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας και να βοηθήσει τους διάσημους να μεταφερθούν στα πιο αποκλειστικά μέρη στον κόσμο, όπως το Met Gala, τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις Saturday Night Live ή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του Super Bowl. O Φλέμινγκς εστιάζει στο είδος των σπιτιών που δεν είναι διαθέσιμα στο Airbnb, στο είδος των εισιτηρίων που δεν είναι στο Ticketmaster, στο είδος των επιχειρήσεων που δε χρειάζεται να είναι στο Yelp και στο είδος των ανθρώπων που δε χρειάζονται να είναι στο LinkedIn.

"Ακόμη και με όλα τα χρήματα στον κόσμο, η πρόσβαση σε κάποια πράγματα είναι πολύ, πολύ δύσκολη", είπε στην The Post. "Οι πλούσιοι θέλουν να είναι κουλ και οι κουλ άνθρωποι θέλουν να είναι πλούσιοι. Είμαστε μια πλατφόρμα για να κάνει αυτή την ανταλλαγή"

Ενώ ορισμένα μέλη θέλουν να συνδεθούν με διασημότητες του αθλητισμού και σeξι μοντέλα για να ενισχύσουν την κοινωνική τους θέση, άλλοι αναζητούν προτάσεις για πολυτελή ταξίδια ή πληροφορίες για κορυφαίους γιατρούς, χειρουργούς και ειδικούς ευεξίας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι κήποι των celebrities που έγιναν viral

Αρχιτεκτονική 27.04.2024
Αν έχεις χρήματα όλα είναι κάπως πιο εύκολα

Οι χώρες με το χαμηλότερο IQ παγκοσμίως

Νέα Εποχή 27.04.2024
Ο παγκόσμιος μέσος όρος IQ είναι 82,12

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος που τελικά ανακάλυψε έναν πλανήτη

Ιστορικά 27.04.2024
Αλλά δεν τον ονόμασε αυτός

Tι συνέβη τη μέρα που έγινε το μεγάλο κραχ της Wall Street

Ιστορικά 27.04.2024
Η Χρηματιστηριακή Κρίση του 1929 ήταν η πιο καταστροφική του χρηματιστηρίου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Με φρέσκες ιδέες και δυναμισμό για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πρόσωπα Χτες
Οι εκλογές είναι η ευκαιρία μας να διαμορφώσουμε το μέλλον μας.

Ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ που θέλει να επαναφέρει την μονομαχία με πιστόλια

Stories Χτες
Μαι μεσαιωνική πρακτική που ίσως θα επιστρέψει;

Ο διάσημος φωτογράφος που βίαζε και σκότωνε μοντέλα στα 70s

Stories Χτες
«Μάγευε» τα θύματά του για να τα αποπλανήσει

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Πρόσωπα Προχτές
Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο