E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγνωστες λεπτομέρειες από το γάμο της Jennifer Aniston και του Brad Pitt

Τις μοιράστηκε ο κωμικός Michael Rapaport.

Δημοσίευση 18/8/2023 | 10:48

Αγνωστες λεπτομέρειες από το γάμο της Jennifer Aniston και του Brad Pitt

Για το γάμο ενός από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια που πέρασαν από τη σοουμπίζ, της Jennifer Aniston και του Brad Pitt το 2000, μίλησε ο κωμικός Michael Rapaport σε νέα συνέντευξη που έδωσε, καθώς ήταν ένας από τους καλεσμένους του.

Με αφορμή το χαβιάρι και τα πατατάκια που σερβίρονταν σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Real Housewives» ο ηθοποιός σχολίασε: «Όποτε σερβίρετε χαβιάρι, ενημερώστε με. Ήμουν στο γάμο του Brad Pitt και της Jennifer Aniston. Είχαν ένα βουνό από χαβιάρι. Ακόμα μου έχει μείνει λίγο».

«Όποτε σερβίρετε χαβιάρι, ενημερώστε με. Ήμουν στο γάμο του Brad Pitt και της Jennifer Aniston. Είχαν ένα βουνό από χαβιάρι. Ακόμα μου έχει μείνει λίγο».

Όπως πρόσθεσε ο 51χρονος ηθοποιός, μπορεί το ζευγάρι να μην είναι πια μαζί αλλά «ακόμα τρώω χαβιάρι από το γάμο τους. Το έτρωγα με το φτυάρι».

Ο Rapaport συνεργάστηκε με τον Pitt το 1993 στην ταινία «True Romance» και το 1999 με την Aniston στα «Φιλαράκια», οπότε γνώριζε καλά το ζευγάρι.

Ο γάμος έγινε στις 29 Ιουλίου του 2000, με 200 καλεσμένους. Κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια και ένα διαζύγιο πέντε χρόνια αργότερα – αν και ο Pitt και η Aniston έχουν παραμείνει καλοί φίλοι, πυροδοτώντας κατά καιρούς φήμες περί επανασύνδεσης.

Ο γάμος έγινε στις 29 Ιουλίου του 2000, με 200 καλεσμένους. Κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια και ένα διαζύγιο πέντε χρόνια αργότερα – αν και ο Pitt και η Aniston έχουν παραμείνει καλοί φίλοι, πυροδοτώντας κατά καιρούς φήμες περί επανασύνδεσης.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η Aniston μίλησε για το χωρισμό της από τον Pitt: «Απλά, με ενδιέφερε η καριέρα μου. Και αλίμονο στη γυναίκα που είναι επιτυχημένη και δεν έχει παιδί. Ο λόγος που με εγκατέλειψε, ο λόγος που χωρίσαμε και ο γάμος μας τελείωσε, δεν ήταν ότι δεν ήθελα να κάνουμε παιδιά. Αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα».

Όπως πρόσθεσε, προσπαθούσε να κάνει παιδιά: «Ήταν δύσκολο. Έκανα εξωσωματικές, έπινα κινεζικό τσάι, έκανα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Τα δοκίμασα όλα. Θα έδινα τα πάντα αν υπήρχε κάποιος τότε να μου πει: Κατέψυξε τα ωάριά σου. Κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο. Να ‘μαι λοιπόν σήμερα. Το πουλάκι πέταξε. Δεν το μετανιώνω. Για την ακρίβεια σήμερα νιώθω ανακουφισμένη γιατί δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Φιλιππίδου: «Στήθηκα να δω τη σειρά που θα έπαιζα και ξαφνικά είδα μπροστά μου μία άλλη σειρά»

Tabloid 25.12.2025
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το παρασκήνιο μιας σειράς το 90’

Ένα μπαρ αφιέρωμένο στο «All I want for Christmas is you»

Tabloid 25.12.2025
Όταν η μαγεία της Mariah Carey γίνεται ποτό και η λάμψη των Χριστουγέννων γεμίζει το ποτήρι σου!

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.12.2025
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντησή του στο παράπονο του «πρωθυπουργού» του Παρά Πέντε

TV Buzz Χτες
Ο δημιουργός της εμβληματικής σειράς μίλησε ανοιχτά για την απομόνωση που βίωσε ο Δημήτρης Πετρόπουλος

«Μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε κηδεία»: Χαμός με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τραμπ με τη Μελάνια

Tabloid Χτες
Και οι δύο είναι ντυμένοι στα μαύρα και κοιτούν απευθείας τον φακό με απολύτως σοβαρό ύφος

Ρόμπι Γουίλιαμς: Έκανε έκπληξη σε 94χρονη φανατική θαυμάστρια του ‑ Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
«Έμεινα απόλυτα έκπληκτη. Πραγματικά έμεινα έκπληκτη. Τίποτα παρόμοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί», είπε ενθουσιασμένη η 94χρονη Νόρμα

Παρά Πέντε: Πώς είναι σήμερα ο εγγονός της Ζουμπουλίας ‑ Εμφανίστηκε στο reunion της σειράς

Tabloid Χτες
Στο επετειακό επεισόδιο για τα 20 χρόνια του σίριαλ εμφανίστηκε ο Μάνος Diego Ξενόπουλος, που έπαιζε στο σίριαλ όταν ήταν ανήλικος

Το νοσταλγικό βίντεο της Φίνος Φιλμ με ευχές για τα Χριστούγεννα ‑ «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

Social Χτες
Χρόνια πολλά σε όλους, αναγράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης της εταιρείας παραγωγής

Δάκρυσε η «Φρίντα» στο reunion του Παρά Πέντε για τον Γεράσιμο Μιχελή ‑ «Είναι τραγική ειρωνεία»

Tabloid Χτες
Την ώρα που ο Πατρίκιος Κωστής διηγούνταν τη σχέση τους και έτρεμε από συγκίνηση, κλαίγαμε όλοι από κάτω, πρόσθεσε η Μελίνα Κυριακοπούλου