E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο «εμετός» της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τα λεγόμενα της Super Κικής

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/8/2023 | 13:00

Ο «εμετός» της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τα λεγόμενα της Super Κικής

Στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι η Super Κική, μετά την αναφορά που έκανε στον Σταύρο Ξαρχάκο, έχοντας προκαλέσει «κύμα» αντιδράσεων. Ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για τον Έλληνα συνθέτη εκνεύρισε πολλούς, μεταξύ των οποίων και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός αναδημοσίευσε τα όσα είπε η instagrammer σε βίντεό της στο YouTube και άφησε ενα εικονίδιο εμετού σαν σχόλιο, δίπλα από το όνομα της Super Κικής.

Έγραψε ακόμη: «Αυτά είπε η influencer με δικό της κανάλι στο Youtube. Και μετά απορούμε γιατί αυτή χώρα πάει κατά..."»

Η ανάρτησή της

palaiologou38983

Όσα είπε η Super Κική
Η instagrammer και YouTuber περιέγραψε σε ένα βίντεο, όσα συνέβησαν μια μέρα που δούλευε στο σέρβις μαγαζιού, όπου εμφανιζόταν ο συνθέτης. «Ούτε που ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, περίμενα να βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο
Αναλυτικά, είπε, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού την είχαν ενημερώσει να μην βγει να σερβίρει όταν θα ανέβαινε στη μουσική σκηνή ο συνθέτης, αλλά εκείνη δεν γνώριζε ποιος ήταν ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια [με τα χέρια του] και λέω "δεν είναι αυτός ας βγω"» είπε αρχικά.

«Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω "δεν παίζει" και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους "ντιν". Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει "Σςςςς". Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και 'γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα... που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το "σουτ". Για ένα 20αρικάκι μου το πες το "σουτ" και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» είπε τέλος η Super Κική.

Οι αντιδράσεις στο Twitter
Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο YouTube, η Super Κική, κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, συγκέντρωσε «κύμα» από αρνητικά σχόλια, για την αναφορά της σε έναν από τους σπουδαιότερους μουσικούς της χώρας μας.

Στο Twitter γράφουν: «Αποθέωση του τίποτα. Ινφλουένσερ, με "άποψη", για όλα», «Μόνη σου γίνεσαι ρεζίλι», «Δεν την έκανε ο Μέγας Ξαρχάκος. Ανέκαθεν είναι ρεζίλι των σκυλιών».

Δείτε περισσότερα
kiki93

kiki89

Δε καταλαβαίνω γιατί η καφριλα και η αμάθεια της Σούπερ Κικης πρέπει να μετονομαστεί ως αυθεντικότητα ή ιδιαιτερότητα... #kalokairiyes

— Skroutzzzzzzzzz!!!!! (@skroutzblog) August 11, 2023\r\n"}" data-component="Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.EmbeddedAsset">

κικι399
superkiki3

kiki903
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz Χτες
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid Χτες
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories Χτες
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Προχτές
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας