E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οδυσσέας Σταμούλης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/8/2023 | 11:19

Οδυσσέας Σταμούλης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου η οικογένεια του άτυχου 11χρονου που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας, θα πει το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Χρήστου, γιο του Οδυσσέα Σταμούλη.

Η ανακοίνωση για την κηδεία του μικρού αγοριού, έγινε μέσω Facebook στο προφίλ του Ισίδωρου Σταμούλη, αδερφού του τραγικού πατέρα και επίσης ηθοποιού.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» γράφει η ανακοίνωση.

stamoulis93

«Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»

Ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη βρήκε τραγικό τέλος στους Φούρνους Κορσεών Ικαρίας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου. Η σορός του μικρού αγοριού ανασύρθηκε στις 20.30 το βράδυ, όταν ένας περαστικός εντόπισε στη θάλασσα το σώμα του. Όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!».

Μπορεί ο Οδυσσέας να είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, αλλά τους ένωνε ο γιος του, στον οποίο ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε πει για τον ρόλο του πατέρα:

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα».

Ο πνιγμός του μικρού αγοριού

Ο 11χρονος φόρεσε το μαγιό του, πήρε τη μάσκα του και πήγε για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι.

Η μητέρα του τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη καθώς ο ανήλικος εντοπίστηκε στις 20.30. Δύτες βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

stamoylis_ikaria_arthro


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κυκλοφορούσε με τη φωτογραφία του γιου της σε μια προσπάθεια να το βρει και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!».

Ο γιατρός μετέβη στο σημείο και του έκανε τεχνητή αναπνοή η οποία δεν ήταν επιτυχής. Το παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ